Şimdi Ara

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş tavsiye istemiş geyik değil en iyi seçim eski kasa şahin veya doğan olur.hem parçalarıda ucuz ve bol bulunur.
  • hey be

mesajin tarihine bakarmisiniz

belki almistirda satmistirda :)
  • bastınmıda gider ohh
    quote:

Orjinalden alıntı: hk_N

Temiz bir Ford Taunus. Bence en ii seçim. Hem konforlu hem masrafsız.

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM
  • arkadaşlar ben de 10-12000 ytl arası bir öğrenci işi araba arıyordum. var mı bildikleriniz
  • 10000 -12000 ARASI ÖĞRENCİ İŞİMİ

ABİ NASI ÖĞRENCİSİN MAŞALLAH

• r12 al bencede.eşeğe biner gibi binilir. 87 88 şahinde bulabilirsin.bu parayı bozma sakın.üstünü tamamlayayım biriktireyim dersen buda parçalanır.senin halini gayet iyi anlıyorum.o yüzden modeli yüksek tutmaya bak ama bekleme al rahat rahat bin.üüüfff tarihe hiç bakmamıştım ama yazdım silmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmi42 -- 30 Nisan 2008; 1:47:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior_89

arkadaşlar ben de 10-12000 ytl arası bir öğrenci işi araba arıyordum. var mı bildikleriniz

Öğrenci işi derken ikinci eli iyi istiyorsan 98-2000 model arası Toros al. Havalı birşey istiyorsan temiz olmak kaydıyla Renault 19 Cabrio veya Megane Coupe düşünebilirsin.

• selcuk85 sen de diyorsun,, araba masraf çıkarmasın,, yağ yakan araba buluyorsun,,

ucuz araba olsun felan diyorsun,, opel gibi parçası pahalı kadett buluyorsun..

limit 3000ytl yi geçmesin diyorsun,, 126 bis'i beğenmiyorsun..

al bir tane akpil güle güle kullan
  • Orjinalden alıntı: youngdrift

bastınmıda gider ohh
    Orjinalden alıntı: hk_N

Temiz bir Ford Taunus. Bence en ii seçim. Hem konforlu hem masrafsız.

UCUZ OTOMOBİL ARIYORUM

[/quot ALIRSIN FORD OLURSUN LORD.
  • kardeş bende citroen oldcit var ilgilenirsen alttaki adresten bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/1990_model_citroen_oldcitWQQaXQQ4807215WQQpXQQdisplayitem?keyword=oldcit
  • kimse söylememiş ama eski kasa mercedesler bence çok iyi bir seçenek olur.
  • arabamın özellikleri:0 motor,lpgli ruhsata işlenik,akü yeni şarj ve marş dinamosu yeni,kömürler yeni,lastikler yeni,kalorifer yeni ,silgeç motoru yeni,masrafsız celik gibi araba.83 model BMV,7000tl degerinde 3000tl ye satıcam tel et görüşelim.tel:05549465371-05424518683 Nuri Hoca

• Kimse araç araçtırmasın adam için.Konu 2008 Mayıs konusu.Kısacası hort
  • kapanmasın bence 2.el bir lada ilgili araştırma yaparken burada arkadaşların
    lada hakkında değerlendirmeleri benim için önemliydi.

1993 lada samara alıcam arkadaşımdan fakat bu muayene konusu ayyukta
    2010-9 da bitiyor muayenesi.

araç faal ama muayenede nelerdir kıstas bilmiyorum geçmezse 24 saat cezası vs birrşeyler
    duyunca iyice huylandım aslı bu..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.