Bildirim
ucuz mu? papia 12 li havlu HB 11,88TL (kargo bedava)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
13.98 diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sepette düşüyor 10 tl hediye çekim var gayet uyguna geliyor hemen herşeye ban yazmaya çok meraklı bir milletiz. -
Sepete atınca fiyat düşüyor.
Fiyatı uygun arkadaşlar. En ucuz yerde 14 tl. Kargo ücretsiz olması da cabası. Her kullanıcı en fazla 5 adet alabiliyor, bilginize.
Papia için ucuz bence, kargoda beleş -
32 li papia tuvalet kağıdıda sepette 22 liraya düşüyor. Marketlerde 25-30 arası sattığı düşünülürse buda eklenebilir
http://www.hepsiburada.com/papia-tuvalet-kagidi-32-li-p-ZYHAYAT5021329?productId=zyhayat5021329&categoryId=28001552 -
geçen mopasta 32 lisi 20 TL idi çok sıcak sayilmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkp54 -- 21 Eylül 2015; 23:48:35 >
tşk. kaptım 2 tane. -
1 tanede ben aldım sağolasın. -
Zaten marketlerde de bu fiyata. Kapıya kadar gelecek olması fırsat sayılıyorsa birşey diyemem.
Tuvalet kağıdı da uygun markete göre. Ne market arabasına ne kendi arabana sığıyor. Kapıya kadar getirecekler. Bir de Nuvo ile aldın mı bitti gitti! -
Haber için teşekkürler. 23:58'de siparişi geçtim. 00:00'da fiyatları yükseldi.
Edit: Yükseldi derken; sepete ekleyince %15 indirim uyguluyordu, artık uygulamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 22 Eylül 2015; 0:18:13 > -
hocam sepete atıoyorum ama düştüğü yok. ne yapınca 22 oluyor? -
00.00 da fiyat arttı -
Artık sepette düşmüyor fiyatlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçırdık :(
quote:
Orijinalden alıntı: kulka
Kaçırdık :(
son 2 ayda 3 üncü kez yapıyorlar bunu. ani sık sık papia ya bu indirim yapılıyor takip edin yine denk gelir -
Kaçtı. Neyse umarım bir dahakine yakalarım -
https://youtu.be/ubnZiPeOl40?t=76
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekayandan -- 22 Eylül 2015; 1:41:16 >
Benzer içerikler
- merci çikolata a101
- maaşım qnb de
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- vodafone numara taşıma faturalı
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X