Bildirim
ucuz mu? papia 12 li havlu HB 11,88TL (kargo bedava)
ATEngeus Elektrikli Toz Üfleyici, Kademesiz Hızlı Sıkıştırılmış Hava Silgi, 100500RPM LED Işıklı Sıkıştırılmış hava üfleyici, PC, Klavye, araba, ev için : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPP5KLV9
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
13.98 diyor -
sepette düşüyor 10 tl hediye çekim var gayet uyguna geliyor hemen herşeye ban yazmaya çok meraklı bir milletiz.quote:
Orijinalden alıntı: thall
13.98 diyor -
Sepete atınca fiyat düşüyor. -
Fiyatı uygun arkadaşlar. En ucuz yerde 14 tl. Kargo ücretsiz olması da cabası. Her kullanıcı en fazla 5 adet alabiliyor, bilginize. -
Papia için ucuz bence, kargoda beleşquote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Sepete atınca fiyat düşüyor. -
32 li papia tuvalet kağıdıda sepette 22 liraya düşüyor. Marketlerde 25-30 arası sattığı düşünülürse buda eklenebilirquote:
Orijinalden alıntı: yuce86
Papia için ucuz bence, kargoda beleş
Alıntıları Göster
http://www.hepsiburada.com/papia-tuvalet-kagidi-32-li-p-ZYHAYAT5021329?productId=zyhayat5021329&categoryId=28001552
-
geçen mopasta 32 lisi 20 TL idi çok sıcak sayilmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkp54 -- 21 Eylül 2015; 23:48:35 > -
tşk. kaptım 2 tane. -
1 tanede ben aldım sağolasın.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC528D601
tşk. kaptım 2 tane. -
Zaten marketlerde de bu fiyata. Kapıya kadar gelecek olması fırsat sayılıyorsa birşey diyemem. -
Tuvalet kağıdı da uygun markete göre. Ne market arabasına ne kendi arabana sığıyor. Kapıya kadar getirecekler. Bir de Nuvo ile aldın mı bitti gitti!quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC528D601
tşk. kaptım 2 tane. -
Haber için teşekkürler. 23:58'de siparişi geçtim. 00:00'da fiyatları yükseldi.quote:
Orijinalden alıntı: sahinkp54
geçen mopasta 32 lisi 20 TL idi çok sıcak sayilmaz
Edit: Yükseldi derken; sepete ekleyince %15 indirim uyguluyordu, artık uygulamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 22 Eylül 2015; 0:18:13 > -
hocam sepete atıoyorum ama düştüğü yok. ne yapınca 22 oluyor? -
00.00 da fiyat arttı -
Artık sepette düşmüyor fiyatlar. -
Kaçırdık :( -
quote:
Orijinalden alıntı: kulka
Kaçırdık :(
son 2 ayda 3 üncü kez yapıyorlar bunu. ani sık sık papia ya bu indirim yapılıyor takip edin yine denk gelir -
Kaçtı. Neyse umarım bir dahakine yakalarımquote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizquote:
Orijinalden alıntı: kulka
Kaçırdık :(
son 2 ayda 3 üncü kez yapıyorlar bunu. ani sık sık papia ya bu indirim yapılıyor takip edin yine denk gelir
Alıntıları Göster -
https://youtu.be/ubnZiPeOl40?t=76
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekayandan -- 22 Eylül 2015; 1:41:16 >
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- burger crush
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tatdo dondurma kimin
- algida ile kazan kod
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X