Bildirim
Ucuz Windows 8 Tablet Önerileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
takip -
Dostum 189 Liraya reeder W7iC al paşa paşa gör tüm işlerini fazlasıda cebine kalsın. -
evet 189 tl reeder w7ic çok iyi ben aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin.dogukan -- 2 Mayıs 2015; 12:35:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 200207
Aldığınızda içinde kaç GB boş alan vardı? Ayrıca bu cihazdan alıp Autocad kurmak istiyorum. Öyle deyince herkes korkuyor ama Windows Mağaza'da Autocad 360 varmış diye duydum. Dosya boyutu da çok küçükmüş. Doğru mudur? Yükleyip deneme imkanınız var mıdır? Siz ne tür programlar kurdunuz? vs. vs. vs. :)
Kısacası genel izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: mulugol
quote:
Aldığınızda içinde kaç GB boş alan vardı? Ayrıca bu cihazdan alıp Autocad kurmak istiyorum. Öyle deyince herkes korkuyor ama Windows Mağaza'da Autocad 360 varmış diye duydum. Dosya boyutu da çok küçükmüş. Doğru mudur? Yükleyip deneme imkanınız var mıdır? Siz ne tür programlar kurdunuz? vs. vs. vs. :)
Şimdiden teşekkürler...
aldığımda 4gb boş alan vardı . tabletin bios ayarları var içine android ve ya windows 8 'in farklı sürümlerini atıp daha az disk alanı kaplayabilirsiniz. ben dablete subway surf, cheat engine foto shop metin2 snowboard party gibi uygulama/program yükledim . tabletle ilgili tek sorun cihaz kapalı iken şarja takdığınızda şarj iconunun görünmesi bunun içinde bir bios güncellemesi var onu reeder. com.t r den indirebilirsiniz
-
2.el düşürsen satıyorum a8iq ilan linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_105343097/f_//tm.htm#105343097 -
http://www.epey.com/tablet/hometech-w835.html Bugün satışa sunuldu a101'de,zaten görmüşsünüzdür.Fiyatı 189tl ve performansı fiyatına göre iyi.Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Toma Hawk
2.el düşürsen satıyorum a8iq ilan linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_105343097/f_//tm.htm#105343097
İlginiz için teşekkür ederim. Ancak yorumlardan anladığım kadarıyla bu tabletin hafızası bana yetmeyecek gibi. 32 GB'lık modellere yöneleceğim ama hala Autocad konusunda net bir yorum bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chaosy
http://www.epey.com/tablet/hometech-w835.html Bugün satışa sunuldu a101'de,zaten görmüşsünüzdür.Fiyatı 189tl ve performansı fiyatına göre iyi.Kolay gelsin.
Teknoloji marketlerindeki görevlilere sordum "Hometech ve Reeder"dan hangisi diye. "Kesinlikle Reeder" dediler. Aslında fiyatına göre oldukça iyiymiş ama "geri dönüşü fazla olan, sıkıntılı bir cihaz" olduğunu söylediler. O yüzden şimdilik Reeder modellerini araştırıyorum. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.
-
quote:
quote:
quote:
Şimdiden teşekkürler...
aldığımda 4gb boş alan vardı . tabletin bios ayarları var içine android ve ya windows 8 'in farklı sürümlerini atıp daha az disk alanı kaplayabilirsiniz. ben dablete subway surf, cheat engine foto shop metin2 snowboard party gibi uygulama/program yükledim . tabletle ilgili tek sorun cihaz kapalı iken şarja takdığınızda şarj iconunun görünmesi bunun içinde bir bios güncellemesi var onu reeder. com.t r den indirebilirsiniz
Bunları yükledikten sonra cihazda ne kadar alan kaldı? Ayrıca cihaza program kurdukça açılışı veya kendisi yavaşlıyor mu?
Şimdiden teşekkürler...
-
hayır ben normal (windows marketten indirmediklerimi) sdd karta attım ve açılış kapanış yavaşlamıyor. -
Bana yetiyor 4 GB'lık alan yani zaten bu tablet 7 inç bir tablet oyun falan oynamak için kullanmıyorum ben pek metro metrobüste güzel filmimi izliyorum eve gelince takıyorum HMDI'dan monitöre keyfime bakıyorum ve bence bu fiyata bu performansı başka bi üründe bulamazsın. -
Ben hometech den gayet memnunum.Daha önceden reeder tabletin oldu.O da w835'in özelliklerine sahip ama w835 7.nesil atom kullanıyor.Reeder'ların performansı genelde düşük olur.Ama sizin tercihiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ben hometech den gayet memnunum.Daha önceden reeder tabletin oldu.O da w835'in özelliklerine sahip ama w835 7.nesil atom kullanıyor.Reeder'ların performansı genelde düşük olur.Ama sizin tercihiniz.
