Şimdi Ara

Ucurulan DH Admin Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu ucurulmak yerine düzgünce bir açıklama yapılsa daha mantıklı olmaz mı ? DH admini ne zamandan beri whatsappdan bu şekilde konuşabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HllSprDvm -- 5 Ağustos 2019; 14:46:16 >

• 700 lira + kdv versen ucmazdı :D
  • 1. Mesajı atan kişi admin değil reklam sorumlusu.

2. Reklam sorumlusunun mesajında tehdit yok. Sıcak fırsatlarda uygulanan genel bir prosedürü uygulayan bir mesaj atılmış. Sıcak fırsatların amacı sürekli olmayan kısa süreli fırsatları üyelerin biribirleriyle paylaşması sağlamaktır. Ancak bir konuda bir firma ya da şahıs bundan uzun bir süre boyunca satış yapmaya devam ediyorsa bu sıcak fırsatlıktan çıkar ve ticarete dönüşür. Sonuç olarak burası bedavaya dönen bir yer değil. Eğer şirket ya da şahıslar bu forum aracılığıyla bir kazanç elde ediyorlarsa bundan forumunda gelir elde amacı olması kadar normal bir durum yoktur. Kendiside zaten konunun 3 aydır açık olduğunu belirtmiş. Bu konunun orada durduğunu biz zaten görüyoruz. Ancak konunun aktifliği sürekli bir hale gelirse artık bu bölümün amacı dışına çıkan bir hale geliyor. Bundan sonrada devamı için reklam çalışması yapılması gerekiyor. Yapılan işlem ne ilk ne de sondur. Kişiye özel bir muamelede yok.

Telefonda ne görüşüldü tam olarak bilmiyorum. Bu nedenle bu konuda kesin bir şeyler yazmak istemiyorum. Konuyla ilgili sorusu olan bana mesaj atabilir. Bilgi sahibi olunmadan bu konunun tartışılmasına gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONSOL ÜSSÜ|DH ANA KONU
    8 yıl önce açıldı
    DH FORUM KURALLARI MADDE 16
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.