Şimdi Ara

ucuz tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bana en ucuzundan sadece internete girmelik bir de okey tavla vs. oynatabilen bir tablet lazım.ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.şimdiden teşekkürler.

• Nextbook premium u inceleyebilirsin, 196TL ve 6taksit
    yapmak istedigin islemleri, internet, oyun vs problemsiz bir sekilde yaparsin
    1-2 gun icinde de eline ulasiyor.

http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/nextbook-premium-7se-tablet

nextbook un kendi sitesi :http://www.nextbookusa.com/
  • 196 tl fazla bence bu özelliklerdeki tabletler 150 tl'ye de var.markalar zaten çok bilinmedik markalar.ben 130 - 140 tl civarında bişeyler arıyorum ama öneriniz için çok teşekkürler.
  • 130-140 değil ama 170 tl falan

Piranha Bussines Tab 7.0
  • Sakın ha arkadaşın biri Piranha business tab 7 önermiş ben de aynı tablet var Piranha uzak durulması gereken bir tablet
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd302923&categoryId=3008012 adresinde ONYO POWER PAD DUO var 16 GB dahili hafızalı 179 TL ama sana tavsiye edebileceğim tablet Artes i703 dür Vatan'da 190 TL ve kredi kartına peşin fiyatına 10 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

196 tl fazla bence bu özelliklerdeki tabletler 150 tl'ye de var.markalar zaten çok bilinmedik markalar.ben 130 - 140 tl civarında bişeyler arıyorum ama öneriniz için çok teşekkürler.

hocam o bütçeye aldığın tablet seni yarı yolda bırakır artes, ainol gibi markaların 2. ellerine bak. Forumun 2. eline gel orada iyi şeyler bulursun. Heleki şu zamanlarda millet artık 9.7 inçli retinalılara geçiyor piyasada istemediğin kadar 7 inçli alet var. Çoğu cihazın kılıfıda oluyor kılıf işide beleşe gelir zaten piyasada kılıflar en az 25-30 tl ler. O bütçeye en mantıklı hareket ikinci eldir.
  • 2012 yılının Kasım ayında Onyo Powerpad 7" tablet aldım.

5 gün sonra şarj tutmamaya başladı. Aldığım yere götürdüm, yenisiyle değiştirdiler.

1 hafta sonra yine aynı problem. Yine aldığım yere götürdüm. Teknik servise gönderdiler. Yaklaşık 25 gün sonra değişim kararı geldi (O da benim arayıp zorlamamla). Aldığım yerden yenisini aldım.

1 hafta sonra yine aynı problem. Servise ben gönderdim. 10 gün sonra bataryayı değiştirip gönderdiler.

4 gün sonra yine aynı problem. Servisle görüştüm. "Gönderin, orjinal Samsung batarya takalım" dediler, gönderdim. 1 hafta sonra geri geldi. Farklı bir batarya taktıkları kesin, çünkü batarya olması gerekenden büyük. Nereden bildiğimi soracak olursanız: Arka kapağa parmak ucuyla dokununca batarya öndeki ekranı itiyor ve ekranda dalgalanma oluyordu. Ayrıca hoparlörden cızırtı ve hışırtılar geliyordu.

Yeniden aradım. Yeni gelen cihazlarda böyle bir problem olmadığını, cihazımı bunlardan biriyle değişebileceklerini söylediler. Gönderdim. Cihaz geri geldiğinde tutanakta ekranın ve bataryanın değiştiği yazıyordu. Problem düzelmemişti. Buna ilave olarak hoparlörden hiç ses gelmiyordu. Dünden beri arıyorum. Müşteri temsilcisi ile görüşmeye çalışıyorum. Öğleye kadar toplantısı var, öğleden sonra arayın dediler. Bakalım ne olacak. Sonuçla ilgili bilgi veririm.

Benim asıl demek istediğim şudur:

ONYO'DAN UZAK DURUUUUUUUNNNNNN ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz Android Box tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Ucuza satılan xiaomi telefonlar
    3 yıl önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öneriler için herkese çok teşekkürler.Luxus t10 diye klavyeli bir tablet aldım 150 tl'ye zaten babam kullanıcak ona yeteceğini düşünüyorum.
  • Dün beni teknik servisten aradılar. Cihazın hoparlörünü değiştirdiklerini söylediler. Ekrandaki dalgalanmanın, bataryanın büyük geldiği için ekranı kasmasından dolayı olduğunu söylediler ki ki bunu zaten biliyordum. Ürünü bu şekilde göndereceklermiş. An itibariyle cihazdan ve uğraşmaktan bıkmış olduğum için kabul ettim. Ayrıca her seferinde kargo geldiğinde 6,50 TL ücret ödemekten de bıktım. Biraz daha gidip gelse kargoya verdiğim parayla ipad falan alırım herhalde. Cihazı ekrandaki dalgalanmaya katlanarak kullanmaya çalışacağım. Bir gün sinirlenip duvara fırlatmadan ne kadar dayanırım bilmiyorum. (Daha önce başka bir sebepten dolayı cep telefonuma yapmıştım da)

Neyse gelinen noktayı gözden geçirecek olursak:

ONYO'Dan UZAK DURUUUUUUUNNNNNN ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  • quote:

öneriler için herkese çok teşekkürler.Luxus t10 diye klavyeli bir tablet aldım 150 tl'ye zaten babam kullanıcak ona yeteceğini düşünüyorum.

Çok kısa bir süre için yetebilir.

Muhtemeldir ki, yakında hiç çalışmayacağı için yeni bir tablet, bu sefer 300 Tl civarında aramak zorunda kalacaksın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

öneriler için herkese çok teşekkürler.Luxus t10 diye klavyeli bir tablet aldım 150 tl'ye zaten babam kullanıcak ona yeteceğini düşünüyorum.

