Şimdi Ara

Ucuz Lenovo Laptop. Lenovo B590G 59-369905 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

Hayirli olsun bi kac resim ekleyebilirmisin ekran nasil mat parlak?

Ekran mat zannedersem. Ama çok hoşuma gitti. Yansıma yok gibi
  • lenovo essantial kasa bu galiba g580 nin kasası bu mu ? ideapadler daha iyi diyolar
  • Arkadaşlar aletin işlemciside gayet iyi. Kasası platik ama 10 numara dokusu var. Laptop soğutucu aldım ama kullanmıyorum. Ne ses nede ısı.. Benim gibi beklentileri fazla olmayanlar için çok iyi bir bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimiemre -- 8 Nisan 2013; 10:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimiemre

Arkadaşlar aletin işlemciside gayet iyi. Kasası platik ama 10 numara dokusu var. Laptop soğutucu aldım ama kullanmıyorum. Ne ses nede ısı.. Benim gibi beklentileri fazla olmayanlar için çok iyi bir bilgisayar.

B590 adı altında 5 tane seri var 20206 kodlu,20208 kodlu şeklinde gidiyor,misal sizin cihazın kodu nedir? kutuda yazıyor,biosta da yazıyor,bir bakarmısınız rica etsek,
    zira internet sitelerinde hd 3000 ekran kartı diye geçiyor fakat arkadaşa aldık hd 2000 çıktı ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Dara

quote:

Arkadaşlar aletin işlemciside gayet iyi. Kasası platik ama 10 numara dokusu var. Laptop soğutucu aldım ama kullanmıyorum. Ne ses nede ısı.. Benim gibi beklentileri fazla olmayanlar için çok iyi bir bilgisayar.

B590 adı altında 5 tane seri var 20206 kodlu,20208 kodlu şeklinde gidiyor,misal sizin cihazın kodu nedir? kutuda yazıyor,biosta da yazıyor,bir bakarmısınız rica etsek,
    zira internet sitelerinde hd 3000 ekran kartı diye geçiyor fakat arkadaşa aldık hd 2000 çıktı ekran kartı

Bendede sanırsam hd2000 var. Ama eve gidince model numarasını yazacağım.

• quote:

quote:

Kardeşim model no 20206

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim model no 20206

teşekkürler,

hd2000 miş demek ki..

peki ses açma ve parlaklık tuşlarına bastığınızda ekranda gösterge çıkıyor mu acaba?

birde pil ne kadar süre gidiyor hiç denedinizmi..

lenovonun destek sitesi evlere şenlik,kuyuda iğne arıyoz adeta,eski biosu yeni diye koymuşlar siteye, eski yeni tarihli sürücüler karmakarış..
    lenovoya yakışmıyor böyle şeyler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim model no 20206

teşekkürler,

hd2000 miş demek ki..

peki ses açma ve parlaklık tuşlarına bastığınızda ekranda gösterge çıkıyor mu acaba?

birde pil ne kadar süre gidiyor hiç denedinizmi..

lenovonun destek sitesi evlere şenlik,kuyuda iğne arıyoz adeta,eski biosu yeni diye koymuşlar siteye, eski yeni tarihli sürücüler karmakarış..
    lenovoya yakışmıyor böyle şeyler

Ses ve parlaklık ayarları sırasında ekranda herhangi bir gösterge çıkmıyor.
    Pili hiç takmadım daha.
    670 Tl ye çok iyi bilgisayar

• sizin öneriniz üzerine mağazadan.com dan bende bir tane aldım perşembe gecesi verdiğim sipariş cumartesi sabahı elime ulaştı şimdi bitek işletim sistemi kuracağım acaba win8 kursammı yoksa win7mi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

sizin öneriniz üzerine mağazadan.com dan bende bir tane aldım perşembe gecesi verdiğim sipariş cumartesi sabahı elime ulaştı şimdi bitek işletim sistemi kuracağım acaba win8 kursammı yoksa win7mi önerirsiniz?

Kesinlikle win 7 kur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

sizin öneriniz üzerine mağazadan.com dan bende bir tane aldım perşembe gecesi verdiğim sipariş cumartesi sabahı elime ulaştı şimdi bitek işletim sistemi kuracağım acaba win8 kursammı yoksa win7mi önerirsiniz?

