Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kreat

http://i.imgur.com/3FRkfAI.png
    http://i.imgur.com/iu14zf4.png

tamam hocam o şekilde deneyeyim.

sorun yaşayacağınızı sanmam ama ilk işiniz online etkinleştirme olsun, olmaz ise sorun yok , önce bikaç driver yükleyip tekrar deneyin,

• tamam hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tamam hocam.

sonucu paylaşırsan sevinirim ona göre linkleri sileceğim....
  • Az önce lisans anahtarını aldım, henüz deneme şansım yok.

Hocam iso'yu nereden indiriyoruz?
  • hocam akk var.1 saat kadar var bitmesine.inş bi sorun çıkmaz.2. lisansı alıcam daha g2a kullandınız mı hocam ? microsoft amca bu işlere ne diyor ? gidipte sormuyor mu 'sen kimsin de key satıyorsun diye'.

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Az önce lisans anahtarını aldım, henüz deneme şansım yok.

Hocam iso'yu nereden indiriyoruz?

ilk mesajı dikkatli okuyun lütfen, herşey var orda....

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only
  • quote:

hocam akk var.1 saat kadar var bitmesine.inş bi sorun çıkmaz.2. lisansı alıcam daha g2a kullandınız mı hocam ? microsoft amca bu işlere ne diyor ? gidipte sormuyor mu 'sen kimsin de key satıyorsun diye'.

g2a'dan killingfloor için dlc almıştım, windows konusunda o sitedeki satıcılara güvenmiyorum....
  • ARkadaşlar linkler ve keyler çalışıyor. Bugün ikinci keyimide alıp laptopa kurdum. win 10 rezervide yaptım. Önerim temiz win kurmanız. kurulduktan sonra telefon ile ms türkiyeyi arayıp aktif ettim. temiz iş oldu. NONAM2 arkadaşıma çok teşekkür ederim. ilk keyde acemiliğimde çok yardımcı oldu...
  • @kreat
    OEM keyler böyle malesef, zaten bu kadar ucuz olma sebeplerinden biri de bu. Bilgisayarında en ufak bir donanım değişikliği algıladığında keyle başka pc'ye windows kurmuşun sanıyor ve key iptal oluyor. Ben şu an Win7 kullanıyorum, Windows 8.1'ü sanal pc'ye kurayım dedim ve key iptal oldu malesef. Gerçi ben buradan almamıştım ama oem keyler böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

ARkadaşlar linkler ve keyler çalışıyor. Bugün ikinci keyimide alıp laptopa kurdum. win 10 rezervide yaptım. Önerim temiz win kurmanız. kurulduktan sonra telefon ile ms türkiyeyi arayıp aktif ettim. temiz iş oldu. NONAM2 arkadaşıma çok teşekkür ederim. ilk keyde acemiliğimde çok yardımcı oldu...

eyvallah,

iyiforumlar....
  • 9.7 dolarlık linkteki keye gelecek olursak, full w8.1pro multilanguage özelliğine sahiptir,

dediğim şekilde kurup aktiv edince sorun çıkmayacaktır,

dediğim şekilde sorunsuz kurduktan sonra

slmgr.vbs /xpr kodunu cmd'ye girersenin keyin son kullanım ömrünün sınırsız olduğunu göreceksiniz, ''makina kalıcı olarak etkinleştirildi'' yazar

slmgr.vbs /dlv yazarsanız enaltta 1000 yazdığını göreceksiniz, yani 1000 kere anakartı değişip aktivasyon gerçekleştirebilirsiniz....
  • Hocam paypal dışında kredi kartıyla ödeme opsiyonu olanlar kalmış artık.Ama kredi kartını seçince 600 rubleye dönüyor para birimi.Kredi kartyla satın almak için nereden ödeme yapmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Hocam paypal dışında kredi kartıyla ödeme opsiyonu olanlar kalmış artık.Ama kredi kartını seçince 600 rubleye dönüyor para birimi.Kredi kartyla satın almak için nereden ödeme yapmalıyız?

eskiden vardı, ama kredikartı ödemeleri güvenlik önlemine takılıyor şu an, o secenek askıda, yani çalışmıyor şimdilik....
  • 1000 kere yazdım bu bilgfileri ama bakıyorumda okuyan yok,

en ufak bir sorundada keyin iptal olduğunu düşünüyorsunuz,

keyin 9.7 dolar olduğu onun 530 tl'lik keylerden farklı olduğu anlamına gelmez,

microsoft w8 çıktığı ilk ay bütün dünyada 40 dolara, hatta öyleki bazı uyanıklara 29tl satmıştı,

peki neden süresiz şekilde ruslarda çok ucuz,

konuya tam hakim olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla, bunun nedeni o bölgelerdeki korsan kullanımdan kaynaklanıyor (araştırmalar yapmıştım bir ara, aklımda kalanları yazıyorum)

sadece microsoft değil microsoft ve diğer yazılım üreticileri bu fırsatları rusya ve çin gibi korsan kullanım yoğun olduğu bölgelere özellikle yapıyorlar, ordanda dünyaya açılıyor,

maksat korsan kullanımı engellemek, çince biliyorsanız çinlilerinde fırsatları oluyor,

ve sadece windowsla kısıtlı değil, antivirüs ve çoğunlukla oyunlar o bölgelerde çok ucuza satılıyor,

hepsi orjinal hapsi yasal....

