Şimdi Ara

ucuz pansiyon,tatil köyü veya apart otel arıyorum!!bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ucuz pansiyon,apart otel veya tatil köyü bir yer arıyorum şu aralar internetten inceledim ama istediğim sonuçlar çıkmıyor bilen varsa fikirlerini rica ediyorum nasıl bulabiliirm birde illa bir tur vasıtası falan ilemi gitmem lazım yoksa gidip otelin kendisindende rezervasyonumu yaptırabilirmiyim bunu çok merak ediorum yardımlarınızı bekliyorum herkese iyi çalışmalar dilerim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekonomik Konaklama Seçenekleri: Pansiyon, Tatil Köyü ve Apart Oteller

Bütçe dostu konaklama seçenekleri mi arıyorsunuz? İşte geceliği 50 TL'den başlayan uygun fiyatlı pansiyon, tatil köyü ve apart oteller hakkında bilinmesi gerekenler:

Pansiyonlar

• Pansiyonlar, genellikle gecelik 50 TL'den başlayan fiyatlarla en uygun fiyatlı konaklama seçenekleridir.
    • Paylaşımlı yatakhaneler veya özel odalar sunabilirler.
    • Bazı pansiyonlar kahvaltı veya diğer olanaklar sunarken, bazıları temel konaklama olanağı sağlar.

Apart Oteller

• Apart oteller, mutfak ve oturma alanı gibi ek olanaklara sahip küçük daireler sunar.
    • Birkaç gece veya daha uzun süreli konaklamalar için idealdir.
    • Fiyatlar, büyüklüğüne ve konumuna bağlı olarak değişir.

Tatil Köyleri

• Tatil köyleri, genellikle birden fazla konaklama birimi, restoran ve eğlence olanaklarına sahip daha geniş komplekslerdir.
    • Bütçe dostu seçeneklerden lüks tatil köylerine kadar çeşitli fiyat aralıkları sunarlar.

Seçim Yapma İpuçları

• Bütçenizi ve konaklama ihtiyacınızı belirleyin.
    • İncelemeleri okuyun ve farklı seçenekleri karşılaştırın.
    • Konumu, olanakları ve ek ücretleri göz önünde bulundurun.
    • Rezervasyon yapmadan önce politikaları ve iptal koşullarını kontrol edin.

Bu ekonomik konaklama seçenekleriyle, konforlu ve uygun fiyatlı bir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. İster geceliği 50 TL'lik bir pansiyon ister daha geniş bir apart otel veya tatil köyü arıyor olun, size uygun bir seçenek mutlaka vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aile ile mi gideceksin,hangi bölgeye gideceksin,kalmak istediğin yeri sadece yatmak için mi kullanacaksın?
  • kemal kardeşim teşekkür ederim hemen inceliyorum tenekekutu kardeşim tek gidicem böle tatil köyü pansiyon gibi işte içinde havuzu restaurantı olan güzel yerler arıyorum
  • Tek gideceksen hocam gittiğin yerde mutlaka yer bulursun,kafana takma derim.Zaten kalacak yeri bulduktan sonra beach olsun,su parkı olsun bir şekilde kafana göre yer bulursun.İnternetten biraz ön araştırma yap,olmadı foruma sorarsın yer olarak fiyat üç aşağı beş yukarı ortaya çıkar ondan sonrası sana ve şansına kalmış.
  • Arkadaşlar Antalya'nın en harik abeldesi olan Kaş'ta Otel Oreo'da 15-16 Ekim (haftasonu oluyor) tarihleri için 2 rezervasyon yaptırmıştım.Fakat sonradan çıkan önemli bi işim nedeniyle gidemeyeceğim. Dileyene aldığım fiyata yani 100 liraya satabilirim. 2 kişilik bu tatile açık büfe kahvaltı da dahil. Kişi başı 25 liraya geliyor. Ekim ayında hava da su da sıcak olur Antalya'da araştırabilirsiniz. Düşünenler bana mesaj atsın yada 05052618266 numaradan ulaşabilirler. (Rezervasyonu 15 ekim tarihinden sonra istenilen zamana da erteleyebilirim)
  • teneke kutu kardeşş işte sorun yer bulmakta zaten yoksa bulsam basıp gitcem pahalı yerler var hep
  • arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam istediğin lüks bir otelde,herşey dahil havuzlu animasyonlu birşeymi yoksa sadece geceden geceye yatmak istediğin bir otelmi.Alanya'da 50TL ye bir otel biliyorum herşey dahil değil am 3 öğün yemek mevcut,havuz yok ama denize sıfır.Merkeze çok yakın.Yine aynı civarda geceliği 35TL'ye otel mevcut.Küçük bir ihtimal kahvaltı dahil.Kliması TV'si var.İşin aslı bekar oteli biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcworldpc

teneke kutu kardeşş işte sorun yer bulmakta zaten yoksa bulsam basıp gitcem pahalı yerler var hep

