Şimdi Ara

Ucuz Lenovo Laptop. Lenovo B590G 59-369905 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan arkadaşlar bu cihazla ps 2012 felan çokmu ağır kaçar kaç mb ekran kartına kadar verim alabiliriz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycumali

alan arkadaşlar bu cihazla ps 2012 felan çokmu ağır kaçar kaç mb ekran kartına kadar verim alabiliriz ???

İkinci el PS3 al 300 liraya bulursun. Oyunları doya doya oyna.
  • Topiği baştan sona okudum fakat yine de kullanan arkadaşlar son durum nedir, keşke almasaydım dediğniz oldu mu hiç? Sipariş verme arefesindeyim. O yüzden pimpirikleniyorum biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Topiği baştan sona okudum fakat yine de kullanan arkadaşlar son durum nedir, keşke almasaydım dediğniz oldu mu hiç? Sipariş verme arefesindeyim. O yüzden pimpirikleniyorum biraz.

Malı görmeden alma o zaman.
  • Bu veya başkası büyük ihtimal malı görmeden alıcam. Durum onu gerektiriyor. Tavsiye için de teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Bu veya başkası büyük ihtimal malı görmeden alıcam. Durum onu gerektiriyor. Tavsiye için de teşekkürler.

bende bakmadan alma derim zira fiyatı iyi diye aldım bende lakin memnunum diyemem...

fn+f5 tuşuna basınca tepki veriyormu arkadaşlar sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 20 Nisan 2013; 12:27:25 >
  • Kullananların tecrübeleri de çok önemli. Sağolun arkadaşlar.
  • ya arkadaşlar en nefret ettiğim sorun maalesef bundada var, yazı yazarken imleç atlıyor kafasına göre..bu sorun samsung,dell,hp de de var,yalnız bu kasada bu sorun nasıl olur anlamak mümkün değil,sırf bü yüzden samsungu satmıştım bunda da yaşadık..

sorun yazı yazarken bileğinizi koyduğunuz touchpad harici bölümden kaynaklanıyor(touchpade elim değmiyor dikkat) o bölümde touchpad hassasiyeti olduğundan imleç sağa sola atlıyor yazıyı yazarken ki bununla ilgili forumda açılmış geniş ve eski bir konuda mevcut..

bir haftalık cihaz servise gidecek yoksa..bir denermisiniz sizde..gerçi servisinde bu sorunu nasıl çözeceğini merak ediyorum.

konuyla ilgili örnek hp açıklaması

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c02689291

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Nisan 2013; 18:04:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

ya arkadaşlar en nefret ettiğim sorun maalesef bundada var, yazı yazarken imleç atlıyor kafasına göre..bu sorun samsung,dell,hp de de var,yalnız bu kasada bu sorun nasıl olur anlamak mümkün değil,sırf bü yüzden samsungu satmıştım bunda da yaşadık..

sorun yazı yazarken bileğinizi koyduğunuz touchpad harici bölümden kaynaklanıyor(touchpade elim değmiyor dikkat) o bölümde touchpad hassasiyeti olduğundan imleç sağa sola atlıyor yazıyı yazarken ki bununla ilgili forumda açılmış geniş ve eski bir konuda mevcut..

bir haftalık cihaz servise gidecek yoksa..bir denermisiniz sizde..gerçi servisinde bu sorunu nasıl çözeceğini merak ediyorum.

konuyla ilgili örnek hp açıklaması

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c02689291

Bende touchpadi iptal edemiyorum. Eğer başarırsan mutlaka buraya yaz. Bendede aynı sıkıntı var.

• Merhabalar. Forum sitesinde ismimizin çok fazla geçmesinden dolayı sizlere yardım edebilmek amacı ile kullanıcı oluşturmuş bulunmaktayız. tüm sorularınızı gün içinde kontrol ederek cevaplamaya çalışacağız. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagazadanYardım

Merhabalar. Forum sitesinde ismimizin çok fazla geçmesinden dolayı sizlere yardım edebilmek amacı ile kullanıcı oluşturmuş bulunmaktayız. tüm sorularınızı gün içinde kontrol ederek cevaplamaya çalışacağız. teşekkürler

forumumuza hoşgeldiniz,üye olan sizmisiniz Utku bey?

en azından firmanın burada üye olması çok iyi bir düşünce,gerçekten kutlarım..
  • Evet merhabalar teşekkürler. 3 arkadaş olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Yoğun saatlerde biraz geç olabilir ama cevapsız soru bırakmamaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz..
  • quote:

Evet merhabalar teşekkürler. 3 arkadaş olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Yoğun saatlerde biraz geç olabilir ama cevapsız soru bırakmamaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz..

Müşteri ile gayet ilgili bir firma. Bu şekilde hareket etmeleri kendileri için iyi bir durum.
  • Merhabalar Arkadaşlar.. Bugün Firmamızda Hp ile birlikte düzenlediğimiz Özel indirim günü.. Hp Marka Pc/Notebook/Tablet/Mouse/AİO gibi 30 farklı üründe çeşitli kampanyalarımız bulunmakta. Çeyrek altından, ürün yanında özel monitör fiyatına kadar kampanyalarımızdan faydalanmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Teşekkürler
  • quote:

Merhabalar Arkadaşlar.. Bugün Firmamızda Hp ile birlikte düzenlediğimiz Özel indirim günü.. Hp Marka Pc/Notebook/Tablet/Mouse/AİO gibi 30 farklı üründe çeşitli kampanyalarımız bulunmakta. Çeyrek altından, ürün yanında özel monitör fiyatına kadar kampanyalarımızdan faydalanmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Teşekkürler

LENOVO NB B590G 59369905 ürünün siparışini ben de verdim
  • fn+f5 tuşuna basınca tepki veriyormu diye sorduk kimse cevap vermedi
  • quote:

fn+f5 tuşuna basınca tepki veriyormu diye sorduk kimse cevap vermedi

fn+f5 neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimiemre

quote:

fn+f5 neydi

kablosuz bağlantı yöneticisiymiş kılavuza göre, lakin bende tuşa basınca hiçbir şey olmuyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimiemre

quote:

fn+f5 neydi

kablosuz bağlantı yöneticisiymiş kılavuza göre, lakin bende tuşa basınca hiçbir şey olmuyor..

Bendede işlemiyor. Ayrıca toucpadide iptal edemiyoruz klavyedeki tuşlarla. Sen bir çözüm bulabildinmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nnsevim

quote:

Merhabalar Arkadaşlar.. Bugün Firmamızda Hp ile birlikte düzenlediğimiz Özel indirim günü.. Hp Marka Pc/Notebook/Tablet/Mouse/AİO gibi 30 farklı üründe çeşitli kampanyalarımız bulunmakta. Çeyrek altından, ürün yanında özel monitör fiyatına kadar kampanyalarımızdan faydalanmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Teşekkürler

LENOVO NB B590G 59369905 ürünün siparışini ben de verdim

iyi günlerinize eş olması dileğiyle. gerçi bugün sizlere 2. ürünü çıkartamadık ama sanırım yarın hallolacak. kendinize aldığınız ürün yarın elinize ulaşmış olur. Samsun Mersin 2gün kargo sürüyor bildiğimiz kadarı ile. Forum üzerinden 1-2 gündür aktif olamadık.
    Sitemize için farklı bir ürün gerçi ama 5,000 adet keten saten pantolon alındı ve satışa hazırlandı. şuan tüm ürünler poşetlendi kendimizde giyiyoruz ürünler çok kaliteli 29,9 dan satılıyor Toptan liste fiyatı (59TL magaza fiyatı 89tl idi) kargo dahil. eğer ihtiyacı olan varsa uygun bedeni sitede bulabiliyorsa tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.