Şimdi Ara

Ucuz Lenovo Laptop. Lenovo B590G 59-369905 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jimiemre

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

fn+f5 tuşuna basınca tepki veriyormu diye sorduk kimse cevap vermedi

fn+f5 neydi

kablosuz bağlantı yöneticisiymiş kılavuza göre, lakin bende tuşa basınca hiçbir şey olmuyor..

Bendede işlemiyor. Ayrıca toucpadide iptal edemiyoruz klavyedeki tuşlarla. Sen bir çözüm bulabildinmi.

fn+f5 tuşunun çalışmamasını anlayamadık bir türlü

touchpad iptali için hangi driver yüklü windows driveri ilemi kullanıyon yoksa touchpad kendi driverı yüklümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Nisan 2013; 11:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MagazadanYardım

quote:

Orijinalden alıntı: nnsevim

quote:

Orijinalden alıntı: MagazadanYardım

Merhabalar Arkadaşlar.. Bugün Firmamızda Hp ile birlikte düzenlediğimiz Özel indirim günü.. Hp Marka Pc/Notebook/Tablet/Mouse/AİO gibi 30 farklı üründe çeşitli kampanyalarımız bulunmakta. Çeyrek altından, ürün yanında özel monitör fiyatına kadar kampanyalarımızdan faydalanmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Teşekkürler

LENOVO NB B590G 59369905 ürünün siparışini ben de verdim

iyi günlerinize eş olması dileğiyle. gerçi bugün sizlere 2. ürünü çıkartamadık ama sanırım yarın hallolacak. kendinize aldığınız ürün yarın elinize ulaşmış olur. Samsun Mersin 2gün kargo sürüyor bildiğimiz kadarı ile. Forum üzerinden 1-2 gündür aktif olamadık.
    Sitemize için farklı bir ürün gerçi ama 5,000 adet keten saten pantolon alındı ve satışa hazırlandı. şuan tüm ürünler poşetlendi kendimizde giyiyoruz ürünler çok kaliteli 29,9 dan satılıyor Toptan liste fiyatı (59TL magaza fiyatı 89tl idi) kargo dahil. eğer ihtiyacı olan varsa uygun bedeni sitede bulabiliyorsa tavsiye ederim.

İlgi ve alakanız için teşekkürler. Hızlı kargo için ayrıca teşekkürler. Cumartesi aldım 2 günde elimde oldu ürün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fn+f5 neydi

kablosuz bağlantı yöneticisiymiş kılavuza göre, lakin bende tuşa basınca hiçbir şey olmuyor..

Bendede işlemiyor. Ayrıca toucpadide iptal edemiyoruz klavyedeki tuşlarla. Sen bir çözüm bulabildinmi.

touchpad iptali için hangi driver yüklü windows driveri ilemi kullanıyon yoksa touchpad kendi driverı yüklümü?

:(
    fn tuşunu ben de birtürlü aktif edemedim, bilen yok mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: nnsevim

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fn+f5 neydi

:(
    fn tuşunu ben de birtürlü aktif edemedim, bilen yok mu arkadaşlar?

UP

• quote:

ya arkadaşlar en nefret ettiğim sorun maalesef bundada var, yazı yazarken imleç atlıyor kafasına göre..bu sorun samsung,dell,hp de de var,yalnız bu kasada bu sorun nasıl olur anlamak mümkün değil,sırf bü yüzden samsungu satmıştım bunda da yaşadık..

sorun yazı yazarken bileğinizi koyduğunuz touchpad harici bölümden kaynaklanıyor(touchpade elim değmiyor dikkat) o bölümde touchpad hassasiyeti olduğundan imleç sağa sola atlıyor yazıyı yazarken ki bununla ilgili forumda açılmış geniş ve eski bir konuda mevcut..

bir haftalık cihaz servise gidecek yoksa..bir denermisiniz sizde..gerçi servisinde bu sorunu nasıl çözeceğini merak ediyorum.

konuyla ilgili örnek hp açıklaması

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c02689291

vallahi bende bunu yazmaya girmiştim,touchpad i kapayamadım ben ondan oluyor diye düşünüyordum.
    windows7 de touchpad driver ı kaldırılmıyor (kaldırma seçeneği yok) etkisiz hale getiriyorum fakat yine çalışıyor. Tornavida falan daldırıp bozasım geldi lanet şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 2 Mayıs 2013; 22:21:37 >

• Bu arada 1 mayısta electro world de logitech laptop speaker z205 80liradan 50liraya inmişti, bende takip ediyordum zaten denk gelince aldım bir tane.Kesinlikle sesten şikayeti olanlara, daha iyi ve yüksek ses isteyenlere tavsiye ederim.Hem çok pratik gücünü usb den alıyor hemde klipsiyle laptop un ekranına takılıyor.
    Artık filmler daha heyecanlı :P (Niye reklam yapıyorum bende anlamadım :) )
     Ucuz Lenovo Laptop. Lenovo B590G 59-369905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 2 Mayıs 2013; 22:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

ya arkadaşlar en nefret ettiğim sorun maalesef bundada var, yazı yazarken imleç atlıyor kafasına göre..bu sorun samsung,dell,hp de de var,yalnız bu kasada bu sorun nasıl olur anlamak mümkün değil,sırf bü yüzden samsungu satmıştım bunda da yaşadık..

sorun yazı yazarken bileğinizi koyduğunuz touchpad harici bölümden kaynaklanıyor(touchpade elim değmiyor dikkat) o bölümde touchpad hassasiyeti olduğundan imleç sağa sola atlıyor yazıyı yazarken ki bununla ilgili forumda açılmış geniş ve eski bir konuda mevcut..

bir haftalık cihaz servise gidecek yoksa..bir denermisiniz sizde..gerçi servisinde bu sorunu nasıl çözeceğini merak ediyorum.

konuyla ilgili örnek hp açıklaması

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c02689291

vallahi bende bunu yazmaya girmiştim,touchpad i kapayamadım ben ondan oluyor diye düşünüyordum.
    windows7 de touchpad driver ı kaldırılmıyor (kaldırma seçeneği yok) etkisiz hale getiriyorum fakat yine çalışıyor. Tornavida falan daldırıp bozasım geldi lanet şeyi

konuya kimse ilgi göstermiyor o halde bizim de yazmamızın anlamı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 10 Mayıs 2013; 16:29:02 >

• quote:

sizde windows 7 mi yüklü acaba...

şu iki tuşu denermisiniz bir sizde çalışıyormu basınca?

Fn+ESC kamera ayarları
    FN+F5 wireless ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 12 Mayıs 2013; 13:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Dara

quote:

sizde windows 7 mi yüklü acaba...

şu iki tuşu denermisiniz bir sizde çalışıyormu basınca?

Fn+ESC kamera ayarları
    FN+F5 wireless ayarları

evet windows 7 yüklü fakat çalışmıyor o tuşlar
  • Arkadaşlar win7 ile ilgili mecburi yapılması gereken bi aktivasyon yaptım sonrasında şöyle bi ekran çıkmaya başladı boot ayarları değişti sanırım.Bunu nasıl kapatabilirim? Yani bekletmesin direk win7 yi seçsin zaten başka birşey yüklüde değil
    http://m1305.hizliresim.com/19/g/n255w.jpg
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.