Şimdi Ara

ucuz tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netten 99 tl tablet diye arat . bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

Yurt içinde kampanya ile 200 liraya satılan ürünlerden daha iyi seçenekleri yurt dışında 100 lira seviyelerinde bulabilmek mümkün.

Yine de 300 lira altında bütçe ayırmadan bu tarz bir seçim yapmanızı tavsiye etmem. Yurtdışından çekinmeye gerek yok, düşünenler ulaşabilir

Mesela:http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5ghz-tablet-pc-4gb-512mb-ram-ddr3-wifi-camera-capacitive-product-25187.html

Renk seçenekleri de mevcut

Linkte verdiğiniz cihazla Benim Onyo'nun görüntüsü tamamen aynı. Acaba bunlar belli bir fabrikaya ürettirip, kendi markalarını basıp mı satıyorlar?

Muhtemel ;) Nihayetinde aynı cihazlar burada farklı markalar altında misli fiyatlara satılıyorlar. Ne aldıgınızdan cok nereden aldıgınız onemli! Bu yuzden yurt dısı diyorum.

Dileyen pm'den ulaşsın, elimden gelen yardımı yaparım

Peki şu anda elimde kalan tabletim için ne önerirsiniz? Yeniden teknik servise göndermek istemiyorum. Bildiğiniz bir yer var mı benim tableti adam edecek? Ya da "çok pahalıya mal olur, sen onu süslet duvara as" mı dersiniz?

Uzakdoğu tablet fiyatları malumken eldekini buralarda düzeltmeye uğraşmak mantıklı değil
    ama arızalı parçayı dışarıdan getirtir buradan bir tanıdığa yaptırtırsanız orası başka...

• Merhaba, bende tablet alacağım ucuz ve özellik olarak a7 trend android tablet buldum,aşağıdaki siteden, başka bir önerisi olan varmı?

http://www.markitom.com/product/251466/A-TREND_7
  • quote:

Orijinalden alıntı: gotar

Merhaba, bende tablet alacağım ucuz ve özellik olarak a7 trend android tablet buldum,aşağıdaki siteden, başka bir önerisi olan varmı?

Size en iyi fiyat / performans ürünlerini içeren bir liste yollamıştım geri dönmediniz! Beklentiniz ne anlayamadım!

• quote:

Orijinalden alıntı: gotar

Merhaba, bende tablet alacağım ucuz ve özellik olarak a7 trend android tablet buldum,aşağıdaki siteden, başka bir önerisi olan varmı?

Verdiğiniz linke baktım. Dış görüntü benim Onyo'nun tamamen aynısı. Yukarıda bahsi geçen "aynı fabrikaya ürettirip, kendi markasını basma" olayı yani :)
  • Daha önce tableti aldığım yerle yaptığım görüşmede bu gibi tabletlerin şarj cihazlarının çok kötü olduğunu söylemişlerdi. Ben de servisi aradım, bundan bahsettim. Onlar da kaliteli bir şarj cihazı göndereceklerini ve bunun da bataryayı toparlayacağını söylemişlerdi.

Nitekim dün şarj cihazı elime ulaştı. Saat 18:00'da şarja taktım, 24:00'da çektim. Tabiri caizse bir mucize gerçekleşti ve tablet açıldı. Şarjı %99 gösteriyordu. Bu akşam şarjını bitirdikten sonra tekrar şarja takıp yarın sabah duruma bakacağım. Sonucu yine burada yazarım.

Saygılar...
  • yahu bu fiyata 512mb ram tek çekirdek tabletler öneriyorsunuz size şaşırmamak elde değil bunlar varken :

http://www.aliexpress.com/item/AMPE-A78-Dual-Core-7-IPS-1024-600-Android-4-1-RK3066-Cortex-A9-Dual-Core/729019794.html
  • Ben kesinlikle önermiyorum. Hatta ucuz etin yahnisi olayından dolayı, "ya paraya kıy, git adam akıllı bir tablet al; ya da otur oturduğun yerde" mantığını kabulleniyor ve öneriyorum. Eğer başım ağrımasın diyorsanız gidip min 500 TL seviyelerinde adı bilinen bir tablet alın, ya da o tabletlerin 200 TL seviyelerine inmesini bekleyin. Durduk yere başınızı ağrıtmanın (duvarlara vurmaktan dolayı) bi anlamı yok.
  • quote:

Ben kesinlikle önermiyorum. Hatta ucuz etin yahnisi olayından dolayı, "ya paraya kıy, git adam akıllı bir tablet al; ya da otur oturduğun yerde" mantığını kabulleniyor ve öneriyorum. Eğer başım ağrımasın diyorsanız gidip min 500 TL seviyelerinde adı bilinen bir tablet alın, ya da o tabletlerin 200 TL seviyelerine inmesini bekleyin. Durduk yere başınızı ağrıtmanın (duvarlara vurmaktan dolayı) bi anlamı yok.

Belkide bunlar ucuz değildirde diğerleri pahalıdır.Yani neye göre ucuz diyebiliyorsunuz ?

http://www.aliexpress.com/item/AMPE-A78-Dual-Core-7-IPS-1024-600-Android-4-1-RK3066-Cortex-A9-Dual-Core/729019794.html

• quote:

Ben kesinlikle önermiyorum. Hatta ucuz etin yahnisi olayından dolayı, "ya paraya kıy, git adam akıllı bir tablet al; ya da otur oturduğun yerde" mantığını kabulleniyor ve öneriyorum. Eğer başım ağrımasın diyorsanız gidip min 500 TL seviyelerinde adı bilinen bir tablet alın, ya da o tabletlerin 200 TL seviyelerine inmesini bekleyin. Durduk yere başınızı ağrıtmanın (duvarlara vurmaktan dolayı) bi anlamı yok.
    oha o kadar gidip gelmesine ayıplı mal demeleri lazım aynı arızadan tam hatırlamıom ama belli kez servis görünce ayıplı mal oluyor en azından parayı geri alır başka tablete geçerdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendofbedwyr -- 24 Mart 2013; 18:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapacı35

quote:

Belkide bunlar ucuz değildirde diğerleri pahalıdır.Yani neye göre ucuz diyebiliyorsunuz ?

İşin içine Asus, Toshiba, Samsung vb. markalar girince ucuz-pahalı kavramı bir kenarda kalıyor ve kendi teknolojilerini kendileri üreten, ar-ge'ye yatırım yapan, içine koyduğu parçalar ucuz Çin malı değil de kaliteli Çin malı (veya başka ülke) olan tabletler ortaya çıkıyor. Sizin önerdiğiniz tablet için kötü demiyorum, ama belirttiğim markalar ile arasında mutlaka kalite farkı olacaktır. Şunu da kabul ediyorum ki bu iş biraz da şans işi. Çok iyi ve çok pahalı bir marka alıp ta eve geldiğinde cihazı çalışmayan da var, en ucuz en adi cihazı 2 yıl (belki daha fazla) kullanan da. Ama tutup ta sizin gösterdiğiniz cihazla benim belirttiğim markaları "bu ucuz değil onlar pahalı" diye karşılaştırmanın son derece yanlış olduğunu düşünüyorum.

Bu arada yazdıklarımdan sanki sinirlenmişim veya konuya son noktayı koymak istermişim gibi bir düşünceye kapılmayın. Kesinlikle kötü niyetle yazmadım. Sadece kendi düşüncelerimi belirttim.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: legendofbedwyr

oha o kadar gidip gelmesine ayıplı mal demeleri lazım aynı arızadan tam hatırlamıom ama belli kez servis görünce ayıplı mal oluyor en azından parayı geri alır başka tablete geçerdin

İşte bu "oha" lafınıza can-ı gönülden katılıyorum. Ayrıca şu şarj cihazı meselesine geri dönmek istiyorum. Cuma günü gelen şarj cihazı, o gün için görevini yerine getirdi ancak şu an itibariyle cihaz yine şarj tutmuyor ve açılmıyor.
  • Hangi fabrika bilmiyorum. Aslında fabrika mı onu da bilmiyorum çünkü fabrika mı yoksa atölye mi tartışılır. Ama mutlaka seyredin:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=535598103150644
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

öneriler için herkese çok teşekkürler.Luxus t10 diye klavyeli bir tablet aldım 150 tl'ye zaten babam kullanıcak ona yeteceğini düşünüyorum.

Çok kısa bir süre için yetebilir.

Muhtemeldir ki, yakında hiç çalışmayacağı için yeni bir tablet, bu sefer 300 Tl civarında aramak zorunda kalacaksın..

evet haklıymışsın tablet bugün itibari ile bozuldu . şarj almıyor halliyle açılmıyor tablet şuan.neyse elbet bozulacağı belliydi ama biraz erken oldu bir ingiliz atasözü ile olayı bağlayalım zengin değilim ki ucuz mal alayım her zaman 3 5 kuruş fazla verin adam akıllı bir şey alın benden tavsiye

• Sürekli söylüyoruz paranızı çöpe atmayın 150-200 liraya tablet olmaz diye ama arkadaşları caydırmak çoğu zaman mümkün olmuyor!

Ha illa ki 200 lira bütçeniz varsa ve kafaya koyduysanız yurtdışından getirteceksiniz, başka yol yok!
  • piyasada bulunan bilinmeyen markaları almanızı önermiyorum adam kapatıpp gider ne garanti ne bişi verir. ucuz tablet istiyorsanız bu bimde satılan tablet vardı ona felan bakın derm Asus Memo Pad
  • Yurtdışından (örneğin dx.com'dan) getirtirken, nasıl bir yol izlemeliyiz ki cihaza gümrükte takılmasın veya gümrük uygulanmasın? Ya da kaçışı yok mu?
  • quote:

Sürekli söylüyoruz paranızı çöpe atmayın 150-200 liraya tablet olmaz diye ama arkadaşları caydırmak çoğu zaman mümkün olmuyor!

Ha illa ki 200 lira bütçeniz varsa ve kafaya koyduysanız yurtdışından getirteceksiniz, başka yol yok!

Hocam yurtdışından arkadaşım getirtti DHL le ama ne çekti bende kara kara düşünüyorum maddi olarak ucuz az da kaliteli ne olabilir? Okul da öğretmen arkadaşlardan 2 si padopia diye bi marka almış 10 inch 500 liraya baktım gayet iyi ama bi şüphe duyuyorum bilmediğimden....

• Buna da bakabilirsiniz

Quatronic Qpad 7001 A10 1.5Ghz 1GB 8GB 7 Tablet

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Quatronic-Qpad-7001-A10-15Ghz-1GB-8GB-7-Tablet-pmu255499.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.