Sürekli söylüyoruz paranızı çöpe atmayın 150-200 liraya tablet olmaz diye ama arkadaşları caydırmak çoğu zaman mümkün olmuyor!
Ha illa ki 200 lira bütçeniz varsa ve kafaya koyduysanız yurtdışından getirteceksiniz, başka yol yok!
Hocam yurtdışından arkadaşım getirtti DHL le ama ne çekti bende kara kara düşünüyorum maddi olarak ucuz az da kaliteli ne olabilir? Okul da öğretmen arkadaşlardan 2 si padopia diye bi marka almış 10 inch 500 liraya baktım gayet iyi ama bi şüphe duyuyorum bilmediğimden....
Demişsiniz ya DHL ile getirtti diye. Sıkıntı orada zaten. Astarı yüzünü geçmiştir Benim yolum garanti, kargo ücretsiz, kapınıza kadar teslim ve gümrük derdi yok.
Alacağınız yer, indirim, aksesuar ve fiyat/performans modellerinden oluşan bir yurt dışı tablet rehberi yolluyorum. Arkadanıza bakmadan güvenerek sipariş verebilirsiniz
adresindeki Ainol marka tablet ile ilgili verilen bilgiler yanlış mı yoksa ben mi yanlış okuyorum? 250GB disk, 4 GB RAM, 15" ekran, Intel çift çekirdek işlemci gibi şeyler yazılmış. Fiyatı 38,50 $
adresindeki Ainol marka tablet ile ilgili verilen bilgiler yanlış mı yoksa ben mi yanlış okuyorum? 250GB disk, 4 GB RAM, 15" ekran, Intel çift çekirdek işlemci gibi şeyler yazılmış. Fiyatı 38,50 $
Siz ne yaptınız karar verebildiniz mi?
Kusura bakmayın. Birkaç gündür eşimin hastalığı nedeniyle foruma giremedim. Dolayısıyla tabletler ile ilgili bir karar da veremedim. İlginize yeniden teşekkür ederim. Size en kısa zamanda bilgi vereceğim.
Siz ne yaptınız karar verebildiniz mi?
Kusura bakmayın. Birkaç gündür eşimin hastalığı nedeniyle foruma giremedim. Dolayısıyla tabletler ile ilgili bir karar da veremedim. İlginize yeniden teşekkür ederim. Size en kısa zamanda bilgi vereceğim.
Saygılar...
Geçmiş olsun, sağlık olsun da gerisi imühim değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme