Şimdi Ara

Ucuz Fotokopi (arkalı önlü 7 krş )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
22.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar hertürlü fotokopi işiniz yapılır.İlgilenen arkadaşlar pm ile irtibata geçebilir

Arkalı önlünün tanesi 7 krş yani her sayfanız 3.5 krş a geliyor

NOT: fotokopi sayısı arttıkça fiyat düşmektedir

Birde bir şey daha eklemek istiyorum

35 TL VE ÜZERİ FOTOKOPİLER DE ÇANKAYA/KONAK/ÜÇYOL/HATAY A ELDEN TESLİM YAPILABİLMEKTE HABERİNİZ OLSUN.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doit -- 8 Temmuz 2012; 15:59:06 >

• yanlış anlama ama hocam normalde ne kadarki? meraktan soruyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

yanlış anlama ama hocam normalde ne kadarki? meraktan soruyorum..

yani hocam her yere göre değişir fotokopi fiyatı 2 krş da bulursunuz 25 krşda bulursunuz ben 7 krş dedim tabi bu bahsettim rakamlar arkalı önlü fiyatları siz sayfa başına 3.5 kuruş veriyosunuz ha birde çekilecek fotokopi sayısına göre bu fiyat 5 krş a kadar düşmekte
  • öğrenci adamız, takip
  • iyi fiyat bence.

10 sayfa arkalı önlü 1 tl bile değil.

eğer çok işimiz olursa geliriz.

hayırlı alışverişler.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doit

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

yanlış anlama ama hocam normalde ne kadarki? meraktan soruyorum..

yani hocam her yere göre değişir fotokopi fiyatı 2 krş da bulursunuz 25 krşda bulursunuz ben 7 krş dedim tabi bu bahsettim rakamlar arkalı önlü fiyatları siz sayfa başına 3.5 kuruş veriyosunuz ha birde çekilecek fotokopi sayısına göre bu fiyat 5 krş a kadar düşmekte

pm e dönüş alamadım ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pahalı... ben sivasta olmama rağmen arkalı önlü 5kr çektiriyorum. orası büyük şehir.. eminim daha uyguna da verilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

pahalı... ben sivasta olmama rağmen arkalı önlü 5kr çektiriyorum. orası büyük şehir.. eminim daha uyguna da verilebilir..

En ucuz fiyat garantisini veriyorum diye bişi yazmadım tabi ki de benden daha ucuza çekenler olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doit -- 5 Aralık 2011; 20:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

pahalı... ben sivasta olmama rağmen arkalı önlü 5kr çektiriyorum. orası büyük şehir.. eminim daha uyguna da verilebilir..

Kopya maliyeti şehire göre değişmez ki... Sonuçta 1 Euro her yerde aynı TL.
    Ayrıca Sivas da yabana atılmayacak bir öğrenci şehri.Fiyat normal.
  • Arkadaşım bana çok acil pdf çıktısı lazım. 377 Sayfa en son ne kadara olur arkalı önlü, fazla fotokopide indirim var demişsin? Ve toplam ne kadar yapar?

Ama 1 sayfası silik okunmaz olursa sorun yaratır benim için. Onu da söyliyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 3 Ekim 2012; 12:01:55 >
  • ankarada 3 kr arkalı önlü öğrenci şehri nede olsa :)
  • Türkiyenin en uzuc fotokopi çekimi
    arkalı önlü
    sadece
    4
    kuruş
    30 TL ve üstü Tüm Türkiyeye ücretsiz kargo
  • ARKADAŞLAR BEN ANKARADA KONUR SOKAK 9/4 ADRESİNDE Bİ YERE ÇEKTİRDİM 1000 SAYFA ÇIKTIYI BANA 20 TL YE ALDILAR HEMDE 10 DAKKA BİLE SÜRMEDİ ÇOK GEZDİM ORDAN DAHA UCUZUNUDA BULAMADIM UCUZ DİYE ŞÜPHE ETMİŞTİM AMA TEZ KALİTESİNDE VERİNCE İŞİMİ ÇOK ŞAŞIRDIM TEL NUMARASI 418 18 82 HERKESE TAVSİYE EDERİM
  • Bize güvenen tüm müşterilerimize Sonsuz Teşekkürler
    artık Tüm Çekimlerde Sürpriz hediyeler olacaktır .

Unutmayın

Türkiyenin en uzuc fotokopi çekimi
    arkalı önlü
    sadece
    4
    kuruş

Renkli Fotokopi 20 Kuruş
  • İzmir'de arkalı-önlü çekim toplam 7 kuruş.Hatay-Üçkuyular bölgesindeki arkadaşlara duyurulur.1000 adet üstünde arkalı-önlü 3kr x 2 = 6kr.
  • Çok acil fotokopi lazım,..
  • Arkadaşlar önceleri yerel çalıştığımız için tanıtma fırsatımız olmamıştı sitemizi şimdi tüm illere profosyonelce hizmet veriyoruz.www.e-copycenter.com kaliteye göre en uygun fiyat garantisi verebilirim antalyada oturan varsa gelip makine parkımızı bizzat inceleyebilir. Siteden online veya telefonla teklif alıp kıyaslama yapabilirsiniz. Yardımcı olabilirsek ne ala..
  • Doit kullanıcısına yanıt
    nerede bu yer nasıl iletişm kuracağız @Doit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doit

Arkadaşlar hertürlü fotokopi işiniz yapılır.İlgilenen arkadaşlar pm ile irtibata geçebilir

Arkalı önlünün tanesi 7 krş yani her sayfanız 3.5 krş a geliyor

NOT: fotokopi sayısı arttıkça fiyat düşmektedir

Birde bir şey daha eklemek istiyorum

[size=4]35 TL VE ÜZERİ FOTOKOPİLER DE ÇANKAYA/KONAK/ÜÇYOL/HATAY A ELDEN TESLİM YAPILABİLMEKTE HABERİNİZ OLSUN.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

nerede bu yer nasıl ileteşem kuracağız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.