Şimdi Ara

ucuz ama oyun oynayabileceğim tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu günlerde tablet , netbook ve notebook bakıyorum oyun için alıyorum şöyle gta pes gibi oyunları yükleyebilecek bir alet arıyorum tablette fiyat sınırım 300 tl netbook ve notebookdada fiyat sınırı 450 tl fiyat sınırları düşük ama bütçe bu dediğim gibi oyun dışında fazla bişey yapmayacağım yardım ederseniz sevinirim

• dükkanımdaki ürüne bakabilirsin.fiyatı da uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortak35

arkadaslar bu günlerde tablet , netbook ve notebook bakıyorum oyun için alıyorum şöyle gta pes gibi oyunları yükleyebilecek bir alet arıyorum tablette fiyat sınırım 300 tl netbook ve notebookdada fiyat sınırı 450 tl fiyat sınırları düşük ama bütçe bu dediğim gibi oyun dışında fazla bişey yapmayacağım yardım ederseniz sevinirim

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18896/7-ARTES-i708-8GB-MULTITOUCH-ANDROID-4-0-SIYAH

http://www.ucuzcity.com/asp/product/19052/7-ARTES-i702-8GB-MULTITOUCH-ANDROID-4-0-SIYAH

http://www.ucuzcity.com/asp/product/20947/AINOL-NOVO-ELF-II-7-8GB

http://www.ucuzcity.com/asp/product/20742/DARK-EVOPAD-R7000-7-4-GB-Hafizali-Tablet-Bilgisayar

Tablet için tavsiye edebilirim.

• quote:

arkadaslar bu günlerde tablet , netbook ve notebook bakıyorum oyun için alıyorum şöyle gta pes gibi oyunları yükleyebilecek bir alet arıyorum tablette fiyat sınırım 300 tl netbook ve notebookdada fiyat sınırı 450 tl fiyat sınırları düşük ama bütçe bu dediğim gibi oyun dışında fazla bişey yapmayacağım yardım ederseniz sevinirim

onyo nanopad plus 7 fiyati 250 gibi bisey bende var forumda bununla taklym gecen pes 12 yukledim kasmadan oynuyorum ama gta yuklemedgm icin bilmyrm tavsiye ederim butcenede uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam biliyorsunuzdur ama ben yinede söyliyeyim.bilgisayarda oynadığınız pesi veya gta 3 bu tabletler çalıştırmaz.yani formatlarını desteklemezler.ben de ufakken cep bilgisayarlarında cs 1.6 online oynanıyordur diye tahmin etmiştim.çocukluk işte ama tabletler içinde pes gibi gta gibi oyunlar var fakat pc gibi değil.yani biraz daha basitleştirilmiş.ama modern combat 3 gibi acayip zevk alacağınız oyunlar da olacaktır.yani bunları bilerek tablet önerisi istediyseniz size önerim Ainol Novo 7 Aurora 2 tavsiye ederim.pes, gta3, asphalt 7, modern combat 3, nova 3 gibi oyunları hiç kasmadan oynatıyor.

• quote:

hocam biliyorsunuzdur ama ben yinede söyliyeyim.bilgisayarda oynadığınız pesi veya gta 3 bu tabletler çalıştırmaz.yani formatlarını desteklemezler.ben de ufakken cep bilgisayarlarında cs 1.6 online oynanıyordur diye tahmin etmiştim.çocukluk işte ama tabletler içinde pes gibi gta gibi oyunlar var fakat pc gibi değil.yani biraz daha basitleştirilmiş.ama modern combat 3 gibi acayip zevk alacağınız oyunlar da olacaktır.yani bunları bilerek tablet önerisi istediyseniz size önerim Ainol Novo 7 Aurora 2 tavsiye ederim.pes, gta3, asphalt 7, modern combat 3, nova 3 gibi oyunları hiç kasmadan oynatıyor.

• Onyo Winner Color Edition tablet alabilirsin. Fiyatıda 250-260 tl civarında metroda bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.