Şimdi Ara

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende ucuz otomobil dusunuyorum aklımda citroen bx15 tge war bu arac ıcın sız ne dusunuyorsunuz malum fazla param yok masraf cıkartmayacak parcaları ucuz kolay tamır ettrırebıleceğim bır aracmı

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM
  • evet bencede fotd taunus iyi seçim.
  • al bi tane eski kasa doğan 85-88 arası alırsın 5 vites araba yeni kasa şahine taş çıkarttırır...
  • oılcıt diye bişeyde vardı heralde bunlara bx15 ıılcıtmı diyorlardfı hatırlamıyorum.bence bu araç iyide olsa ama parçası bulunmaz.hurdalıkta parça arama derdi olur.

3,000-5,000 ytl lik araba alacaklar parçası rahat bulunan araçlara bakacaksınız siz....örneğin:şahin,serçe,r12,r9,hyundaı excel,88-89 model eski kasa corsa 1,2(corsa dedim ama parçası durumu nasıldır bilmiyorum) veya anadol gibi işte.....

quote:

Orjinalden alıntı: KANKYMANKY

arkadaslar bende ucuz otomobil dusunuyorum aklımda citroen bx15 tge war bu arac ıcın sız ne dusunuyorsunuz malum fazla param yok masraf cıkartmayacak parcaları ucuz kolay tamır ettrırebıleceğim bır aracmı

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM

• http://www.araba.com/arabaresim.php?id=833887#

pardon oilcıty ler bunlardı bunlarında parçları bulunmakta zorluk yaşanır gerçi.
  • quote:

arkadaslar bende ucuz otomobil dusunuyorum aklımda citroen bx15 tge war bu arac ıcın sız ne dusunuyorsunuz malum fazla param yok masraf cıkartmayacak parcaları ucuz kolay tamır ettrırebıleceğim bır aracmı

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM

citroen topıcın dekı arkadaslar bayaa memnun gorunuyorlar bxlerden parca fıyatlarının sahın kadar ucuz olmadığını ama cok da pahalı olmadığını yazmıslar

ben bu arabadan almak ıstıyorum gercekten

kullanan arkadaslar warsa ozellıkle bx alırken nelere dıkkat etmem gerekır benı bılgılendırırlerse cok sevınırım

• ben araç için iyi veya kötü diyemem ,parça fiyatlarını bilmediğim içinde bişey diyemem ama benim demek istediğim parçalarının piyasada az oluşu ve veya hiç olmayışı....
    yani parçada sıkıntı çekilebilir çünkü eski model ve çok tutulmamış bir araç bunlar.ama şahinin veya r12nin veya anadolun yani tutulmuş araçların parçaları her yerde bulunur.

quote:

quote:

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM

citroen topıcın dekı arkadaslar bayaa memnun gorunuyorlar bxlerden parca fıyatlarının sahın kadar ucuz olmadığını ama cok da pahalı olmadığını yazmıslar

ben bu arabadan almak ıstıyorum gercekten

kullanan arkadaslar warsa ozellıkle bx alırken nelere dıkkat etmem gerekır benı bılgılendırırlerse cok sevınırım

• Yorumlar için tşk ler arkadaşlar

1983 model opel kadett buldum 1.3 motor motor sıfırlanmış garantisi varmış kaportada internetden gördugum kadarı ile fena deil

2850 ytl istenilen fiyat sizce bu nasıl ?
  • sen bırak opeli falan filan oarabanın sık sık arıza yapacanı dusunursek parça problemi çekersin
    opeller sabıkalı zaten bu konuda
    sen en iisi lda samara al hiç değilse parca sıkıntın olmaz opele nazaran para az olunca alternatif olmuyor iştye lada samara iidir
  • ŞAHİN alsın daha iyi

quote:

Orjinalden alıntı: brawa

sen bırak opeli falan filan oarabanın sık sık arıza yapacanı dusunursek parça problemi çekersin
    opeller sabıkalı zaten bu konuda
    sen en iisi lda samara al hiç değilse parca sıkıntın olmaz opele nazaran para az olunca alternatif olmuyor iştye lada samara iidir
  • gercekci olmak gerekirse 3000 lirayi cöpe atma birak dursun o para butceni arttir daha guzel birseyler al