Muhtemeldir ki, yakında hiç çalışmayacağı için yeni bir tablet, bu sefer 300 Tl civarında aramak zorunda kalacaksın..

Babam fazla hırpalamadan kullanır zaten bozultı ursa da çok önemli değil.Ama tablet elime ulaştı çok fazla dandik bir şeye benzemiyor ekran falan idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

%100 katılıyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez dedikleri olay işte bu olsa gerek. Aldığım yere şikayetlerimi anlattığımda "abi ucuz ürünlerin hepsi aşağı yukarı böyle" dediler. Adamlar maliyeti düşürmek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Örneğin benim aldığım tablette batarya için akım koruması yokmuş. Pahalı modellerde var dediler. Şarj sorunu da muhtemelen bundan kaynaklanıyormuş. Sonuçta ucuz olunca hepsinin bir eksiği oluyor. Bu da zamanla size problem olarak geri dönüyor. İnşallah bir sorun yaşamazsınız.

• Hatta sizi şimdiden korkutmak istemem ama aşağıdaki linke bi bakın isterseniz.

http://www.sikayetvar.com/arama/

Buradan luxus diye aratın. Karşınıza çıkanlar benim başıma gelenlerle aşağı yukarı aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

Hatta sizi şimdiden korkutmak istemem ama aşağıdaki linke bi bakın isterseniz.

http://www.sikayetvar.com/arama/

Buradan luxus diye aratın. Karşınıza çıkanlar benim başıma gelenlerle aşağı yukarı aynı.

Evet şikayetlere bakılırsa pek tekin bir marka değil Müşteri memnuniyeti satana kadar olan bir marka izlenimi veriyor şikayetler. aldık artık napalım. Bende artes d81 tablet var. Babama da sadece internete girmek amacıyla bir tablet bakmıştım. inşallah çabuk bozulmaz.

• Bugün tablet servisten geldi. Dedikleri gibi hoparlörü yapmışlar ama batarya hala ekranı kasıyor. İdare etmeye çalışacağız bakalım. Ayrıca son gönderdiğimde her seferinde 6,50 TL kargo ücreti ödemekten yana şikayet etmiştim. Bu sefer biz ödeyeceğiz demişlerdi. O da olmadı. Yine ve son kez ben ödedim. Son kez diyorum çünkü bundan sonra tablete birşey olursa servise göndermektense duvara fırlatacağım. Böylece sağlamlık testi de yapmış olurum. :)
  • 7 mart akşamı tableti şarja taktım. 8 mart sabahı çektiğimde batarya %43 dolu yazıyordu, kapattım. Akşam yeniden açtığımda boş gösterdi. Tekrar şarja taktım ve yine şarj olmadı. Duvara fırlatsam mı yoksa süs olarak duvara çerçeveletip assam mı karar veremedim :)

Konuya son noktayı koyuyorum:

ONYO'Dan UZAK DURUUUUUUUNNNNNN ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  • Yurt içinde kampanya ile 200 liraya satılan ürünlerden daha iyi seçenekleri yurt dışında 100 lira seviyelerinde bulabilmek mümkün.

Yine de 300 lira altında bütçe ayırmadan bu tarz bir seçim yapmanızı tavsiye etmem. Yurtdışından çekinmeye gerek yok, düşünenler ulaşabilir

Mesela:http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5ghz-tablet-pc-4gb-512mb-ram-ddr3-wifi-camera-capacitive-product-25187.html

Renk seçenekleri de mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Yurt içinde kampanya ile 200 liraya satılan ürünlerden daha iyi seçenekleri yurt dışında 100 lira seviyelerinde bulabilmek mümkün.

Yine de 300 lira altında bütçe ayırmadan bu tarz bir seçim yapmanızı tavsiye etmem. Yurtdışından çekinmeye gerek yok, düşünenler ulaşabilir

Mesela:http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5ghz-tablet-pc-4gb-512mb-ram-ddr3-wifi-camera-capacitive-product-25187.html

Linkte verdiğiniz cihazla Benim Onyo'nun görüntüsü tamamen aynı. Acaba bunlar belli bir fabrikaya ürettirip, kendi markalarını basıp mı satıyorlar?

• quote:

quote:

Yurt içinde kampanya ile 200 liraya satılan ürünlerden daha iyi seçenekleri yurt dışında 100 lira seviyelerinde bulabilmek mümkün.

Linkte verdiğiniz cihazla Benim Onyo'nun görüntüsü tamamen aynı. Acaba bunlar belli bir fabrikaya ürettirip, kendi markalarını basıp mı satıyorlar?

Muhtemel ;) Nihayetinde aynı cihazlar burada farklı markalar altında misli fiyatlara satılıyorlar. Ne aldıgınızdan cok nereden aldıgınız onemli! Bu yuzden yurt dısı diyorum.

Dileyen pm'den ulaşsın, elimden gelen yardımı yaparım

• quote:

quote:

quote:

Muhtemel ;) Nihayetinde aynı cihazlar burada farklı markalar altında misli fiyatlara satılıyorlar. Ne aldıgınızdan cok nereden aldıgınız onemli! Bu yuzden yurt dısı diyorum.

Dileyen pm'den ulaşsın, elimden gelen yardımı yaparım

Peki şu anda elimde kalan tabletim için ne önerirsiniz? Yeniden teknik servise göndermek istemiyorum. Bildiğiniz bir yer var mı benim tableti adam edecek? Ya da "çok pahalıya mal olur, sen onu süslet duvara as" mı dersiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.