Şimdi Ara

Üçünden Birini Seçmeme Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar 2.el veya sıfır ama uygun fiyatlı bir mp3/mp4 almak istiyorum, ses kalitesi kadar fiyatıda uygun olsun istedim. Birkaç haftadırda hoşuma giden ve maksimum 150 lirayı geçmeyecek cihazlarla nadir karşılaştım ve üç tane cihaz konusunda kararsız kaldım ve donanımhaberdeki siz tecrübeli kullanıcıların fikirlerini almak istedim. Bunlar dışında söylediğim fiyat sınırında bildikleriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim...

1.Cihaz S.Sansa Fuze
    2.Cihaz Samsung YP-Q2 (Özellikle DNSe 3 çok merak ettiğimden)
    3.Cihazsa iRiver E100 Modeli

• bu 3 urun hakkındada bır fıkrım yok fakat daha once sansa clip ve iriver t60 kullandım iriver ses olarak daha kaliteli gelmişti bana kalırsa o fıyata ıkıncı el bır t60 veya cowon d2 alabılırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

bu 3 urun hakkındada bır fıkrım yok fakat daha once sansa clip ve iriver t60 kullandım iriver ses olarak daha kaliteli gelmişti bana kalırsa o fıyata ıkıncı el bır t60 veya cowon d2 alabılırsın..

Teşekkürler t60 ile ilgili bir araştırma yapacam ses kalitesi iyiyse neden olmasın...
  • sansa fuze en iyi tercih gibi olur. ama samsung alanlar da gayet memnun ;) bence iki seçenekten birini tercih etmelisin. müzik zevki biraz da görelidir ilk defa yukarıdaki arkadaştan duydum t60ın sansa clipten iyi olduğunu genelde ikisini dinleyenler clipi begenmişti. Ama dediğim gibi bu iş biraz da görelidir. Mediamarkt filan varsa yakınında gidip denemen en iyisi en azından sansa fuze yi bulabilirsin.
  • üçüde güzel fakat e100 öne çıkar bence
  • clip aldım yrumlarınız için teşekkürler
  • hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sansa clip nasıl önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstm

sansa fuze en iyi tercih gibi olur. ama samsung alanlar da gayet memnun ;) bence iki seçenekten birini tercih etmelisin. müzik zevki biraz da görelidir ilk defa yukarıdaki arkadaştan duydum t60ın sansa clipten iyi olduğunu genelde ikisini dinleyenler clipi begenmişti. Ama dediğim gibi bu iş biraz da görelidir. Mediamarkt filan varsa yakınında gidip denemen en iyisi en azından sansa fuze yi bulabilirsin.

aynen dedıgın gıbı hocam muzık zevkı kısıden kısıye degısıyor ben daha once trekstor organix sansa clıp ve ırıver t60 kullandım aralarında en kotu ses kalıtesı sansanındı su anda bang olufsen beosound 6 kullanıyorum saydıgım 3 urunde yanına bıle yaklasamaz ama T60 gercekten guzel bır urun ıyı bır kulaklıkla cok guzel ısler cıkartabılıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.