Nasıl yer bulmakta zorlanıyorsun ki, Adrasan Bungalov diye aratırsan ortalama 75 TL deniz kenarı bungalowlar, Olimpos Kadirin evleri yine o fiyat aralığında,Antalya Kaleiçinde ortalama fiyatlar butik türü otellerde 50 TL,Konyaaltı pansiyonları diye aratırsan yine o fiyat aralığında Alanyada pansiyon,apart 50-100 TL arası ( Hakan Pansiyon,Nehir Apart,Üstün pansiyon vs),Bozcaada Ada Camping veya Cunda Camping Ayvalıkta,İstanbulda isen Cunda adası var vs vs daha bi de internette sitesi olmayan küçük pansiyonları saymıyorum bile yani nasıl yer bulamıyorsun şaşırmadım değil,tonla otel,pansiyon,apart var,hele tek kişinin yer bulmaması imkansız birşey.

Ortalama fiyatlar 40-50 TL dir sezonda,50 nin altı yerler genelde biraz problemlidir.Daha ucuz yer istiyorsan ya 2-3 kişi olacaksınız apart veya pansiyonda ki oda parası paylaşılsın ya da çadır yani kamping yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 20 Ağustos 2011; 20:44:48 >

• sağoaslın kardeşim ben yer bulmamayı pahalılığından söledim yani ucuz yer bulamıyorum demek 50 tl altı problemlidir diyosun peki böyle herşey dahil konseptinde olan oteller değilde pansiyn butik otel apart otel tarzında bunları bulabileceğim internet sitesi biliyomusun kaynak olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcworldpc

sağoaslın kardeşim ben yer bulmamayı pahalılığından söledim yani ucuz yer bulamıyorum demek 50 tl altı problemlidir diyosun peki böyle herşey dahil konseptinde olan oteller değilde pansiyn butik otel apart otel tarzında bunları bulabileceğim internet sitesi biliyomusun kaynak olarak...

http://www.kucukoteller.com.tr/ ;http://www.hostelworld.com/ gibi sitelerde arama yapabilirsin ayrıca google pansiyon+şehir yazarak özellikle küçük pansiyonları bulma şansın var.Normalde sezonda yine de 50 TL altı biraz zor bulursun,bulsan bile dediğim gibi beklentin pek olmasın.Ama bu tür küçük yerlerin diğer özelliğide sezonu dolu geçirmek istekleridir,o yüzden odaları boş olduğunda anında fiyatta indirim yapıyorlar.30-35 TL ye kadar bulman şansının yardım ile de mümkün ama aşağısı çok çok zor.Kamping olayına gireceksin,daha ucuz tatil istiyorsan.

• kardeşim çok sağol bu kamping derken il spor müdürlüklerinin düzenlediği kamplardan mı bahsediyosun
  • Adı kamping olan heryer,il spor olur,özel olur,kendin çadırla gidersin,veya orada çadır kiralarsın vs vs
  • Booking, trip ****ior, hostelword gibi sitelere bakabilirsiniz.
  • tatil köyü önerisi olan var mı ?
  • Otellerimizin tam sizin aradığınız yerler olduğunu düşünüyorum şimdiden iyi tatiller dilerim :)
  • Şimdi google girince otel kelimesini aratınca ilk sayfalarda çıkan sitelerin hepsi tur firmalarına ait sitelerdir o sitelerde mesela hiç bir şekilde uygun fiyatlı bir otel bulmak imkansız gibi bir şeydir. Ancak şöyle bir site varhttp://www.hesaplitatilfirsatlari.com/kategori/otel bu bağlantıda ise tüm oteller listelenmiş üstelik fiyatları'da yazıyor. Mesela diyelim bekarsınız kız arkadaşınızda var aynı odada kalmak istiyorsunuz evlilik cüzdanı istemeyen oteller arıyorsunuz o zaman şu bağlantıhttp://www.hesaplitatilfirsatlari.com/kategori/evlilik-cuzdani-istemeyen-oteller kullanmakta fayda olacaktır. Site tek kişilik bir girişim olduğunu ve maddi bir yardım almadığını belirtiyor. Anlayacağınız internet birileri donkişotluğa soyunmuş büyük yel değirmenleri ile savaşıyor. Bu site sayesinde kendinize güzel bir tatil planı çıkarabilirsiniz. İyi tatiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nova55 -- 1 Temmuz 2018; 8:24:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.