Şimdi Ara

Ucuz Telefon!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonları en ucuz olarak temin edebileceğimiz teknoloji mağazası veya yer neresidir acaba bilen arkadaşlar yazabilir mi?

• vatan - gold un kampanyaları sırasında GARANTİ + CARDFİNANS kredi kartı ile , yada real ve teknosa kampanyalarında

SICAK FIRSATLARI TAKİP ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 30 Ağustos 2007; 22:42:04 >
  • Birkaç gündür ben de araştırıyorum. Samsung E-200 telefonu almaya karar verdim. En ucuz site olarak

http://www.ceptikla.com/

buldum. Gördüğüm kadarıyla sadece Samsung E-200 değil, diğer telefon marka ve modellerinde de fiyatları çok iyi. 150 YTL üzeri alışverişlerde kargo onlara ait. Gönderim de gayet hızlı. Sabah saat 11.00 civarında siparişi verdim. 14.00'da telefon ettiler. Siparişinizi kargoya veriyoruz, son olarak bir isteğiniz var mı diye.
    Telefon modeline karar vediğinizde bu siteye de bakmanızı tavsiye ederim.
  • www.ereyon.com 'a bakabilirsin..
  • bence internetten alma telefoncuları dolaşa dolaşa en ucuzu bulursun belli yerler söylenmez değişir yani...
  • eğer inernetten alırım bi sorun olmaz dersen ereyon.com ama yk ben elden alıcam dersende stanbul doğubank harika ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

eğer inernetten alırım bi sorun olmaz dersen ereyon.com ama yk ben elden alıcam dersende stanbul doğubank harika ucuz

doğubank'taki mallar garantili değil ama heralde diil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: valdis

quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

eğer inernetten alırım bi sorun olmaz dersen ereyon.com ama yk ben elden alıcam dersende stanbul doğubank harika ucuz

doğubank'taki mallar garantili değil ama heralde diil mi?

yoo 0 aldığın tüm ürünler ya paralel ithalattan yada kvk genpadan garantili ama ben pek paralel ithalat ı nermem bişiden anladıkları yok servisin yani alınacak oldukdan sonra kesinlikle kvk genpa garantili alınır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.