Bildirim
A101 marketler araç şarj istasyonu ve tuşlu telefon satacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tuşlu telefon çok iyiymiş, hem de Panasonic. Alıp kenara koysam mı diye düşünüyorum şimdi -
2 yıl kullanmayınca imei numarasını bloke edilecek 😅 artık böyle şeyler bile yapamıyoruz. -
Sarj isatasyonu dedigi sey ucunda farkli bir soket olan bir kablo. Hicbir ozelligi yok. 16K. Neden? Cunku yapabiliyorlar. -
Telefon kenarda dursun, IMEI'si için kullanırsın. :D
-
1 yıl oldu o, teknolojiyi devlet büyüklerimiz kadar hızlı takip edemiyorsunuz...https://forum.donanimhaber.com/yeni-karar-1-yil-kullanilmayan-telefonlar-kapatilacak--157073560
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 4 Ocak 2025; 17:19:52 > -
milleti daha neler nelerle kazıklıyorlar bir bilsen
-
Biliyorum... -
😂😂😂 bu gidişle 6 aya indirecekler herhalde. -
Hiç sim kart takılmamış cihazın imeisi kapanmıyor diye biliyorum. -
Telefon 2g al burdan yak. 2g şebekeleri 4 yıl sonra kapanacak. Dünyanın bir çok ülkesinde kapandı sanırım Avrupa'da satılmayan malları ülkeye getiriyorlar. Teknoloji çöplüğü olduk.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X