Şimdi Ara

UCUZ ELEKTRİK TEKLİFİ DENEYEN OLDU MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
14
Favori
35.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aksa elektriğe geçmeyi düşünüyorum her ay 90 tl civarı fatura geliyor bana %13 indirim vereceğini taahhüt etti
  • Arkadaşlar merhabalar, Yen'i bir elektrik dağıtım firmasına geçtiğimiz taktirde abonman ücreti yatırıyoruz,peki eski dağıtıcıdaki abonmanı alabiliyor müyüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de her yerde görüyorum, meraktayım...

-----------------
    indirimli elektrik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arayista -- 10 Şubat 2017; 0:24:56 >
  • 3 Yıldır serbest tüketici olarak EnerjiSA'dan elektrik almaktayım ancak EnerjiSA'nın sözleşme yenileme sürecindeki müşteri ilgisizliği ve 2017 yılı için cazip teklif vermemesi nedeni ile AKSA'ya geçmeyi düşünüyorum. 12 Ay taahhüt vermem halinde 0,193krş/kw, 15 Ay taahhüt vermem halinde ilk fatura ücretsiz kalan 14 ay 0,2140krş/kw olarak sabitliyor ve her 3 ayda bir gelecek olan zamlardan etkilenmiyorsunuz. EnerjiSA'da bulunan teminatınızı da sizin adınıza alıp vermiş olduğunuz banka hesabına geçiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 16 Şubat 2017; 12:24:6 >
  • Takip...
  • 16 Şubat 2017 tarihi itibari ile aldığım teklifler;

• Doğuş Grubu (220+) sabit 1 yıl 0,1999krş/kwh öneriyor ama son faturanın 2 katı teminat istiyor.
    Vergiler dahil 0,2998krş/kwh (Müşteri ile son derece ilgili ve anında geri dönüş)

• AKSA 1 yıl sabit 0,193krş/kwh öneriyor ama ilk faturanın %10’nu kadar teminat istiyor.
    Vergiler dahil 0,2895krş/kwh (Müşteri ile son derece ilgili ve anında geri dönüş)

• EnerjiSA her 3 ayda bir gelecek zamları yansıtarak ilk 3 ay için 0,21,40krş/kwh öneriyor ama halen EnerjiSA'lı olduğumdan teminat istemiyor, yeni geçiş yapanlardan istiyor.
    Vergiler dahil 0,40,66krş/kwh (Müşteri ile alakasız, ilgisiz, geri dönüş “0” her türlü cezaya ve fiyat artışına açık yenilenen sözleşme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 16 Şubat 2017; 13:26:43 >
  • Merhaba antalyadayim bende yarin aksadan teklif alacağım fakat zorlu elektrik %5 indirim ve 1 yıl sabit fiyat demis acaba kw kac para bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKSA elektrikten uzak durun. İlk faturam geldi. Oturduğum evde son 20 yılın en yüksek faturası geldi. Aralık faturam 169 TL iken AKSA ile ocak faturam 241 TL oldu. %45 artış hiç bir şey ile ifade edilemez. Burası 2 kişinin yaşadığı bir ev Kombi devamlı sabitte. Yani azaltıp çoğaltmıyoruz. Bir önceki ay kombi ne kadar elektrik çektiyse yine aynısını çekti. Kaldı ki Aralık ayı ile Ocak ayı arasında çok büyük ısı farkı olmadı. Olsa bile 3-4 gün olmuştur ve bu da faturamı %45 etkilemez. Netice itibarıyla AKSA'dan uzak durun. Telefonda sorduğumda mantıklı izah yok. İtiraz edin diyorlar. Sözleşmeyi feshedersem ne kadar ceza öderim diyorum. Onu da bilemeyiz müraacat edin hesaplayalım diyorlar. Yani belirli bir rakam yok kafalarına göre bir hesap çıkartacaklar gibi gözüküyor. Rakamı çıkartsınlar burada paylaşacağım.
  • Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazrak

AKSA elektrikten uzak durun. İlk faturam geldi. Oturduğum evde son 20 yılın en yüksek faturası geldi. Aralık faturam 169 TL iken AKSA ile ocak faturam 241 TL oldu. %45 artış hiç bir şey ile ifade edilemez. Burası 2 kişinin yaşadığı bir ev Kombi devamlı sabitte. Yani azaltıp çoğaltmıyoruz. Bir önceki ay kombi ne kadar elektrik çektiyse yine aynısını çekti. Kaldı ki Aralık ayı ile Ocak ayı arasında çok büyük ısı farkı olmadı. Olsa bile 3-4 gün olmuştur ve bu da faturamı %45 etkilemez. Netice itibarıyla AKSA'dan uzak durun. Telefonda sorduğumda mantıklı izah yok. İtiraz edin diyorlar. Sözleşmeyi feshedersem ne kadar ceza öderim diyorum. Onu da bilemeyiz müraacat edin hesaplayalım diyorlar. Yani belirli bir rakam yok kafalarına göre bir hesap çıkartacaklar gibi gözüküyor. Rakamı çıkartsınlar burada paylaşacağım.

Fatura detaylarını incelediniz mi? Fatura bedeli değil de kwh tüketiminizi kontrol edin. Bir de AKSA Elektrik ilk faturanın %10 değerinde 3 ay süresince teminat bedeli almaktadır. Faturanıza tüketim bedeline ilave teminat bedeli de yansıtılmış olabilir. Daha önceki tedarikçinize yatırmış olduğunuz teminat bedelini de sizin adınıza alıp hesabınıza yatırıyor. Çoğunlukla tüketiciler gelen faturadaki TL- ile karşılaştırıyorlar. Burada önemli olan kwh birim bedeline AKSA ne kadar yansıtmış. Ben AKSA ile 0,193krş/kwh olarak anlaşma yaptım. Gelen faturanın %50'si vergi. Hiçbir tedarikci vergilerde bir indirim yapmamaktadır. Sadece kwh tüketimine indirim uygulamaktadır. Faturaları karşılaştırırken ödeyeceğiniz TL- değeri değil de tükettiğiniz toplam kwh değerini kontrol edin. Kaç gün için toplam kaç kwh tüketim yapmışsınız? Fatura detay (kwh birim, dağıtım bedeli, vb.) bilgileri paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 21 Şubat 2017; 9:47:49 >

• Ben Ankara'da Cerean Enerji den teklif almıştım. Aksa ile aynı gibiydi. %10 indirim uyguluyordu ve 0,221 krş yerine 0,191 krş/kwh gibi birşey oluyordu. Ayrıca yatırmış olduğunuz güvence bedelini alıp hesabınıza iade ediyordu. Aksa ile farkı, tekrar güvence bedeli istemiyordu. Ve taahhüt falan da yoktu. Sözleşmeyi imzaladık ama geçemeden evi taşıyınca abonelik iptal oldu.

Yeni fatura geldiğinden tekrar görüşelim demişlerdi. Bu arada farklı firmaları da araştırayım dedim. Benim gördüğüm en uygun iki firma Aksa ile Cerean Enerji gibi. Ama Cerean da güvence bedeli olmadığı için daha cazip gibi geldi bana.

Kısaca

Aksa Elektrik % 10 indirim, sabit fiyat, güvence bedelini iade ediyor. Ama kendisi tekrar güvence bedeli alıyor.
    Cerean Enerji % 10 indirim, sabit fiyat, güvence bedelini iade ediyor. Kendisi güvence bedeli almıyor. Taahhüt yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 13 Mart 2017; 11:47:47 >
  • 1 Nisan itibari ile AKSA Elektriğe geçmiş bulunuyoruz. EnerjiSA, sözleşmem bitmiş olmasına rağmen ceza uyğulanabileceğine dair mesaj gönderdi ancak yazı olarak Tüketici Kanununa aykırı olduğunu bildirerek uygulayacakları cezayı geri çektirdim. AKSA Elektrik ile ilgili gelişmeleri mümkün oldukça buradan paylaşmaya çalışacağım.
  • Gelişmeleri merak ediyorum.
  • EnerjiSA 31 Mart son okuma tarihli 140TL- tutarlı bir fatura çıkarttı, onu da alacağım teminata mahsup etmiş. Dolayısı ile EnerjiSA'dan bir alacağım olmayacak ancak AKSA için 3 ay boyunca gelen faturanın %10'nu kadar "Teminat" bedeli ödeyeceğim ki o da EnerjiSA'ya ödediğim teminat bedeli kadar bile değil. Eğer EnerjiSA içerideki teminatımı son kestiği faturaya mahsup etmeseydi, AKSA benim adıma EnerjiSA'dan teminatı alıp banka hesabıma yatıracaktı.
  • Bu yazılanları ve şikayetvar.com da yazılanları okuduktan sonra, hemen evimin 15-16 metre yan tarafından akan su kanalına dinamo koyarak kendi elektriğimi üretmeye karar verdim.Allah belasını versin bu elektrik dağıtım firmalarının da, onlara vatandaşı sömürme imkanı verenlerinde!..
  • Merhaba Arkadaşlar,

