Şimdi Ara

Ucuz dış görüntüsü güzel başlangıç motoru önerewbilirmisiniz supersport tarzda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da yazdığım gibi dış görünüşü güzel supersport tarzında motor arıyorum bütçem 2000 tl önerilerinizi bekliyorum...

(İLK KONUM HATAM VARSA AFFOLA)

• 2000 TL'ye commuter tipi motosiklet bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
  • Bu fiyata mümkün değil maalesef ayrıca ekipman için para ayırdınız mı? 800 1000tl civarında da onlar tutacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuki yıldız

Ucuz dış görüntüsü güzel başlangıç motoru önerewbilirmisiniz supersport tarzda...

tabii boyatman gerekbilir

• quote:

Orijinalden alıntı: HoNDaBiNRR

Başlıkta da yazdığım gibi dış görünüşü güzel supersport tarzında motor arıyorum bütçem 2000 tl önerilerinizi bekliyorum...

(İLK KONUM HATAM VARSA AFFOLA)

Hocam Megelli ve yuki spitzer var ama çin malına kaçmayın bence . Motosiklette en makul olan japondur . Honda CBR 125 e bakabilirsiniz 8.000 tl civarında bi fiyatı vardı . Şimdi Kawasaki 250 SL çıktı oda 12.000 lira civarı . Tabi yine yaklaşık bi 1,5-2000 lira arası ekipman tutarı olacaktır . Super sport istemem derseniz Schootera yönelebilirsiniz . Honda Fizzye bakın derim . Fakat lütfen ekipmandan kısmayın. Ekipmanınıza önem verin . Bajaj Pulsar a da bakabilirsiniz yada en temizinden Yamaha ybr 125 vardır .

• aslında üzerine 2000-2500 TL daha koyup ikinci el düşük cc süpersport alabilirsiniz. ancak başlangıç motoru oldukları için birçoğunun canı alınmış olabiliyor. onun dışında yaklaşık 4000-4500 TL civarında Bajaj Pulsar alabilirsin. gayet hoş bir makinedir. ancak ben onu da alamam dersen kusura bakma ama SS motorlardan vazgeçmelisin. çünkü çinli sport touring sınıfı motorlar bile (mondial, kuba, salcano vs vs) en düşük 3000-3300 TL civarında başlıyorlar. hatta 5000 TL'ye yakın modelleri bile var. eğer 0 KM bir motor istiyorsan bu fiyata alabileceğin çinli cub, commuter motorlardır.
  • nedir milletimizdeki bu supersport motor merağı motorun supersport olunca gökten kız yağacak sanıyolar galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAA 0KM OLMASI ŞART DEĞİL EN FAZLA 2.500TL OLMALI...
  • O fiyata ss bulamazsın arama hiç bulsan bile ölüdür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.