Şimdi Ara

Ucuza Nokia N93i ve Samsung F400 ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

telefon ilk çıktığı zaman ereyon dan 1.550 tl ye alınmıştır

bir tasarım harikası olan telefonumu şimdi satıyorum...

yandaki büyük tuşun üstü biraz aşınıp kırmızı olmuştur ve öndeki aynalı ekranda sol altta tırnaktan küçük bir çizik vardır son olarak ta telefonun en sol üst kısmında düşmeden kaynaklanan darp izleri vardır bunlar önden bakınca pek belli olmuyor

ayrıca isteyen servisten 100 tl karşılığında telefonun bütün kabını yada 40 tl ye sadece çizik vuruk olan yerleri değiştirebilir...

2. el piyasası 750-800 arasında değişiyor telefonun ama ben 350 tl ye bırakıyorum bu telefonu acil paraya ihtiyacım var...

Ucuza Nokia N93i ve Samsung F400 ...

samsung f400 4.5 ay önce 500 tl ye hepsiburada.com dan alınmıştır...

piyasadaki en kaliteli hoparlöre sahip modeldir ses kalitesini ne n73 le nede n95 le karıştırmayınız gerçekten çok temiz doğal bi sesi var

telefonda hiçbir sorun yok kullanımdan oluşan bikaç kılcal çizik dışında ki onlarda gözükmüyor kesinlikle 0 ayarında bir telefondur...

bu telefon için istediğim fiyat ise 270 tl

arkadaşlar fiyatlar ucuzdur çünkü acil olarak paraya ihtiyacım var bütün telefonlarımı satıyorum.. alan pişman olmaz ikiside türünün en iyilerinden..

yani pazarlık yapmak isteyenlerde gelsin bişeyler yapmaya çalışırım...saygılar...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 19 Temmuz 2009; 11:59:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• N93i İçin Çok Fazla istiyorsun. Sorunsuzu bile seninki kadar pahalı değil. Fiyatta revizyon ŞArt....

Örnek Link: 360 TL
    http://www.sahibinden.com/n93i_temiz_sorunsuz_telefon_k_v_k-08WQQaXQQ13371474WQQpXQQdisplayitem

Ayrıca 2.El Piyasası 750-800 TL arası değişiyor demişsin.
    İşte KVK garantisi devam eden full N93i En pahalısı Hemde: 660TL
    http://www.sahibinden.com/n93i_-kvk_garantili_-_ciziksizzzz_baska_yerde_yokk!!-38WQQaXQQ15017411WQQpXQQdisplayitem

Ayrıca Şunu belirtmekte fayda da var. Biliyorsunuz ki SAhibinden.Com sitesinde ürünün ederinden baya yüksek fiyat veriyorlar. Buna rağmen Senin verdiğin Rakam Yine Yüksek.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 19 Temmuz 2009; 11:14:35 >

• Acil para ihtiyacına bu 2 telde bu fiyatlara gitmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Olasılıksız

Acil para ihtiyacına bu 2 telde bu fiyatlara gitmez.

kızmanıza gerek yok fiyatları revize ettim

f400 sıfır ayarında çok az kullanıldı o yüzden bu fiyat çok az bile ayrıca siz sahibinden.com a bakmayın ilanların çoğu asılsız fake ben telefon alacakken 10 kişiyi aradım sadece 1 i doğru çıktı... telefon piyasa fiyatlarını düşürmek için gerçekmiş gibi düşük fiyatlı ilanlar açılıyor

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece fıkrımı soyledım kızmak söz konusu değil dostum.
    Hayırlı işler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N93 almak istiyorum ...
    19 yıl önce açıldı
    samsung i450 uygun programlar
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.