Şimdi Ara

Ucuz yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Evde baskı alacağım benim için önemli olan minumum maliyete en çok baskıyı almam. Birde bazen yazdıracağım sayfaları daha çok sığsın diye küçültebilirim bu yüzden küçük yazıları da net gösterebilmeli. nasıl bir model önerirsiniz? Bir adet kartuşla kaç sayfa çıktı alabilirim?

• Ne kadar sürede kaç adet çıktı almayı planlıyorsunuz? Haftada ... veya ayda.... gibi.
    Renkli mi siyah yazıcı mı arıyorsunuz?
  • Brother marka bak hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Ne kadar sürede kaç adet çıktı almayı planlıyorsunuz? Haftada ... veya ayda.... gibi.
    Renkli mi siyah yazıcı mı arıyorsunuz?

Siyah beyaz yeterli hocam. Hocam ben 300-400 sayfalık pdf alacağım birkaç tane. Süre sıkıntım yok isterse bir gün boyunca çıkarsın.
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    Eğer toplamda birkaç bin çıktı alacaksan linkteki gibi ucuz bir ikinci el eski ama sağlam bir yazıcıyı, https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hp-laserjet-1020-12-a-tonerli-temiz-kullanilmis-395863691/detay
    onbinlerce çıktı alacaksan,http://urun.n11.com/murekkep-puskurtmeli-yazici/epson-m105-wifi-orijinal-tankli-mono-yazici-P141068215
    bu yazıcıyı önerebilirim.
    Epson M105W yazıcı %11 indirimle 380Tl gibi bir fiyata gelir. Biraz pahalıdır ama çok çıktı alacaksan bunu öneririm. Çünkü muadil mürekkep kullanırsan kağıt hariç 1000 sayfanın mürekkep maliyeti 1TL civarındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 10 Şubat 2017; 0:20:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Eğer toplamda birkaç bin çıktı alacaksan linkteki gibi ucuz bir ikinci el eski ama sağlam bir yazıcıyı, https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hp-laserjet-1020-12-a-tonerli-temiz-kullanilmis-395863691/detay
    onbinlerce çıktı alacaksan,http://urun.n11.com/murekkep-puskurtmeli-yazici/epson-m105-wifi-orijinal-tankli-mono-yazici-P141068215
    bu yazıcıyı önerebilirim.
    Epson M105W yazıcı %11 indirimle 380Tl gibi bir fiyata gelir. Biraz pahalıdır ama çok çıktı alacaksan bunu öneririm. Çünkü muadil mürekkep kullanırsan kağıt hariç 1000 sayfanın mürekkep maliyeti 1TL civarındadır.

İlgilendiğiniz için çok teşekkürler hocam. 1000 sayfa mürekkep maliyeti 1 tl olması gerçekten çok iyiymiş alet biraz pahalı olsa da. Diğer yazıcıda mürekkep maliyeti ne olur yaklaşık olarak?

• Alırken ucuz, mürekkep/toneri ucuz yazıcının ömrü kısa olur kar ettim derken sorun çıkartınca yeni yazıcı maliyetine katlanmak zorunda kalırsınız. Fiyat düştükçe yazıcının tasarlanan toplam baskı ömrü düşer. Uzun süre kullanacaksanız ucuza bakmayın fazla zira yazıcılarda tasarlanırken aylık maks. baskı sayısı belirlenir bu sayıya yakın yada aşar şekilde baskı da en basitinden kafanın ömrünün kısa olmasına sebep zira bu rakamlar belirlenirken yani aylık 5000 baskı deniyorsa her sayfa %5 dolu olacak şekilde düşünülür. Tam sayfa baskılar bu rakamı zaten aşar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Epson'da 50000 sayfayı geçmiş durumdayım, hem de muadil mürekkeple, sorunsuz ve bakımsız. 1000 sayfa için 1TL TECRÜBE EDİLMİŞTİR. Hadi mürekkep fazla gitsin 2 TL olsun, yine çok değil.
  • Lafim Epsona degil L800 ve L1300 yazicilarim var evde yanlis anladiniz. Cok ucuza yazici pesinde kosmayin diye belirttim yoksa epson ile 100.000 baski hayal degil. Photoink kullaniyorum hp de o da gayet iyi bir murekkep.
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    Diğer yazıcı lazer. Çok para vermek istemiyorsan ve çok çıktı almayacaksan diye çipsiz, dolumu kolay ve ucuz ikinci el bir model yazdım. Eğer düzenli ve çok sayıda çıktı alacaksan Epson tavsiye ederim.

Çok çıktı alanlar için, yazıcı maliyetinden ziyade çıktı maliyeti önemlidir. Örneğin, Epson M105W yazıcı 1000 sayfada 1TL muadil mürekkep maliyeti çıkarır. Lazer yazıcıda muadil toner kullansan bile arada büyük maliyet farkı vardır. Ortalama bir toner 1500-2000 sayfa yazdırır, fiyatı ise en ucuz 20-25TL civarındadır. 10 tane muadil toner alsan 200-250 TL tutar. Oysa Epson M105W yazıcıda 20TL tutar. (Tonerin 2000 sayfa yazdırdığını varsaydım, o kadar da yazdırmaz çoğu zaman.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.