W835 modelini hiçbir sitede bulamadım. Dolayısıyla fiyatını da bilmeden karşılaştırma yapamıyorum.
Bu arada daha önce belirttiğim gibi bu cihazı Autocad kulanmak için istiyorum. Geçen gün, Media Markt'ta (markasına dikkat etmedim) Windows 8.1'li bir tablet denedim. Windows Mağaza'sında Autocad bulamadım. Sizde mağazada çıkıyor mu? Yükleyip basit bir DWG dosyasıyla deneme imkanınız var mı? Sadece 6 MB'lık bir uygulama olduğunu biliyorum, ancak şu ana kadar yükleyip kullanan birine rastlamadım. Benim için önemli olan bu uygulamanın kurulması ve internet kapalı iken dosya açabilmesi. (Programın Android versiyonu her dosya açışında internete bağlanmak istiyor, bağlantı yoksa dosyayı açmıyor)
Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar...
-
http://www.autodesk.com/products/autocad-360/overview
Yukarıdaki linkteki sayfada solda "Windows Store" linkine tıklayınca benim laptopta "Mağaza"da açıyor, ancak "Ne yazık ki bu uygulama yüklenemiyor..." şeklinde bir hata alıyorum. Laptopum Windows 8 olduğu için olabilir. Kısacası deneyemiyorum. -
quote:
Yukarıdaki linkteki sayfada solda "Windows Store" linkine tıklayınca benim laptopta "Mağaza"da açıyor, ancak "Ne yazık ki bu uygulama yüklenemiyor..." şeklinde bir hata alıyorum. Laptopum Windows 8 olduğu için olabilir. Kısacası deneyemiyorum.
Hocam ilk defa böyle bir sorun görüyorum.Autocad'i internetten yüklemeniz gerek, muhtemelen ülke ile ilgili bir sıkıntıdır.
Edit:Sıkıntı w8.1 with bing olması gerektiğinden.Windowsu güncellerseniz yükler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaosy -- 19 Mayıs 2015; 22:11:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Yukarıdaki linkteki sayfada solda "Windows Store" linkine tıklayınca benim laptopta "Mağaza"da açıyor, ancak "Ne yazık ki bu uygulama yüklenemiyor..." şeklinde bir hata alıyorum. Laptopum Windows 8 olduğu için olabilir. Kısacası deneyemiyorum.
Hocam ilk defa böyle bir sorun görüyorum.Autocad'i internetten yüklemeniz gerek, muhtemelen ülke ile ilgili bir sıkıntıdır.
Edit:Sıkıntı w8.1 with bing olması gerektiğinden.Windowsu güncellerseniz yükler.
Ah o dediğinizi bir yapabilsem. :(
Windows 8 "Enterprise" olduğu için galiba, bir türlü güncelleyemiyorum. 8'de kaldım 1 adım ileri gidemiyorum :)
Mağazada 8.1 güncellemesi görünüyor. Güncellemek için tüm update'leri yapın diyor. Tüm update'leri yaptıktan sonra güncelleme mağazaya gelmiyor.
Onun dışında Windows 8.1 sürümü direk DVD'den başlatarak ta yüklenmiyor bilgisayara. Kurulum başlıyor, yükleme yapıyor, tam bitti dediğim anda "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti, ama korkmayın bilgisayarı eski haline çevirdik" diyen bir hata mesajı geliyor ve 8.1 yüklenmeden mevcut olan 8'e dönüyor.
Kısacası, elimde Win 8.1 olan bir bilgisayar olmadığı için Autocad deneme imkanım da olmuyor.
Ooooofff of. Bir dokun, bin ah işit dedikleri şey bu olsa gerek :)
-
Aga al sana 350ye 10.1 asus tablet 10.1 Super Ips Ekran
Quad Core İşlemci
3G micro sim girişi
32 Gb Dahili Hafıza
2Gb Rem
Micro sd girişi
8.0Mp Flaşlı Arka 2.0 Mp ön Kamera
Windows 8.1 Rt
Yurtdışı cihazı sim kaydı yok
Sıfır sayılır cok az kullanıldı
Fiyat tek ve nakittir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X