Şimdi Ara

Ucuz iphone 4s ( kadıkoy esnafı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda bir telefon almayı dusunuyorum . Bu ilan dikkatimi çekti (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sok-avrupadan-4s-16-sifir-simfree-garanti-magazadan-kredi-karti-87196032/detay?source=promotion_topl )

Ama size sormak istedim ilk önce ; acaba aranızda bu gibi magazalardan ( kadıkoye esnafından ) alışveriş yapan oldumu ? Birde garantisi sanırsam magaza garantisi oluyor !

• kardeş ben bugun aradım ,telefonlar kayıtsız 100 tl ye pasaport kaydını biz yapıyoruz dediler.

bende piyasada o şekilde çok var pasaport kaydı yapıldık sonra 2,3 ay sonra geri düşüyor ,sıkıntı olmasın dedim ,olursa hallederiz dedi :)))

anlıycan pasaport kaydını kendin yapacaksan düşün derim ama bunlara yaptırtcaksan 2,3 ay sonra sııkıntı olur ,götürürsün bi kayıt daha yapar 3 ay daha götürür uğraşırsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZULA_BABA -- 28 Temmuz 2012; 20:03:19 >
  • Valla iyi oldu bu mesajı attıgım cok sağol bilgilendirmen için . Ama anlamadıgım birşey var neden firmaların yaptıgı passaport kaydı 2,3 ay sonra düşüyor ? Yani bizim yaptırdıgımızdan ne gibi bir farkı var ?
  • alma derim ben

çünkü ileride yapacağın güncellemelerde sorun çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnan

Valla iyi oldu bu mesajı attıgım cok sağol bilgilendirmen için . Ama anlamadıgım birşey var neden firmaların yaptıgı passaport kaydı 2,3 ay sonra düşüyor ? Yani bizim yaptırdıgımızdan ne gibi bir farkı var ?

bunlar 1 pasaporta 4,5 tane telefon kaydettiriyorlar ,bu belgeler btk nın eline 2,3 aya kadar anca geçiyor o zaman kadar kullanıyorsun sonra btk inceleme yapıyor bi bakıyor 1 pasaporta 5 tane kayıt yapılmış ,5 ini de birden iptal ediyor.

ama sen kendi pasaportuna yaparsan sıkıntı olmaz 1 pasaport 1 telefon.
  • O zaman ailemden birisinin yurtdışına cıkmasını beklıcem desene :D
  • hacca giden veya dönen bi hacı amca bul :D hem maddi hemde manevi garantili olmuş olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZULA_BABA -- 28 Temmuz 2012; 20:57:38 >
  • ben satıyorum genpa garantili faturalı sıfır 1680 tlye :) nakit.
  • Kadıköy ve doğubanktaki adı esnaf olan ama bir türlü esnaf olmayı başaramamış yerlere hiç güvenmiyorum yıllarrrrr önce bir n95 almıştım ve okkalı bir kazıl yemiştim o günden bu yana oralarda işim olmadı tavsiyemi dinlemeyip oralardan alışveriş yapan birkaç arkadaşımında başı çok ağrıdı ben tavsiye etmiyorum bireysel satıcı bulup ondan alın daha iyi.
    Bu tarz yerlerde yalanın fırıldağın bini bir kuruş.
    Bunların dini imanı para olmuş esnaflık nerdeeeee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 28 Temmuz 2012; 22:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vereceğin rakam 1300TL az buz değil . Bunuda nakit isteyecektir senden. Paranla rezil olma bencede. Büyük mağazalarda sık sık Iphone kampanyaları oluyor. 100-200 TL daha fazla ver hem taksitle al hem de pasaport derdiyle uğraşma.
  • Aynen doğru diyorsunuz bende zaten vazgectım buradan almaktan . 200 - 300 lira daha fazla verir adam gibi tel alırım
  • mantik olarak garantili cihazlarla ayni cihazlar hatta ben yurt disi cihazlarini daha cok tutuyorum (sarı ekran hic denk gelmedi 3.iphone'um suan kullandigim) fakat arkadaslarin dedigi gibi pasaport kayıdı hep bir sorun hep muamma, kayit saglammi? kayit dusermi? duserse ayni adamlari bulabilirmiyim? vss. gibi sorunlarla kafani hic agritma biraz pahali olsun ama yurt ici olsun, ben bundan sonra yurt disi almamaya karar verdim cunku...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

alma derim ben

çünkü ileride yapacağın güncellemelerde sorun çıkabilir

Pasaport kaydı ve güncellemede sıkıntı ne alaka?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.