Şimdi Ara

UCUZA BUS ( SINIRSIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    belki bazı arkaşlarımız biliyodur ama bilmeyenler için anlatıyorum.
    şimdi olay şöyle delos ta en ust katta yani fallen angelların ustunde NPC ler var ve o NPC lerin arasında
    en önemlisi scroll satan bi NPC var. işte bu NPC de bus 2,400,000 noahs
    herkes delosta pot un vs. nın ucuz oldugunu bilir burda scrollar charon da satılana gore daha ucuz.
    charonda 2,640,000 olan bus burada 2,400,000 toptan bus alan arkaşlar için karlı bi alışveriş olabilir
    yada bu aralar dupe bus olmadıgı için pek bus satan yok eger sermayeniz varsa toptan cekip pazara 2,550,000 den koyabilirsiniz.

bazı arkadaşlar diyecekki o kata nasıl cıkıpta bus alacaz.
    evet arkadaşlar kendimize mektup ile anahtar yollıyacagız
    kendimize mektup atmak için gonderilecek kişi kısmına nick imiz yazıyoruz ve bi boşluk bırakıyoruz
    sonra kendimize 1 adet dungeon key yolluyoruz bu şekilde aynı işlemi 5-6 kez tekrarlarsak bu anahtarlar en üste cıkana kadar bize yetiyo.
    anahtarları tek tek yollıyacagız ve her katta sadece 1 anahtarı kabul edip öyle yukarı cıkacagız.

eger bilmeyen 1 arkadaş daha ögrendiyse bunu benim için ne mutlu.

• evet arkadasım gerçekten çok çok çok yaralı bir topik fakat ben fallen angellara kadar çıktım sanırım bişi yoqtu yada ben görmedim biras daha aydınlatırsan sevinirim teşekkürler...
  • çok saol ben yeni ögrendim ama ben eskiden normal şekilde fellan angellere gidiyodum ztn
    yinede cok saol cünki bu cok daha hıslı görünüyor
  • Anahtarı niye yanimiz almıyoruz mektupla yolluyoruz?
  • riskli bir yöntem önceden biliyordum ama para yatırmaya çekinirim şahsen satamazsan elinde patlarsa çok zarar edersin sonuçta 100m kar etmek için 1000 tane falan alman lazım 1000 tanede 24gb falan eder e buda az para değil sonra elinde patlarsa çok zarara sokar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

riskli bir yöntem önceden biliyordum ama para yatırmaya çekinirim şahsen satamazsan elinde patlarsa çok zarar edersin sonuçta 100m kar etmek için 1000 tane falan alman lazım 1000 tanede 24gb falan eder e buda az para değil sonra elinde patlarsa çok zarara sokar.

evet ayrıca banlanma riskin var
    cunki ban yersen sen busu nerden aldın demiyorlar
    charınıda uzun zmanda incelemiyorlar
    dupe yaptın diyorlar fişini cekiveriyorlar

cunki benzer bir olaydan arkadsım ban yedi 2500 tane bus vardı
    2 ay oldu hala acılmıyor
    işin kotu yanı kac gun ban yedigi yazmıyor
    hatta aradan 1 ay gectikten sonra acılma işlemi hızlansın diye pre aldık
    buna ragmen acılmadı pre de boşa gitti bitti :(

ben busu dupe yapabilsem pazaramı koyarım kerizmiyim kendimi teşhir edeyim
    nasılsa dupe yapıyorum derim tradeden satarım 1 tanesi 600k
    beklemden hemen alınan zahmetsiz kara para :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 13 Ekim 2006; 5:54:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _NetKing_

quote:

riskli bir yöntem önceden biliyordum ama para yatırmaya çekinirim şahsen satamazsan elinde patlarsa çok zarar edersin sonuçta 100m kar etmek için 1000 tane falan alman lazım 1000 tanede 24gb falan eder e buda az para değil sonra elinde patlarsa çok zarara sokar.

cunki ban yersen sen busu nerden aldım demiyorlar
    dupe yaptın diyorlar

Ne satacam 600k dan 2m den koyarım banka charla merchanta banlarlarsa banlasınlar lvl 1 char cıbıl içinde 9000 tane bus düşünsene

