www.pttavm.com ACT Matik Deterjan 9 kg - PttAVM.com https://www.pttavm.com/matik-deterjan-9-kg-p-481295412?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.22.8< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 140karakter -- 23 Temmuz 2023; 15:43:14 > |
ACT MATIK 9 KG 105 TL
-
-
farklı sitede yorumları güzel aldım 2 paket teşekkürler paylaşım için :)
-
Daha önce kullanan var mı? Yorumlara baktım farklı sitelerden beğenenler ve beğenmeyenlerin eleştirileri farklı şimdilik 1 paket aldım paylaşım için teşekkürler.
-
o ne ola ki
-
90 kg aldım teşekkürler
-
Kullanmadım ama tahmin edebiliyorum, kendinizden şüphe edersiniz ben neden bunu satın aldım diye. Beyazlar sapsarı çıkar, renkliler halıya döner, makinede ve çamaşırlarda pis koku kalır...
Düşünün Persil serisini severek kullanan bir müşteri olarak aynı firmanın üretimi Tursil'i dahi tavsiye etmiyorum, enflasyonun gayet doğal sonucu. Persil'in üst serilerinde eskisi kadar güzel koku yoğunluğu yok ama temizlik hala güzel...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 25 Temmuz 2023; 15:24:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
deterjanın ucuzu iyi olmuyor malesef, temizlik işini yapan hammededen kısıyorlar, haliyle temizlemesi için 2 kat fazla kullanıyorsun, aynı paraya denk gelcek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sıra bulaşık/çamaşır deterjanı marka sayısında bir artış var sanki sebebini bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabii ki de ekonominin bozulması. Önceden bilindik markalar varken, ekonominin git gide kötüleşmesi beraber ucuz deterjanlar ortaya çıkmaya, fakir ülkelere ihraç edilen deterjanlar yurt içi piyasasına sürülmeye başlandı. Deterjanın paketine bakıyorsun, bir kaç farklı dilde içerik bilgis basmışlar mesela.
----
Ürüne gelecek olursak; buna para vereceğinize, bingo sıvı, rinso sıvı vb. almanızı tavsiye ederim. Toz deterjanlar nakliyesi maliyetli olduğu için sıvıya kıyasla daha pahalı oluyor. İlla ki toz olsun derseniz de, alttakinden alın bari. A101'e geldiğinde 2 paket almıştım fakat henüz denemedim.
-
Bu fiyata daha iyilerini alabilirsiniz. Bunun bir üstündeki mesajımı okuyun.
-
Boron kırmızı paket renkli ve beyaz için uzun zamandır kullanırım. beyazlar için stoğum bitince sipariş verdim. aqua yeni çıkmış galiba. deneme için bir paket aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarki24 -- 30 Temmuz 2023; 22:9:49 > -
Boron'un temizleme performansı nasıl? Aqua Bor da aynı firmanın ürünü olduğu için, arlarında çok da mühim fark olmayabileceğini düşünüyorum. Boron ismi ön plana çıkarılıp reklam yapıldığı için daha pahalı muhtemelen.
-
memnunum hocam. 3 yıldan fazladır boron hem renkli için hem beyaz için olanını kullanıyorum. İlk üretildiği zamanlar siyah renklerde beyaz iz bırakıyordu. O sorun da kalmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X