Bildirim
Ucuz oyunu nerden bulabilirim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
https://forum.donanimhaber.com/xbox-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-takas-grubu--98908379
Burada ya da ikinci el forumunda bulursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mtc game vb. sitelerden farklı ülkelerin hediye kodlarını alarak alabilirsiniz -
ucuz peynir fare kapanında olur dostum
-
elindeki konsolu satıp pc topla, hiç para vermemiş olursun oyunlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı ülkelerinki türkiyede işe yarar mı? -
Yarar. Arjantin ve Brezilya'dan oyun aldım. Brezilya'dan bir-kaç hafta önce satın aldım. Arjantin daha eski ve hâlâ aktif hesabım. Kod şeklinde satın alıp Microsoft sitesinden bölge değiştirerek kodları aktif etmeniz yeterli. Aldığınız ülkedeki bir adresi girmeniz gerekiyor sadece
-
Kod şeklindede pahalı oluyor hesap şeklinde aşırı ucuza veren bildiğiniz yer var mı? -
Maalesef mtc yi sık sık takip edin. Daha düşük fiyatlar denk gelecektir. Şu an sanırım store da 180 TL ye gelen oyunu 73-74 TK gibi bir rakama aldım. xboxstorechecker sitesini öneririm indirimler için
-
20tlye bahsettiğiniz güncel oyunları almanız imkansız. 20tlye bir tur dolandırılırsınız ancak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X