3000 liraya alacagin araba sana yılda 1000 lira masraf cıkarirsa cıkabilecekmisin onu dusun once
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcuk85

Yorumlar için tşk ler arkadaşlar

1983 model opel kadett buldum 1.3 motor motor sıfırlanmış garantisi varmış kaportada internetden gördugum kadarı ile fena deil

2850 ytl istenilen fiyat sizce bu nasıl ?

fiyatı normal kardeşim içine siniyosa al kullanmana bak, milletin lafını fazla takmamak lazım.
  • Toplu taşımayı deneseniz?Hem de bu sırada biraz daha para biriktirir,daha sağlam birşey alabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • :)) toplu taşımaya binemiyoruzki hepsi agzına kadar dolu :))

94 model lada samara buldum arabanın motoru ve kaportası ıyı 90.000 bin km de 3000 bin ytl fiyatı var

tek problemı yag yakıyomuş 1500 km de bir yag yenilemek gerekıyomus bu sorun cıkarırmı acaba tamir ettirmek cok masraflı olurmu ?
  • motoru açmaları gerekir 700-800 gider masraf olarak... ama motor sıfırlanır

90binde olduğuna inanma. o arabalarda 5 haneli km göstergesi olduğundan 100binde sıfırlanıyor...
    kaportayı dikkatli incele, bagaj kapağını aç amortisör kulelerine bak çürüme var mı?
    arabanın altını kaldırt sağa sola bak çürümelere, sonuçta eski araba illa ki eksikleri vardır.
  • quote:

:)) toplu taşımaya binemiyoruzki hepsi agzına kadar dolu :))

94 model lada samara buldum arabanın motoru ve kaportası ıyı 90.000 bin km de 3000 bin ytl fiyatı var

tek problemı yag yakıyomuş 1500 km de bir yag yenilemek gerekıyomus bu sorun cıkarırmı acaba tamir ettirmek cok masraflı olurmu ?

yağı 1500 km de yenilemeğe gerek yok aslında sürekli takviye yaparsın duruma göre 5000 de ya da 10000 km de değiştirirsin yağı.
    3000 ytl yağ yakan bi samara için normal bu fiyata zaten sağlam samara bulmak imkansızdır, arkadaşın dediği gibi de masrafı 700 falan eder ama motor komple sıfırlanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

quote:

yağı 1500 km de yenilemeğe gerek yok aslında sürekli takviye yaparsın duruma göre 5000 de ya da 10000 km de değiştirirsin yağı.
    3000 ytl yağ yakan bi samara için normal bu fiyata zaten sağlam samara bulmak imkansızdır, arkadaşın dediği gibi de masrafı 700 falan eder ama motor komple sıfırlanır

Gel sana sağlam yüzlerce samara göstereyim.Havadan atıp tutmak bekara karı bosamak kolay...Babasının 50 milyarlık arabalarını kullananlar ya da hayatında arabası olmamıs çok bilmişler böyle konusuyorlar.Fakat hepsi ışıklarda ladanın efsane 2. vitesi ile ağızlarını kapatıyorlar gözleri fal taşı gibi acık bir vaziyette.

• Bence bu fiyata en iyisi Serce olur. Hem asiri yakmaz hem ici sanildigindan cok daha genistir. 91 model Serce'miz var o kadar seviyoruz ki satmaya kiyamiyoruz. Ikinci araba olarak piknige falan giderken kullaniyoruz. Samara'ya gore falan daha konforludur. Bagaji da cok genis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa001

quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

quote:

Gel sana sağlam yüzlerce samara göstereyim.Havadan atıp tutmak bekara karı bosamak kolay...Babasının 50 milyarlık arabalarını kullananlar ya da hayatında arabası olmamıs çok bilmişler böyle konusuyorlar.Fakat hepsi ışıklarda ladanın efsane 2. vitesi ile ağızlarını kapatıyorlar gözleri fal taşı gibi acık bir vaziyette.

sen yorma kafanı
    o dediklerinin hepsini ben yaşamış biriyim benim altımdada lada var çünkü

• Bilmeyenler yazmasın yav.Millet çamur atmak için yaratılmıs sanki...Yürüyen tabut sahinlerinde ne çok seveni varmıs canım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.