Bildirim
Ucuz tv + android box mi pahalı tv mi?
Jack & Jones 12137054_Jjecorp Old Logo Sweat Hoo Kapüşonlu Uzun Kollu Regular Fit Baskılı Lacivert Erkek Sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/Jones-12137054-Erkek-Sweat-Jjecorp/dp/B07C26YSDV
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiçbir tv iyi bir tvbox kadar iş görmez -
Yani görüntüsü tatmin edecek ama işletim sistemi çok iyi olmayan bir tvye android box ile destek çıkmak sizce daha mantıklı bir seçim olur mu? -
Çok akıllıca olur. -
Teşekkürler cevaplar için. En az 55 inç önerebileceğiniz idare eder ama görüntüsü iyi bir tv markası veya modeli var mıdır? -
Görüntüsü iyi uygun bir tv ve yanında yeni nesil bir android box.
Mükemmel olur. -
Öneri? Uygun fiyatlı lütfen. Yani 5000e zaten istediğim tarzda tvler var. Ben daha uyguna getirmeye çalışıyorum şuan. 2. El bile bakıyorum. -
Awox s5600 tam aradığın gibi -
Awox'da da hep ışık sızması falan oluyor diyorlar hocam. Vestel falan mı baksam? -
Bizde çıkmadı teknoloji şans işi hocam
https://forum.donanimhaber.com/samsung-mu7400-isik-sizmasi--130781082 buyrun -
İyi bir Android işletim sistemli TV alırsanız uyduruk TV Box'lara bağımlı kalmazsınız. Tv box'ları genelde eski, akıllı olmayan tv'lere sahip insanlara tv'lerini akıllı yapmak için öneriyoruz. Bir de akıllı tv tarafında mağazası çok geniş olmayan webos ve tizen gibi işletim sistemlerini kullanan tv'lere sahip olanlara uygulama konusunda rahatlamalarını sağlamak için. XF90 ve XG95'lere bir gözatın. -
A101 den 1 adet 49 inç Hı level tv ve çinden 1 adet k2 pro.android box kutu.
Tv de keyfin yanında yat.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X