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _NetKing_

quote:

cunki ban yersen sen busu nerden aldım demiyorlar
    dupe yaptın diyorlar

Ne satacam 600k dan 2m den koyarım banka charla merchanta banlarlarsa banlasınlar lvl 1 char cıbıl içinde 9000 tane bus düşünsene

yatsana ne işin var bu saatte

o tur charlara bakıyorlar kimle trade yapmış diye
    aa bi bakıyorlar bu piyon geri planda baska char var banlıyorlar onuda
    yaşanmış gercekler bunlar
    cunki sen k2nin muşterisi degilsin sen beleş ci oyuncusun
    yani k2 ye gore sen oyunu boşa oynayanlardansın
    k2 icin adam kasıyorsun
    onların umrunda degilsin

• bu olay fallanengelların hemen üstündemi ?
  • Ko nun sitesinde Cezalar bölümü vardı hatırlarsanız. orda NPC de satılan bir malaı aıp fahiş bir fiyattan satanları BAN larız diyorlardı bilmeem okudunuz mu ?. Ayrıca öyle bişey yapana kadar 250 pot alıp abyss kasarım daha karlı. En güzel para kasma yöntemi +8 itemler. yapabiliyorsanız +8 FP ler yapın warrirolar için çok lagzım çünkü bütün takılarını hp takıp unduing aldıkarıonda canları tavan yapıyor daha sonra str leri giyip devam ediyorlar.
    Dedğim gibi para kasacaksanız birez el marifeti refleks olacak yoksa. Açarsınız bir pirest kasarsınız 60 a heal yapıp pot satarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON:::

bu olay fallanengelların hemen üstündemi ?

20. katta arkadaşlar 19. katta fallen angel var..
  • mektup olayını denemiştim olmamıştı..demekki sonuna boşluk yapmak gerekiomuş

bnce gayet yararlı bi topic olmuş..

eline sağlık
  • ARKADAŞLAR BİRİ BANA JAPON SERVER İNDEN KARAKTR AÇSIN PLS:D
    BENİM PC DE SAYFA AÇILMIYO
  • Güzel Topic Yararlı Topiclerini ßekliyorum
  • neden alıntı yazmadın.hemde bu forumdaki arkadaşdan almışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17faruk

ARKADAŞLAR BİRİ BANA JAPON SERVER İNDEN KARAKTR AÇSIN PLS:D
    BENİM PC DE SAYFA AÇILMIYO

ne alaka ...
  • iiii iidiyosunuz da anahtarı nerden bulcaz en üst katın
  • arkadaşlar özür dilerim yeni uyandım

soruları şimdi gördüm

1)kendimize mektupla anahtar yollamak için gönderilecek kişi kısmına kendi nick imiz yazıp bir boşluk bırakıyoruz

2)her katta bi ust kata cıkarken invertory de bulunan butun anahtarlar gider yani 9999 tane bile dungeon key olsa hepsi ust kata gidince kaybolur bu yüzden kendimize mektupla ahantar yollamamız lazım ve her katta sadece 1 anahtarı kabul etmemiz lazım.

3)bu scrollcu fallen angel ın ustunde yada şöyle diyeyim dungeon key ile cıkabileceginiz en üst katta.

4)bu yazdıklarım için bi arkadaş alıntı niye yazmadın demiş gerçekten bu bi alıntı degil gecen gece delosta farkettim bunu ve bilmiyodum önceden sizinlede paylaşmak istedim dogrusunu söylemek gerekirse araştırma yapmadım önceden açılmışsa aynı konu o arkadaştan özür dilerim.

5) bunu bende anlamadım hell key kullanılarak geçilen kısımın en üst katında aynı NPC yok.

6) bu işlemi para kasmak için yapmak risk li ve sermaye istiyo bence sadece toptan bus alımı yapacagımız zaman gidip burdan cekip kullanmalıyız en azından elimizde kalabilir riski yok alıp kullanmış oluruz.

EDİT: 6. maddeyi ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaYKo_CePKiN -- 13 Ekim 2006; 17:15:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.