Enerji Tedarik Firmalarının Bayiliğini yapanlar var mı aranızda?
    Var ise aşağıdaki sorularıma cevap verip aydınlatabilir misiniz?

-Bayilere potansiyel müşteri datası sağlanıyor mu? Yani biz bayilik alsak ve Serbest Tüketici statüsünde olanları bilip, Çağrı Merkezi veya alternatif satış kanallarıyla müşteri kazansak.

-Bu işe girsek kazanç elde edebilir miyiz?

-Riskler nelerdir?

Saygılar.
  • Aksa elektrik sabit tarife kullanıcısıyım(24 ay tarife değişmiyor)her 100 tl de yaklaşık 10 tl daha ucuz,yerel firma tüketimi hesaplıyor Aksa ücret mail ini yolluyor,sizde otomatik ödeme talimatıyla ödüyorsunuz,ancak ilk 1-2 ay faturaları kontrol etmek gerekiyor,yerel firma okuyucusu sallıyabiliyor..
  • Elektrik tedarik şirketlerini
    hesapkurdu.com
    İndirimli Elektrik Tarifeleri - Hesapkurdu.com
    https://www.hesapkurdu.com/elektrik
    sayfası üzerinden de karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca fatura tutarınıza göre hangi elektrik tedarikçisinden ne kadar kazanç elde edeceğinizde hesaplanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapkurdu -- 17 Mayıs 2017; 17:23:35 >

• En Ucuz Elektrik, Seçelektrik.comSeçelektrik, kişiye özel oluşturulan ucuz elektrik aboneliği tekliflerinin karşılaştırılarak tüketiciye sunulmasına ve avantajlı abonelik işlemlerinin yapılmasına aracılık eden bir platformdur.secelektrik.comucuz elektrik olayında
    Seçelektrik'i denedim, çok iyi valla, Berkan diye bir elaman var. Boşa düşme olayını engellediler, beni hem cezadan kurtardılar, hem ucuz elektrik teklifini verdiler ben de sözümü tutuyorum, hem de üyelere bir iyilik de ben yapıyorum. Bir de en teknolojisi iyi karşılaştırma sitesi de buymuş dediler. @sec-man oldu mu?

buldugum en iyi teklifler;
    Aksaelektrik.com
    secelektrik.com -> Odaş Enerji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatopato -- 29 Mayıs 2017; 1:36:12 >

• fatopato F kullanıcısına yanıt
    @fatopato Bey,

Bize güveninizi boşa çıkarmamak bizim için en büyük mutluluk. Biz size teşekkür ederiz, çünkü Türkiye'de bir çok tüketici, bayiler ve firmalar tarafından bilgilendirilmeden, iyi niyetli bile olsa elektrik tedarikçisini değiştiriyor. Hatta bazı durumlarda, indirimli elektrik sözleşmeleri konusunda yanıltılıyor, sözleşmelerde sürpriz maddelerle karşılaşıyorlar.
    Seçelektrik.com olarak, bu konularda çok dikkatliyiz, tedarikçilerimizi seçerken özen gösteriyoruz, ancak kendini kanıtlamış tedarikçilerle, müşteri mağduriyeti konusunda sicili kabarık olmayan tedarikçilerle çalışıyoruz. İşin özeti biz müşterimizi çok seviyoruz.
    En ucuz elektrik tekliflerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz, geliştirmiş olduğumuz teknoloji sayesinde müşterinin tüketimine özel fiyatlar tedarikçiniz tarafından size veriliyor.
    Unutmadan,
    En ucuz elektrik, Seçelektrik.com!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.