inanmak zor geliyorsa google amcadan diablo 3 için ucuz key diye araştırın,

bazı konularda diablonun yapımcısı dünyada diğer bölgelerin bu ucuz keylerden yararlanamamaları için update ile dili sadece rusya olacak şelde değiştiler,

bakın keyler iptal değil, sadece diller iptal edildi....

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blizzarddan_Kacak_Diablo_3_CDKeylerine_Onlem-28722.htm

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 12 Temmuz 2015; 3:36:04 >

• @NONAM2

Hocam aktivasyon olmadı.
    ama verdiğiniz komutların 1.sinde Windows Bildirim modunda, 2. de ise Kalan Windows etkinleştirme sayısı 999, kalan sku ilk duruma döndürme sayısı 1000.
    ilk aktivasyon yapıldı. ama ikinci kez aktivasyon olmuyor.

• kreat kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

ARkadaşlar linkler ve keyler çalışıyor. Bugün ikinci keyimide alıp laptopa kurdum. win 10 rezervide yaptım. Önerim temiz win kurmanız. kurulduktan sonra telefon ile ms türkiyeyi arayıp aktif ettim. temiz iş oldu.

skypee deneyin, olmadı tlf microsoftu arayın, yukarıdaki arkadaş öyle yapmış, kendisinden hangi adımları izlediğine dair yardım isteyebilirsiniz,olmadı paraiadesi ister burdaki konuyuda sileriz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 12 Temmuz 2015; 4:14:05 >
  • Hocam galiba sorun benim biosta. Laptop'un biosta WinVersion olarak Win7 yazıyor.Biraz daha uğraşıcam.Bios güncellemesi filan yüklicem.

• quote:

Hocam galiba sorun benim biosta. Laptop'un biosta WinVersion olarak Win7 yazıyor.Biraz daha uğraşıcam.Bios güncellemesi filan yüklicem.

bilnmiyorum ama windowsu indirebildiğinize göre keyde sorun olmayabilir, olabilirde,

takıldığım nokta ise 999 yazması, bende 1000 yazıyor ve en az 2 defa formatlamış durumdayım,

keyiniz son 4 hanesini yazarmısınız, alan arkadaşlar kendi keyleriyle karşılaştırmış olurlar,

çünkü satışı yapan arkadaş kapalı olsa dahi satış gerçekleşiyor ve keyi hemen alıyorsunuz, bu kısımda sistemden şüpheleniyorum, belki başkasına yollanan keyi sizede yollamış olabilir, düşük ihtimal ama olabilir,

o yüzden alacak arkadaşlara diyorum, alıralmaz ilk işiniz kurduktan sonra online etkinleştiemek olsun

ve 2. işiniz slmgr.vbs /dlv ile keyi kontrol edin, 1000 yazıyorsa key sadece size satılmıştır, 999 veya altı yazarsa başkası önceden etkinleştirmiş olabilir, halen kullanıyor ve online olduğunda key uçar,

yada birileri sizin keyi sizden habersiz kullanmış olabilir, arkadaşlar felan,

neyse olmadı, keyi satan arkadaşla görüşürüz mesaj atarız....

• quote:

Hocam galiba sorun benim biosta. Laptop'un biosta WinVersion olarak Win7 yazıyor.Biraz daha uğraşıcam.Bios güncellemesi filan yüklicem.

laptobun marka ve modelini yazarsanız w8 uyumluluğuna ve bios güncellemesine bakabiliriz....

son olarak keyi girdikten sonra almış olduğunuz hata mesajını yazarsanız yada ekran görüntüsü alırsanız iyi olur, çözüm dayalı seçeneklerimiz fazlalaşır, inceler araştırırız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 12 Temmuz 2015; 4:10:56 >
  • http://i.imgur.com/dmXebSz.png
    http://i.imgur.com/BEZQZua.png

Hocam ilk işim aktivasyon yapmak oldu kurulumdan sonra. System restore edip win7 döndüm.Tekrar format atınca aktivasyon olmadı.
    Benzer iso indirme işlemini kardeşimin bios'a gömülü win8 lisansı için gerçekleştirdik.Bir sorun çıkmadan aktivasyon yaptık.

Daha önce bios güncellemesi yapmıştım.UEFI özelliği eklenmişti.Tekrar bakıcam hocam.
    http://tinyurl.com/ovrfpng

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.