UCUZ ELEKTRİK TEKLİFİ DENEYEN OLDU MU (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
şuanda kullanan varmı faydalı mı acaba ve hangisi? -
Yaklaşık 5 yıldır Serbest Tüketici olarak zamsız paketler ile kullandım, son 1 yıldır %5 indirimli paket ile Turkcell /Enerjicell) obonesiyiz ama ekonomik koşullar nedeni ile şuanda hiç 1 elektrik servis sağlayıcı indirimli paket uygulamamaktadır. Serbest Tüketici kabul etmemektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 2 Şubat 2020; 13:30:59 > -
Ekonomik şartlar doğrultusunda şu anda Sanayi ve Ticarethaneler dışında Meskenler/Konutlar için Serbest Tüketici Aboneliği ALINMAMAKTADIR.
Ben ilk 3 sene EnerjiSA (Zamlardan etilenmeyen sabit fiyat paketi)
Sonraki 2 sene AKSA (Zamlardan etilenmeyen sabit fiyat paketi)
Son 2 yıldır EnerjiCELL (Normal tarife üzerinden %5 indirimli paket)
olarak, 7 yıldır Serbest Tüketici olarak abonelik kullanmaktaydım ama şuan hiç 1 şebeke sağlayıcı Meskenler/Konutlar için Serbest Tüketici Aboneliği ALMAMAKTADIR.
Bu saatten sonra Meskenler/Konutlar için Serbest Tüketici alan firmayı iyi araştırıp tercih etmeli, yoksa sizi yarı yolda bırakabilir.
-
Bu konulara bayağı uzağım. İstanbul Anadolu yakasında 1+1 eve ENERJİSA 120TL'nin altında fatura çıkartmıyor. Hele ki bu ay 150TL fatura çıkmış. Faturanın altında
"SERBEST TÜKETİCİ LİMİTİNİ GEÇTİNİZ. TEDARİKÇİNİZİ SEÇME SERBESTLİĞİNE SAHİPSİNİZ"
diye bir bilgilendirme yazılmış. Yani bu tıpkı gsm gibi tıpkı internet gibi farklı bir elektrik şirketinden hizmet alabileceğim anlamına mı geliyor? Eğer öyleyse İstanbul Anadolu yakasında başka firma var mıdır? Google'ladığım zaman Tekelektrik falan gibi yerler görüyorum ama bunlar sadece bir dükkan mı yoksa bayağı enerjisa gibi elektrik şirketi mi bilmiyorum.
Forumda da aradım ama başka konuya rastlamadım. Var mı şu Enerjisa bataklığından kurtulmama yardımcı olacak bir arkadaş?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MâxeLLBu konulara bayağı uzağım. İstanbul Anadolu yakasında 1+1 eve ENERJİSA 120TL'nin altında fatura çıkartmıyor. Hele ki bu ay 150TL fatura çıkmış. Faturanın altında
"SERBEST TÜKETİCİ LİMİTİNİ GEÇTİNİZ. TEDARİKÇİNİZİ SEÇME SERBESTLİĞİNE SAHİPSİNİZ"
diye bir bilgilendirme yazılmış. Yani bu tıpkı gsm gibi tıpkı internet gibi farklı bir elektrik şirketinden hizmet alabileceğim anlamına mı geliyor? Eğer öyleyse İstanbul Anadolu yakasında başka firma var mıdır? Google'ladığım zaman Tekelektrik falan gibi yerler görüyorum ama bunlar sadece bir dükkan mı yoksa bayağı enerjisa gibi elektrik şirketi mi bilmiyorum.
Forumda da aradım ama başka konuya rastlamadım. Var mı şu Enerjisa bataklığından kurtulmama yardımcı olacak bir arkadaş?
Ekonomik şartlar doğrultusunda şu anda Sanayi ve Ticarethaneler dışında Meskenler/Konutlar için Serbest Tüketici Aboneliği ALINMAMAKTADIR.
-
Bende araştırıyorum istanbul anadolu yakasında
-
Hocam sitede hala ev kullanıcıları bulunuyor. https://www.encazip.com//
https://akillitarife.com/enerji/rehber/karsilastir/elektrik/sirketler
Burda da 80 tl geçiyorsa aylık değiştirebiliyorsunuz demişler. Ümraniye İstanbul için şu an değişitirebilirmiyim aylık ortalama 150-300 TL fatura geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1905aliHocam sitede hala ev kullanıcıları bulunuyor. https://www.encazip.com//
https://akillitarife.com/enerji/rehber/karsilastir/elektrik/sirketler
Burda da 80 tl geçiyorsa aylık değiştirebiliyorsunuz demişler. Ümraniye İstanbul için şu an değişitirebilirmiyim aylık ortalama 150-300 TL fatura geliyor.
Bahsettiğiniz web siteleri Elektrik Tedarik Firmaları değil.
Maalesef şu anda KONUTlara SERBEST TÜKETİCİ fiyatından satış yapan 1 firma (Elektrik Tedarik Şirketi) bulunmamaktadır.
Sadece ticarethane ve sanayide SERBEST TÜKETİCİ aboneliği yapılmaktadır.
Var ise lütfen bizleri de bilgilendirin.
-
Arkadaşlar herkese merhaba,son zamanlar da Enerjisa tarafından serbest tüketici tarifesi diye bir tarifeye geçmem için taciz arayışlari oluyor söylediklerine göre
1-%4 daha ucuza faturalandırma olacakmış
2-abone olurken yatirdigim parayı iade edecekler 2 taksit olarak faturalandırabilecek tekrar talep edeceklermis
Aslına bakarsanız %4 büyük bir oran olmadığı için kulak arkası ettim ancak aramalar sıklasinca neden daha az para ödemem için beni bukadar sık arıyorlar diye de merak etmeden gecemedim
Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hortlatmış gibi oldum ama hala serbest tüketiciye indirim uygulayan bi şirket yok sanırım bulabilen var mı?
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu yeni açıldı sanmıştım baya eskiymiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X