Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kreat

http://i.imgur.com/dmXebSz.png
    http://i.imgur.com/BEZQZua.png

Hocam ilk işim aktivasyon yapmak oldu kurulumdan sonra. System restore edip win7 döndüm.Tekrar format atınca aktivasyon olmadı.
    Benzer iso indirme işlemini kardeşimin bios'a gömülü win8 lisansı için gerçekleştirdik.Bir sorun çıkmadan aktivasyon yaptık.

Daha önce bios güncellemesi yapmıştım.UEFI özelliği eklenmişti.Tekrar bakıcam hocam.
    http://tinyurl.com/ovrfpng

ilginç bir durum, başka pc var mı?

keyi o pc'de deneyin, o pcde etkinleşirse, onda kullanırsınız, laptop için ayrı bi key bakarsınız....

• Başka pc var ama birkaç güne anca gelir.Hdd'i gpt ye çevirmiştim, uefi aktif etmiştim belki onlardandır dedim onları iptal ettim ve dinamik diske çevirdim.Tekrar format attım.Yine olmadı.Nette sources klasörüne key ve ei.cfg dosyası atıp bypass işlemi gördüm.uyguladım.yine olmadı.2 kere telefonla aktivasyon denedim olmadı.

Neyse hocam, fazlasıyla ilgilendin.Teşekkür ederim.PC gelince onda denerim.O da olmazsa yorum bırakıp, satıcıyla görüşürüm.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 12 Temmuz 2015; 7:33:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Başka pc var ama birkaç güne anca gelir.Hdd'i gpt ye çevirmiştim, uefi aktif etmiştim belki onlardandır dedim onları iptal ettim ve dinamik diske çevirdim.Tekrar format attım.Yine olmadı.Nette sources klasörüne key ve ei.cfg dosyası atıp bypass işlemi gördüm.uyguladım.yine olmadı.2 kere telefonla aktivasyon denedim olmadı.

Neyse hocam, fazlasıyla ilgilendin.Teşekkür ederim.PC gelince onda denerim.O da olmazsa yorum bırakıp, satıcıyla görüşürüm.
    Kolay gelsin.

öncelikle bu kadar uğraşmamızın nedeni 9.7 dolar için değil, hiç olmadı ben bir key alır sana yollarım, pizza ısmarlamış olurum, altı üstü 20, 30tl bişey,

bu kadar uğraşmamızın nedeni ise tecrübe kazanmak, sorunlara çözüm bulmak,

herkesin başına gelebilecek bişey çözüm arıyoruz, kendimizi geliştiriyoruz,

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

0xc004f009 Hata Kodunu araştırdım ilginçtir windows 7 ile ilgili aktivasyon sorunları çıktı hep,

bu arada w7 orjinalmiydi, cracklimi?

senin laptopta w8 yüklümü geldi, biosunda key var mı?

sen yeni key alsanda aynı sorunu yaşabilirsin,

öncelikle laptopta w7 ile ilgili nevarsa yoksa sil, dediğin gibi yeni bios güncellemesi yap ve öyle dene,

buarada resimde keyinin bloklandığına yada karalisteye alındığına dair belirti yok, çalışmadığı görülüyor sdadece,

çözümler tükenmiş değil olacak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 12 Temmuz 2015; 11:25:27 >

• Bende bir adet aldım key anında geldi ve iso dosyasını key ile hemen indirebildim konu için teşekkürler

• quote:

@NONAM2

Hocam aktivasyon olmadı.
    ama verdiğiniz komutların 1.sinde Windows Bildirim modunda, 2. de ise Kalan Windows etkinleştirme sayısı 999, kalan sku ilk duruma döndürme sayısı 1000.
    ilk aktivasyon yapıldı. ama ikinci kez aktivasyon olmuyor.

Sanırım bazı keyler yükseltme prosedürü istiyor aldığım son 2 key normal şekilde aktive olmadı yükseltme şeklinde aktive oldu... Şu şekilde dener misiniz? :
    Windowsu kurarken NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4 keyini girin... Kurulum bittikten sonra aktive et tıklayın kendi keyinizi girin... Büyük ihtimal aktive olacaktır...
  • Merhaba,

Şimdi bende bu yazanları okuyunca tereddütte kaldım biraz. 10 usd birşey belki ama olsun yine de alıp yükleme yapmışsınız sorayım dedim.

1-Bu key ile indirdiğim iso ile boot media yaparak format sonrası temiz yükleme yapınca aktivasyon sorun yaratır mı? windows 7 kullanıyorum. upgrade şeklinde yükleme olmasın istiyorum.

2-Verilen anahtar donanım bazlı mı yoksa serbest mi? Malum 3-4 parça yenilenince ürün anahtarı patlıyordu.

3-Secure boot aktif değil diyordu win 8 in shirbazı.ama bios tan bakınca aktif gözüküyor

Yandex kullanarak siteye baktım satıcı açıklamalarına ama yukarıdaki sorulara ışık tutacak birşey bulamadım. tercüme malum genelde karmaşık ve anlamsız olabiliyor tercüme motorlarının.Cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beberuhî -- 12 Temmuz 2015; 16:12:42 >
  • Rica ederim hocam.Bir de 500 tl veripte aynı sorunu yaşasaydım o zaman bak sen işe.Yeni key almak problem değil.Teşekkür ederim.
    Evet hata konularının çoğu windows 7 üzerine.
    Windows 7 laptopun orjinal lisansı.Defalarca aktivasyon yaptım win7'de.Win8 ilk ben yükledim hocam.
    Evet, yeni key alıpta aynı sorunu yaşamakta var.
    Win7'nin kurulu olduğu hdd'i komple sildim her formatta hocam.İki defa bios yüklemesi yaptım.
    O ekrandan geri çıkıp hata ayrıntılarına tıklayınca gösteriyor hocam.
    http://i.imgur.com/LWY2Tfa.png

hocam bir de SysEdit arkadaşın anlattığı generic key yöntemini deneyeyim.sonuçta microsoftun sağladığı orjinal keyler.

• quote:

Rica ederim hocam.Bir de 500 tl veripte aynı sorunu yaşasaydım o zaman bak sen işe.Yeni key almak problem değil.Teşekkür ederim.
    Evet hata konularının çoğu windows 7 üzerine.
    Windows 7 laptopun orjinal lisansı.Defalarca aktivasyon yaptım win7'de.Win8 ilk ben yükledim hocam.
    Evet, yeni key alıpta aynı sorunu yaşamakta var.
    Win7'nin kurulu olduğu hdd'i komple sildim her formatta hocam.İki defa bios yüklemesi yaptım.
    O ekrandan geri çıkıp hata ayrıntılarına tıklayınca gösteriyor hocam.
    http://i.imgur.com/LWY2Tfa.png

hocam bir de SysEdit arkadaşın anlattığı generic key yöntemini deneyeyim.sonuçta microsoftun sağladığı orjinal keyler.

Aldığınız sayfayadan satıcıya mesaj yazın yenisini gönderecektir. Ekran görüntüsünü de ekleyin hata kodunu görsün ve bloklandığını belirtin. Ben de aktive edemeyince yeni key gönderdi satıcı. Fakat sonra Skype tan aktivasyon yapınca gerek kalmadı.

• dulcet kullanıcısına yanıt
    Bios sürümünü düşürüp son kez format atıyorum. Yine olmazsa satıcıya durumu izah ederim .Yine sonuç aynı.Satıcıyla görüşüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 12 Temmuz 2015; 17:37:21 >
  • rearm felan okumuştum, kodlar aşağıda, siz satıcıyla görüşün herihtimale karşı,

w8.1 kuranlar w10 yüklemesi gelene kadar format atmasın diyelim ne diyelim,

slmgr.vbs /rearm makinanın lisans durumunu sıfırlar,

not:bu sorunlar herkeste oluyor sanmayın, olmayacakta sanmayın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 12 Temmuz 2015; 20:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beberuhî

Merhaba,

Şimdi bende bu yazanları okuyunca tereddütte kaldım biraz. 10 usd birşey belki ama olsun yine de alıp yükleme yapmışsınız sorayım dedim.

1-Bu key ile indirdiğim iso ile boot media yaparak format sonrası temiz yükleme yapınca aktivasyon sorun yaratır mı? windows 7 kullanıyorum. upgrade şeklinde yükleme olmasın istiyorum.

ne desem bilemedim şimdi, eğer senin için 20,30 tl sorun olmayacaksa kaçırılmaz bir fırsat, yararlan derim,

zati temiz kurulum öneriyorum, online aktivasyonda sorun çıkmıyor,

not:keyi alıp w8.1 kurduğunuz pc'de eski işletim sisteminize dönmeyin, yada başka bir işletim sistemi kurmayın, sorun çıkabiliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 12 Temmuz 2015; 20:33:56 >
  • Görüştüm hocam.Yarına kadar bekle dedi.Sanırım haftasonu olduğu için.
    Hocam sizden başka ikinci kez format atan var mı ?

• quote:

Görüştüm hocam.Yarına kadar bekle dedi.Sanırım haftasonu olduğu için.

bildiğim kadarıyla SysEdit arkadaşımız bir yıldan fazla bir süre kullanmışlığı var, ona sorabilirsiniz....
  • quote:

Evet 3-4 kez format attım her seferinde sorunsuz aktive oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

bildiğim kadarıyla SysEdit arkadaşımız bir yıldan fazla bir süre kullanmışlığı var, ona sorabilirsiniz....

O zaman problem benim laptopta. Az önce Windows 7 restore edip masaüstünden 8.1 başlattım. Keyiniz kullanıma hazır dedi kuruluma devam ettim. Yüklüyor bakalım bu sefer ne olacak.

Edit: Yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 13 Temmuz 2015; 0:09:19 >
  • Aldım bende.2 hdd vardı.2. Deki boş partion kısmına kurdum.şuan çift işletim sistemi var 2 ayrı hdd üzerinde.tek sorun win 8 de iken diğer hdd ye girdiğimde bir sonraki restart ta win7 yi seçince disk doğrulaması chkdsk otomatik yapıyor win7 login ekranı gelmeden.29 temmuzdan sonra win10 geçiş keyden sorun çıkarmazsa win7yi backup a alıp başka bir hdd de formatı basıcağım diske.office 2013 pro plusta belki alırım kredi kartı sorun çıkarmazsa.

slmg.vbs komutlarını denemeyi unutmuşum.eve dönünce dener sonucu ss leyip yollarım

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık) ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beberuhî -- 13 Temmuz 2015; 0:52:19 >

• beberuhî kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, konuyu açmamın asıl nedeni ucuz fırsattan w10 sahibi olmaktı, umarım sorunsuz şekilde geçeriz,

not:w8 keyle temizden w8.1.iso kurulabiliyor artık, 2 gün önce insider w10 silip öyle yükledim, çok şaşırmıştım,

ve umarım w10 terfisinden sonra sıfırdan kurulum için keyleri yetkilendirirler....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

O zaman problem benim laptopta. Az önce Windows 7 restore edip masaüstünden 8.1 başlattım. Keyiniz kullanıma hazır dedi kuruluma devam ettim. Yüklüyor bakalım bu sefer ne olacak.

Edit: Yine olmadı.

slmgr.vbs /rearm denedin mi, makinanın lisansını sıfırlıyor, 999 998'e inebilir....

• hala 999'da düşmedi hocam.

http://i.imgur.com/yL3mRs7.png

• quote:

hala 999'da düşmedi hocam.

http://i.imgur.com/yL3mRs7.png

yakalamışken aklına gelen gelmeyen ne varsa sor,

mesela senin gibi çoğu arkadaşın merak ettiği soruyu sor, bu keyler tek aktivasyonlumu,

aynı makinada 1000 rakamı düşmeden kaç defa sıfırdan (format atarak) kurabileceğini sor,

yada istersen, eğer istersen sor, neden sende 1000 değilde 999 olduğunu sor, yeni key verecekse sorma :)

yada keyleri nerden temin ettiğini sor, hahaaaaaaaaaa

neyse kolay gelsin....

not:herşeyi sormuşken, retail ofis 2013 pro satıp (paypal destekli) satmayacağını sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 13 Temmuz 2015; 3:33:37 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.