Merhaba arkadaşlar. Güvenlik amacıyla evde bulundurmak ve atış talimi yapmak için bir yivsiz pompalı tüfek almak istiyorum. Avcılık yapmayacağım.
Piyasada ucuz ve kaliteli hangi modeller var? 500-600 liraya alınan pompalı tüfekten bir hayır gelir mi? Sonuçta bir kaç atış sonra kırılmasını istemiyorum.
hepsi kırılır 350 tl olanlar dayanıksız
bozkurttan al 650 tl ama 1ay surer belge cıkarcan
belgesiz olursa 2 yıl yatarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
hepsi kırılır 350 tl olanlar dayanıksız
bozkurttan al 650 tl ama 1ay surer belge cıkarcan
belgesiz olursa 2 yıl yatarsın
Belge çıkartacağım tabii ki
o fiyata alınabilecek en iyi pompalı hatsan aimguard olur.
Bu linkteki modele ne diyorsunuz? Ahşap görüntüsünü daha çok beğeniyorum.
aimguardın ahşap desenli olanı hocam. marka hatsan olduktan sonra kalanı pek sıkıntı değil.
aldıktan sonra 1 (200 lira civarına mal olacak) koli kadar karışık fişek alıp denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. hem eliniz tüfeğe alışır hemde tüfeğin hangi fişekleri sevdiğini hangileriyle sıkıntı çıkardığını çözersiniz
Bu linkteki modele ne diyorsunuz? Ahşap görüntüsünü daha çok beğeniyorum.
aimguardın ahşap desenli olanı hocam. marka hatsan olduktan sonra kalanı pek sıkıntı değil.
aldıktan sonra 1 (200 lira civarına mal olacak) koli kadar karışık fişek alıp denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. hem eliniz tüfeğe alışır hemde tüfeğin hangi fişekleri sevdiğini hangileriyle sıkıntı çıkardığını çözersiniz
Öneri için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme