Bildirim
ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI TARAFLARI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abd + nato ne? Abd zaten nato üyesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk 2 dünya savaşında belirleyici ülke Amerika olmuştur ve yine öyle olacaktır. -
Evet haklısın ABD+Avrupa ülkeleri yazsam daha doğru olurdu uykusuzum biraz saçma olmuş :D -
Savaslarin kazanani olmaz.
Paylaşamadıkları bişey şu an yok.
Savaşa girmezler çünkü bedeli çok ağır. Özellikle şu aralar.
Ayrıca nükleer savaş olmayacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig
Savaslarin kazanani olmaz.
Neden olmasın. Şuan dünyanın hakimi olan 5 ülke ikinci dünya savaşının kazananı
Almanlar kazansa idi çok farklı bir dünya olurdu
Kayıpları tartışılmaz ayrı mesele
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemsahin
https://www.youtube.com/watch?v=9Yhv2Ke43aI
Nükleer savaş konusunda Kahin olmaya gerek yok çünkü o savaş her yeri harabeyi çevirir. Basit mantıkla gidelim. ABD rusyaya salladı. Rusya'da yokmu oda ABD'ye sallar.
Bunun sonucu devasa bir yıkım olur. Bunu herkes biliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 6 Aralık 2015; 3:28:13 >
kangal alır.
şaka bir yana amerika kazanır diye düşünüyorum.
ama bu o kadar kolay hesaplanıcak bir şey değil.
yani ellerindeki silahlar vs karşılaştırmak lazım ilk.
sonra nüfusun kaçı öz vs. gerçi savaşı çok bağlamaz o devlet zorla da askere alır ama askerlerin bağlılığıda önemli. osmanlı zorla askere almışta olsa(küçük bir kesimi) kaçanlar çok azdı.
ama askerin morali düşük olursa ırakta 400 isis linin 20.000 ırak askerini yenmesi (askerlerin tank vs bilumum silahlarını bırakarak kaçması) buna örnek gösterilebilir.
zor hesaplanır yani. ama bence olmaz.
yani amerika liderlikten düşmeye başlarsa belki. ama yakın zamanda olmaz. 10 yıl garanti veriyorum olmaz.
neyse işte ben askerliğimi yaptıktan sonrasına kadar sorun yok kalınını veletler düşünsün -
quote:
Orijinalden alıntı: Al1mert
kangal alır.
sonra nüfusun kaçı öz vs. gerçi savaşı çok bağlamaz o devlet zorla da askere alır ama askerlerin bağlılığıda önemli. osmanlı zorla askere almışta olsa(küçük bir kesimi) kaçanlar çok azdı.
ama askerin morali düşük olursa ırakta 400 isis linin 20.000 ırak askerini yenmesi (askerlerin tank vs bilumum silahlarını bırakarak kaçması) buna örnek gösterilebilir.
yani amerika liderlikten düşmeye başlarsa belki. ama yakın zamanda olmaz. 10 yıl garanti veriyorum olmaz.
neyse işte ben askerliğimi yaptıktan sonrasına kadar sorun yok kalınını veletler düşünsün
Seferberlik çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler yok amerika kazanır yok rusya kazanır falan savaşlarda kimse kazanmaz sadece en az zarara kim uğrar ona bakılmalı ek olarak savaşmak için çok çok büyük bi neden olması lazım aslında suriyedeki olaylar bunun için yeterlimidir bilmiyorum neyse boşverin allah devletimize zeval vermesin -
quote:
Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-
quote:
kangal alır.
neyse işte ben askerliğimi yaptıktan sonrasına kadar sorun yok kalınını veletler düşünsün
Seferberlik çıkar
savaşı dünyaya mı açıyoruz kaç milyon asker alacaklar 30 mu
-
Normal bir savaş olmaz nükleer ve kimyasal silahların konuştuğu bir savaş olur o yüzden kolay kolay dünya savaşı çıkmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bi dünya savaşı olması için büyük sebepler gerekiyor ama kıvılcımlardan savaş çıkmasıda bi olasılık. Eskisi gibi anlaşmalar sağlanan ve savaş kuralları olan bi durum beklemiyorum ben. Bi savaş çıkarsa güçlü olanlar güçsüz olanların kökünü kazıyana kadar kuralsız ve saygısızca savaşıcak bence.
Gece gece .
YETER ARTIK 3. DUNYA KONULARI AÇMAKTAN ORGAZM MI OLUYORSUNUZ ANLAMIYORUM KIZ KONULARINDAN TİPİM NASIL KONULARINDAN BETERSİNİZ. SAVAS CİGİRTKANLARI
3. dünya savaşında kürtler devlet kurmuş olacak.
rus kürt türk çin sosyalist imparatorluğu kuracağız. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-
quote:
kangal alır.
Seferberlik çıkar
savaşı dünyaya mı açıyoruz kaç milyon asker alacaklar 30 mu
Ruslar ikinci dünya savaşında 20 milyon asker kaybediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: efsi
3. dünya savaşında kürtler devlet kurmuş olacak.
rus kürt türk çin sosyalist imparatorluğu kuracağız.
"Sosyalist İmparatorluk"
-
Kalk kalk öğlen oldu,hadi.
Benzer içerikler
- jandarma astsubay tehlikeli mı
- sansiro erkek parfüm tavsiye
- audio görüntülü diafon zil çalmadan kapı açma
- marmarayla kumkapıya nasıl gidilir
- nasıl araba alabilirim
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X