Şimdi Ara

ucuz yollu olabilecek max kalite ve güç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar düşük bütçeyle bişeyler yapmak istiyorum fakat bilgim olmadığı için tavsiyeler almak istiyorum.bikaç seçim var birleşimi nasıl olur acaba?
    hoparlörler
    Sony XS-GT6938F 6’ x 9’ inç 420 Watt 3 Yollu 2 adet yada
    Pioneer TS-A6975S 6’ x 9’ inç 500 Watt 3 Yollu 2 adet
    subwoofer
    Jbl Cs-1214 30cm 1000 Watt yada
    Sony XS-GTX121L 12” 1000 Watt yada
    Pioneer TS-W310 30 cm 1000 Watt
    amfi
    Roadstar RD-6040 4x600 W
    Roadstar RDA-8040 4x500W
    JAMESON USA-6004 4. Kanallı 1500watt
    ayrıca XETEC BHP-704D 17.5 cm ÇİFT bobin 4 OHM BAS HOPARLÖR var o nasıldır?
    çok bilgili değilim.ilk yazdıklarım özellikle maddi yönden ilk tercihim.ama yetersiz gelecek bişeye de para harcamak istemem.bilinçli kişilerce tavsiye alabilirsem mutlu olurum.birde bu değilde şunu alsan fiyat ve kalite olarak daha iyi olur gibisinden tavsiyelerede açığım tabiki...herkeze iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on-ur -- 2 Şubat 2014; 4:17:31 >

• Tam olarak toplam butcenizi yazarsaniz daha ii yardimci olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazdiklariniz icinde pioneer 6975s ve pioneer 1000w lik bass i kullaniyorum gayet memnunum

• Arkadaşlar iyi günler dilerim, Benim aracım dacıa stepway 2013 model. bu araçta çoğunuz biliyorsunuzdur arka kapılarındaki hopörler yerleri boş içinde yok. Ben bu arkalarada iki tane hopörler taktırmak istiyorum. Araçta normal aracın orjinal radoy teyp var navigasyonlu olanından değil. Şimdi bu arkalara nasıl bir hopörler tavsiye edersiniz.? Bütçe 250.tl yardımlarınızı,tavsiyelerinizi rica ederim.
  • 400-500 tl arası yaklaşık diyelim.yani çok bütcem yok ama ucuz olsun derken bi işe yaramaz bişey çıksın da istemiyorum.peki bu subwooferlarda pioneer la jbl arasında daha doğrusu 3ünün arasında bi fark varmıdır?amfininde modeli oldukça önemliymiş sanırım desteklemesi falan.yazdığım hoparlörlerin,subwooferların,amfilerin hep aralarında yaklaşık 50-60 lira oynuyor.kalite olarak bir sorun olmazsa şuanki düşüncem ;
    Pioneer TS-A6975S 6’ x 9’ inç 500 Watt 3 Yollu 2 adet
    Jbl Cs-1214 30cm 1000 Watt
    Roadstar RD-6040 4x600 W . bu üçlü 400-410 tl fln yapıyor.birde kablolar ve montaj olcak işte.sizce uyumlu olurmu bunlar?
  • Onur kardesim amfi ile sadece 2 tk ovali besleyebilirsin su da olabilir 1tk oval ve bass 2 tk oval ve bass istiosan mono yada 5 kanalli amfi lazim oda butceni asar

• üstteki gibi 1 çift ovalle 1 subwoofer ı mesela JAMESON USA-6004 4. Kanallı 1500watt ile besleyemem yani yanlış anlamadıysam?artı olarak mono amfi kullanmam yada 5 kanallı tek bir amfi kullanmam gerekiyor anladığım kadarıyla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amfi 1tk oval ve bassi caldirir ama besleyemez tam randiman icin mono veya 5 kanalli sart ama beklentiniz cok degilse size yeter butceniz acisindan

• demek istediğiniz
    ''güzel ve kuvvetli ses alırsın fakat profesyonel düzeyde mükemmel kalite diyorsan oldukça düşük kalır'' ise evet bu düzey bana bu bütçeyle yeter.ilk yazdığım listeden 1 çift pioneer oval+jbl subwoofer+jameson amfi şimdilik kararım
    çok teşekkür ederim hızlı yorumlarınız ve bilgilendirdiğiniz için...
  • Rica ederim kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.