Şimdi Ara

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • opel olsun ascona olsun.hem wergisi de neredeyse yok.20 ytl
  • kesinlikle lada samara öneriyorum.90-91 model bulunur katır gibi arabadır üstelik az yakar,kış geldiğini düşünürsek kışında sana zorluk çıkarmayacak arabadır.konfor dersen vosvostanda iyidir brodwayden de...bence ladaları bir araştır.
  • alacagın en iyi arac lada samaradır
  • reno 12 derim.sağlam araçlardır bakımlıysa sorun çıkartmazlar ama samara için sorunsuz diyemem.hergün hararet yapar su taşımaktan bıkarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgay3442

reno 12 derim.sağlam araçlardır bakımlıysa sorun çıkartmazlar ama samara için sorunsuz diyemem.hergün hararet yapar su taşımaktan bıkarsın

Reno12'de kütük gibidir bilmediğin araba hakkında sallayıpta milleti yanlış bilgilendirme
  • hocam 3000 ytl üst limit senin için sanırsam sana genelde samara favorit denilmiş ama bu fiyata alıcağın samaradan hayır gelmez ilanlara bakarsın kastettiğimi anlarsın hepsi bitik çünkü.
    Senin için en iyi tercih 80 li ladalar olur (lada 2104, 2105 ,2107) gibi yada serçe falan.

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM
  • Bildiğim bir fiat tipo var 11.500 ytl falan ilgilenirsen tel no istersin

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM
  • 3 bine samara alınır...kaporta olarak pke iyi durumda olmasa da mekanik aksamı iyi ise alınır 3 bine...lada 2101-2103-2105-2107 ler de güzel araçlardır...hatta bunların kaportası samaradan daha iyidir ama samaraya oranla çok yakarlar...1 kısmında lada nivalardaki motor vardır...tank gibi 1 şeydir gerçekten... bakım masrafları az olur...seni üzmez...ama satarken çok zorlanırsın...

samarayı her durumda elinden çıakrabilirsin ve motoru iyi durumda olan 1 samaraya çok para harcamadan iyi hale getirebilirsin (teknik aksamını)...
  • serçal
  • quote:

Orjinalden alıntı: karadeniz2_0

3 bine samara alınır...kaporta olarak pke iyi durumda olmasa da mekanik aksamı iyi ise alınır 3 bine...lada 2101-2103-2105-2107 ler de güzel araçlardır...hatta bunların kaportası samaradan daha iyidir ama samaraya oranla çok yakarlar...1 kısmında lada nivalardaki motor vardır...tank gibi 1 şeydir gerçekten... bakım masrafları az olur...seni üzmez...ama satarken çok zorlanırsın...

samarayı her durumda elinden çıakrabilirsin ve motoru iyi durumda olan 1 samaraya çok para harcamadan iyi hale getirebilirsin (teknik aksamını)...

kimse samarayı 3000 ytl ye vermez. kazası , mekanik aksamı ve motorunda sorunu yoksa tabiki

• quote:

Orjinalden alıntı: ReFo_35

Bildiğim bir fiat tipo var 11.500 ytl falan ilgilenirsen tel no istersin

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM

adam 3 bin ytl demis sen ne gösteriyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: samara91

quote:

Orjinalden alıntı: turgay3442

reno 12 derim.sağlam araçlardır bakımlıysa sorun çıkartmazlar ama samara için sorunsuz diyemem.hergün hararet yapar su taşımaktan bıkarsın

Reno12'de kütük gibidir bilmediğin araba hakkında sallayıpta milleti yanlış bilgilendirme

iyi güzel hoş diyorsun ama bu arabaların sağlamlığı dillere destandır. bence seninde bilmediklerin var.

• Al bi Reno 12 piyasasını bilmiyorum ama taş gibi arabadır işte kime sorsan bilir mümkünse az çürüklü bişey bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 22 Ekim 2007; 20:19:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

quote:

Orjinalden alıntı: karadeniz2_0

3 bine samara alınır...kaporta olarak pke iyi durumda olmasa da mekanik aksamı iyi ise alınır 3 bine...lada 2101-2103-2105-2107 ler de güzel araçlardır...hatta bunların kaportası samaradan daha iyidir ama samaraya oranla çok yakarlar...1 kısmında lada nivalardaki motor vardır...tank gibi 1 şeydir gerçekten... bakım masrafları az olur...seni üzmez...ama satarken çok zorlanırsın...

kimse samarayı 3000 ytl ye vermez. kazası , mekanik aksamı ve motorunda sorunu yoksa tabiki

3800 e alınan samarayı 1 göreydin böyle demezdin...piyasa çok değişken olabiliyor 1 yerde 5 bine satılan araba 1 yerde 3 buçuğa gidiyor...kimisi de kaportası,içi dökük haldeki samarayı 4 buçuğa alıyor...3 bine orta halli samara alınır da binilir de...

• O zaman ben hemen alayımm 300 e bi tane ne yaptın abi sen 3000 e temiz bir samara nerde var
  • o paraya murat 131 şahin doğan eski kasa alınabilir lpgli temiz bir tane bulursan sorunsuz binebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmettr

en güzeli vosvostur taş gibi araba.. 2.5 a alırsın 500 te masraf yaparsın asla üzmez seni.. sürüşüde çok zevkli diyolar..

hiç sorma park edene kadar body yaptım arabada giderken dönüyorda park emeye çalışırken, ııh
  • Temiz bir Ford Taunus. Bence en ii seçim. Hem konforlu hem masrafsız.
  • Araba.com, arabam,com sahibinden.com........... Detaylı aramada fiyat aralığını 2000-3000- veya 2000-4000 ytl yaz istemediğin kadar araç bulursun.
    Bence bu fiyata alınabilecek en iyi araç eski kasa şahin, serçe veya lada samaradır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hk_N

Temiz bir Ford Taunus. Bence en ii seçim. Hem konforlu hem masrafsız.

+1

taunus'lar taş gibi arabadır.ayrıca drifte çok uygundur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.