Şimdi Ara

UCU BİRYERLERE Mİ DOKUNDU????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu da gereksiz bir topic olabilir diyenler çıkar mutlaka ama artık aldırmıyorum.
    Zaten böyle devam ederse bu foruma bir daha uğramayacağım.

Öncelikle şunu söyleyeyim, bu benim açtığım ilk ve tek topiğimdir. Şu ana kadar topic açmamaya çalışıyordum. Kirlilik olmasın diye.
    Ama bugün gerçekten bunu açmam gerekiyor. Çünkü geçen günkü yazdıklarımın ucu bir yerlere dokundu galiba...

Evet arkadaşlar geçen gün Ahmet4422 isimli üye DH_Z4 hakkında bir yazı yazmıştı. Ve ben orada Ahmet4422 nin yalan söylediğini ss ler ile ispatlamaya çalıştım ve işin aslını yazdım.
    Berkantsatin isimli üye ile beraber ONUCAFE serverinde karusları pusuya düşürmek için yaptıkları rezilliği açıkladığım detaylı bir yazım vardı.
    Fakat sanıyorum bu yazıda geçenlerin ucu başka yerlere de dokundu. Bugün bakıyorum oradaki mesajım tamamen silinmiş.

BUNU PROTESTO EDİYORUM ve O MESAJIMI ORAYA TEKRAR İSTİYORUM. VEYA GEREKÇESİ BANA BİLDİRİLSİN.
    YOKSA FORUMDA DA MI TARAF TUTULUYOR. IDDIALAR DURUYOR AMA SAVUNMA VE İŞİN ASLI SİLİNİYOR.

Aynı mesajı tam olmasa da özetle buraya da yazacağım. Buyursunlar bunu da silsinler. Umurumda da değil. Nihayetinde bu bir forum ve ilk başlarda güzel bir forum gibi gelmişti bana ve üye olmadan yaklaşık iki ay boyunca takib ettim. Daha sonra üye olmaya karar verdim. Fakat şimdi görüyorum ki; Türkiyede yaşanan en büyük sıkıntı burada da var. Taraf tutma bizim doğamızda var sanırım.

Olayın özeti Şu:

Cuma gecesi Onucafenin serverinda oynarken Berk4nT isimli gm Bowl boss kaynıyor herkes oraya diye bir mesaj geçti.
    Gece geç saat olduğu için pek fazla oyuncu yoktu. eslantta sanırım biz sadece 2 kişiydik. Arkadaşım gidelim mi dedi ben de gidelim dedim.
    Fakat maalesef oraya gittiğimizde Berk4nT ın ve arkadaşları başta swordancing(Ahmet4422) ve Manyak_HealerTR olmak üzere orada pusu kurmuşlardı.
    Ve gelen her karusun üzerine çullanıp np kasmaya çalışıyorlardı. Tabi ki bizim de üstümüze çullandılar. Ama okçu arkadaş ona tek tek yaklaştıklarında hepsini yere yatırıyordu. Bu yüzden swordancing okçuya saldırıyor, berkant uzaktan ok atıyor ve healer de heal yapıyordu, diğerleri de benim ve okçunun üzerine saldırıyordu. Okçu arkadaş bu yüzden sinirlenip onlara tek tek gelmelerini söylediyse de onlar #¼½¾{¾[]{}{¾½ gibi küfür anlamına gelen işaretler yazıyorlardı.

Bunun üzerine arkadaş ta ana avrat gitmeye başladı. (Bu arada analarımıza saygı duyalım onlara ne küfür edelim ne de küfür edilmesine sebep olacak duruma düşelim hele bir oyun için böyle bir duruma düşmeyelim.)
    Onlar asla tek tek dalmaya yanaşmadılar. O arada arkadaş dc oldu. Biliyorsunuz dc olunca oklar siliniyor. Arkadaşın da bütün okları silindi. Biz de towna kaçtık mecburen. Arkadaş onlara oklarının silindiğini ona ok alana kadar dalmamalarını söyediyse de fayda vermedi. Kaç kez ok almak için Sundriese doğru gitmeye çalıştıysa da bunlar arkadan saldırarak onun oraya gitmesine engel olmaya çalıştılar. Amaç ne? Kestirmeden np kasmak.

Fakat bir şekilde ok almayı başardı arkadaş. Ve bunlara dalmaya başlayacaktı ki bunlar ortadan kayboldular. Biz de eslanta gitmeye karar verdik. Ama orada da eslanta varırken harpylerin orda pusu kurmuşlardı. ama ordan kurtulmak kolaydı tabi, /town :).

biz yine uruk türündeki orclardan keserken bunlar yaklaşık 1 saat boyunca orda da bizi rahat bırakmadılar. Biz kalktıkça onlar yatırmaya çalışıp np kasmak için başvurulabilecek bence en adi ve adaletsiz yola başvurdular.

Eğer onlar bu yolu mübah kabul ediyorlarsa o zaman herkes karşı ırkın en az olduğu saatlerde orayı basıp 10 kişi bir kişinin üzerine çullansınlar. Kaldı ki o kişi sizden 1vs1 istese bile. Bu adil mi?

Evet olayın özeti bu. Bir çok detayı atladım tabi. özetle yazdım. Ve ss lerini de koymuştum oraya. ancak silinmiş. Şu anda işyerindeyim ve ss ler evdeki pc de duruyor. Bu yüzden buraya koyamıyorum. Fakat tereddüt konusu olursa o ss leri akşam eve gidince ekleyebilirim.

Şimdi asıl topiği açan arkadaşın mesajı silinmiyor da benim bu mesajım neden oradan siliniyor ve ben savunmasız bırakılıyorum.
    Silinmesi gerekiyorsa topic komple silinmeliydi veya benim mesajım da orada kalmalıydı.

işte size geçen günkü topik (oradaki asıl mesajım silinmiş. Neden?):
    http://forum.donanimhaber.com/m_7764020/tm.htm

• kardeş bu konu üst konu mu oldu =?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selogor

kardeş bu konu üst konu mu oldu =?

Olması mı gerekiyordu?
  • benim anlamadım bunu yapan sword dancing kendi dior geçen gün ciddi 6-7 kişiyiz adam aframızda soyundu böyle kaçmak için dalmayın demek için ama kendisi dalarken iyiydi bide utanmadan ssler alıyor öyle bizimde potumuz bitiyor okumuz siliniyor ve bizde gidip ok alıp gelelim diye kaçıyoruz ama admam kovalamaktan sıkılmıyor aynısı ona olunca 1000 tane topic açıp ağlıyor
  • şunu söliim hiç bir yönetici taraf tutmuo msjda kurallara aykırı bi içerik vardır silinmiştir bu topiği uzatmanın anlamı yok bu tür sorunlarınızda ilgili yöneticiye linkle beraber konuyu pmden atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.