Şimdi Ara

Ucuz anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, son günlerde oyunlardaki kasmalar nedeniyle sistemimi değiştirme kararı aldım şuan ekran kartı olarak Sapphire HD7850 2 GB 256bit i düşünüyorum fakat bütçem çok kısıtlı anakartlar ve işlemciler hakkında bilgim yok bana bu ekran kartıyla güzel gidecek anakartı ve işlemci önerebilirmisiniz birde bir sorum daha olacak anakart oyunlardaki hızı çok etkilermi mesela bu ekran kartıyla çalışacak orta seviye bir anakartıyla yine bu ekran kartıyla çalışacak üst düzey bir anakart arasında farklar çok fark olur mu? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CL0n

Merhaba arkadaşlar, son günlerde oyunlardaki kasmalar nedeniyle sistemimi değiştirme kararı aldım şuan ekran kartı olarak Sapphire HD7850 2 GB 256bit i düşünüyorum fakat bütçem çok kısıtlı anakartlar ve işlemciler hakkında bilgim yok bana bu ekran kartıyla güzel gidecek anakartı ve işlemci önerebilirmisiniz birde bir sorum daha olacak anakart oyunlardaki hızı çok etkilermi mesela bu ekran kartıyla çalışacak orta seviye bir anakartıyla yine bu ekran kartıyla çalışacak üst düzey bir anakart arasında farklar çok fark olur mu? Teşekkürler.

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    182 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    291 TL
  • Bu fiyatlara nerden alabilim vatana göre 50-60 lira ucuz sizin verdikleriniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.