Şimdi Ara

Ucuz otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şirket aracı olarak daha önce Linea, Citroen c4, Peugeot 308 ve Golf kullanmış biriyim. İşten ayrıldığım için araçsız kaldım. İlk kez kendime araba alacağım. Eşimde sadece otomatik ehliyeti olduğu için mecburen otomatik araçlara bakıyoruz. Bir çocuk beklentimiz de var. Nakit olarak 750.000₺ çıkarabilirim. Uygun oran olursa kredi de çekebilirim.

Böyle bir durumu olan birine ne önebilirsiniz?

20 yılı aşkın süredir bu foruma üye olan biri olarak yine yardımıma bu forum koşar diye düşünüyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 15 Aralık 2024; 21:49:29 >

• Egea, astra j sedan, sandero stepway olabilir. Daha model düşük focus ve astra k da olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 otomatik auris bakabilirsiniz,

Örnek ilan :

https://www.sahibinden.com/s/5yfxrbh8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

160 bin km otomatik araç için sorun yaratır yüksek tamir giderleri çıkartır mı endişem var

• eddy kullanıcısına yanıt

Hocam aynı motor şanzımanı ben de kullanıyorum araştırarak aldım, toyotanın bu motor ve şanzımanı çok sağlam olarak biliniyor ve ben de şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, tavsiye ederim. Araştırın isterseniz en sorunsuz motor şanzıman ikililerinden biridir 1.6 valvematic 132 hp motor ve multidrive s şanzıman. Toyotayı zaten duymuşsunuzdır sorunsuzluğu ile nam salmış bir marka.

• düşük km egea veya normal clio al

para olunca sat yükselt

150bin kmde araç alcan sonra satması zor olur.

egea belki satması daha zor olabilir ama clio aynı gün nakit para.

2 kişiden fazla binecekse clionun arka koltukları berbat, egeanın 10 kat daha iyi ama clionun ön sürücü koltuğu egeadan daha rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 16 Aralık 2024; 13:18:9 >
  • Hanım suv istiyor, sandero stepway şu etapta sanki en makulu gibi yarın bir bayileri de arayacağım bakalım nasıl teklifler sunacaklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.