Kesinlikle win 7 kur

windows 7 kurdum hocam gayet memnunum aletten ama laptopun kendi haporlorleri benim cep telefonumdan bile kötü.usb den takılan ayrı güç bağlantısı istemeyen bi haporlor almayı düşünüyorum
  • Hayirli olsun onboard grafik karti ile kucuk capli oyunlarda oynayabilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Hayirli olsun onboard grafik karti ile kucuk capli oyunlarda oynayabilirsiniz :)

Oyunu Playstation ile oynuyoruz :)
  • bios sürümünüz nedir arkadaşlar ve bu cihazda bios güncellemesi nasıl oluyor bilen varmı lenovo sitesinde indirdim biosu fakat kurulmadı o şekilde..
  • quote:

bios sürümünüz nedir arkadaşlar ve bu cihazda bios güncellemesi nasıl oluyor bilen varmı lenovo sitesinde indirdim biosu fakat kurulmadı o şekilde..

Aynı şekild ebende bios güncellemesi yapamadım. Senin izlenimlerin nasıl. Sende anlatabilirmisin?
  • quote:

quote:

bios sürümünüz nedir arkadaşlar ve bu cihazda bios güncellemesi nasıl oluyor bilen varmı lenovo sitesinde indirdim biosu fakat kurulmadı o şekilde..

Aynı şekild ebende bios güncellemesi yapamadım. Senin izlenimlerin nasıl. Sende anlatabilirmisin?

fiyatına göre fena değil ürün yalnız ben şu ekrana alışamadım hala, parlaklık yetmiyor mat ekrana..

birde lenovo bu seride thinkpadi taklit etmiş resmen, biosu güncelleyemedim bir türlü,ilginç olan ise sitede gözüken bios sürümü ve tarihleri tutmuyor makinedekiyle..

bana ok tuşlarından birisi lekeli bir ürün geldi çok önemli bir şey değil diye umursamadım..

işlemci % 100 çalışıyor sürekli üzerinde yüklü birşeyde yok sistemde win7 64 bit yüklü sadece..lakin bunu çözemedim epeydir uğraşıyom neden yapar anlamadım..

birde batarya yıpranması 3 ila 7 arasında gidip geliyor yeni üründe oda garip geldi,şimdilik bunlar..

• quote:

quote:

quote:

fiyatına göre fena değil ürün yalnız ben şu ekrana alışamadım hala, parlaklık yetmiyor mat ekrana..

birde lenovo bu seride thinkpadi taklit etmiş resmen, biosu güncelleyemedim bir türlü,ilginç olan ise sitede gözüken bios sürümü ve tarihleri tutmuyor makinedekiyle..

bana ok tuşlarından birisi lekeli bir ürün geldi çok önemli bir şey değil diye umursamadım..

işlemci % 100 çalışıyor sürekli üzerinde yüklü birşeyde yok sistemde win7 64 bit yüklü sadece..lakin bunu çözemedim epeydir uğraşıyom neden yapar anlamadım..

birde batarya yıpranması 3 ila 7 arasında gidip geliyor yeni üründe oda garip geldi,şimdilik bunlar..

hocam 32 bit yükle bende window 7 32 bit yüklü aletin hızından ötürü bir sıkıntım yok yalnız dediğin gibi ekran çok parlak değil beni tek rahatsız eden dandik haporlorler oldu çünkü dizilerimi filmlerimi laptopdan izliyorum.onuda bugün harici ve güç gerektirmeyen bi haporlor alarak halletmeyi düşünüyorum

• kardeş 64 bit işlemciye 32 bit windows yüklemek çözüm değildir de şu biosu çözemedim hala sabahtan beri deli etti beni
  • quote:

kardeş 64 bit işlemciye 32 bit windows yüklemek çözüm değildir de şu biosu çözemedim hala sabahtan beri deli etti beni

Dostum işlemcin nasıl %100 olur anlamadım. Boşta iken %2 de geziniyor işlemcim. 32 bit kurdum bu arada ben. Bu arada bios güncellemeyi başarırsan mutlaka mesajını bekliyorum. Bu arada ekran bana aşırı parlak geliyor(alışkanlıklarla alakalı olduğunu düşünüyorum).
  • bende anlamadım açıkcası biosu halledersem yazarım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.