Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat uygun laptop için bir tane aldım bakalım akşam umarım sıkıntısız kurarız sistemi.

Konu için teşekkürler birde bu gift olayı nedir onu çözemedim.
  • OS olanlar ilk keyde aktivasyon yapınca aynı key ikincide aktivasyon yapmaz bu kez aktivasyonu telefon ile yapmanız lazım . ben 29 tlye w8 almıştım bu şekilde 2-3 kurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

hayırlı olsun, konuyu açmamın asıl nedeni ucuz fırsattan w10 sahibi olmaktı, umarım sorunsuz şekilde geçeriz,

not:w8 keyle temizden w8.1.iso kurulabiliyor artık, 2 gün önce insider w10 silip öyle yükledim, çok şaşırmıştım,

ve umarım w10 terfisinden sonra sıfırdan kurulum için keyleri yetkilendirirler....

zaten alınan keye win 10 terfiyi veripte sıfır kurulum için o yetkiyi vermesse film kopar saçmalığın daniskası olur tamamen.
    ayrıca ben win7 alıyım dedim lakin sadece windows 8.1 linklerinde win10 a geçişi belirtilmiş ki zaten bozuk çeviri tam anlaşılmıyor..belki de ben yanlış anladım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

Formattan sonra aynı keyi kullanabileceğinizi onaylayabilirim arkadaşlar. Gün içerisinde iki defa format attım aynı bilgisayara; ilkinde sadece kurulumda keyi girmem yeterli olmayıp telefon ile etkinleştirmem gerekmişken ikincisinde telefona falan ihtiyaç olmadı. Format tamamlandıktan sonra ilk iş lisans durumuna baktım, windows is activated diyordu

bilgi için teşekkürler,

elimizden geldiğince tecrübelerimiz doğrultusunda konuşmaya bilgi vermeye çalışıyoruz,

öncelikle keyi en az 2 format sonrasında kullanabilenler var, bunlardan biri benim,

ve keyi satan arkadaşın bir açıklaması var onu da yazıyorum, kendisiyle iletişime geçip bizi bilgilendiren krait arkadaşa teşekkür ediyorum,

keyin hertürlü özelliğini sorup öğrenmeye çalışıyoruz, verdiği cevap özetle şu,

''If you have activation it can to working always
    We can in the future to add a description in the Turkish possibility. We also accept credit cards and paypal''

ilk mesazda yazdığım gibi, kimseyi alıma yapmaya zorlamıyoruz, sorumluluk sizde

9 dolar sizin için memleket meselesi olacaksa hiç bulaşmayın....

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

hayırlı olsun, konuyu açmamın asıl nedeni ucuz fırsattan w10 sahibi olmaktı, umarım sorunsuz şekilde geçeriz,

not:w8 keyle temizden w8.1.iso kurulabiliyor artık, 2 gün önce insider w10 silip öyle yükledim, çok şaşırmıştım,

ve umarım w10 terfisinden sonra sıfırdan kurulum için keyleri yetkilendirirler....

zaten alınan keye win 10 terfiyi veripte sıfır kurulum için o yetkiyi vermesse film kopar saçmalığın daniskası olur tamamen.

evet bencede,

sonuçta w8 ve w8.1 kullanıcıları azımsanmayacak derecede fazla, yetkilendirmesi en mantıklısı olur, ama bunu ne zaman yapar bilemem,

düne kadar demo keyle w8.1 kurup, orjinal w8 keyle aktivasyon yapıyordum, 2,3 gün öncesine kadar böyleydi,

benim pc'de 2 işletim sistemi kurulu olur herzaman,

genelde aynı keyle ayrı hdd'lere 2 kurulum yaparım,

2 ay önce insider w10 denemeye başlamıştım 2. işletim sistemi olarak,

onu silip w8.1 isosunu demo keye gerek kalmadan w8 key ile direkt kurup online etkinleştirebildim, (isonun w8 iso olduğunu sanıyordum, tesadüf oldu)

aynı şeyin tekrar olup olmayacağını yada yanlış görmediğimi anlayabimek için, birazdan bu işlemi tekrarlayacağım,

w8 keyle w8.1 isosukullanarak tekrardan temiz kurulum yapacağım, sonucu paylaşırım....

not:aynı şeyin w10'da da olması gerektiğini düşünüyorum, olmalı da, ama ne zaman olur bilemem, umarım olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

kaç kuruş arkadaşlar bu ? 12 dolar mı ?

9.7 dolar, merkez bankasının kuruna göre 25tl yapıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Fiyat uygun laptop için bir tane aldım bakalım akşam umarım sıkıntısız kurarız sistemi.

Konu için teşekkürler birde bu gift olayı nedir onu çözemedim.

gift şu, alışveriş yapıp olumlu mesaj bırakırsanız hediye verebiliyor, herkese verilmiyor, yada çoklu alımlarda indirim sağlanıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkhans

Nonam2 hocam bende alacağım ama ben bilgisayarcıya format attırıyorum keyi alsam üzerine kursam olurmu original Lisansı'n olup olmadığını bilmiyorum @NONAM2

9.7 dolarlık fırsat retail key özelliklerine sahip, temiz kurulumda msdn olsun, keyi kullanarak indirmiş olduğunuz iso olsun, retail isolarda çalışması lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Castro

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim öncelikle, 10öncesinde gayet güzel bi fırsat.
    Alan arkadaşlara da bi kaç sorum olacak.Pcde dosyaları düzenledikten sonra keyi alıp format atmayı düşünüyorum lakin tekrar tekrar kullanabiliyor muyuz sonsuza kadar? Donanıma bağlı mı peki? Harddisk değiştiğinde ya da başka bilgisayara kurmak istediğimde sorun olacak mı?
    Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.

aynı pc'de kullanabiliyor olmamız lazım, satıcı böyle bir cevap paylaşmış,

''If you have activation it can to working always
    We can in the future to add a description in the Turkish possibility. We also accept credit cards and paypal''

w8 için 1000 defa anakart değişme hakkınız var, w7'de 5 hakkınız vardı, slmgr.vbs /dlv yazarak öğrenebilirsiniz....

• herkese cevap verebilmişimdir umarım....
  • Şimdi kredi kartıyla alsak güncel link verirmisiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: volkhans

Şimdi kredi kartıyla alsak güncel link verirmisiniz hocam

kredikartı ödeme sistemi robokassa tarafından desteklenmiyor, kredikartıyla türkiyeden alım yapamıyorsunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 14 Temmuz 2015; 22:34:02 >
  • Office 2013 alabilen varsa 2 tane alsın ben ona ücretini gönderirim ama türkçe olması lazım.

• Cevap için teşekkürler diz için sistemi kurdum key sıkıntısız çalıştı.

Tekrardan konu için teşekkürler, böyle uygun fiyata zor bulunur. Umarım ilerde bir sıkıntı çıkmaz.

Ayrıca ben ilk kurulumda key girmem yetti sistem açıldığı zaman kendini oto olarak etkinleştirmiş. Şimdi ileride ki yeni formatta aynı işlem mi yapılacak; yoksa konuda bazılarının bahsettiği ms tr tel ile aranması mı lazım olur?.
  • Ben de bu siteden biraz öne windows 8.1 pro aldım. Microsoft sitesinden arkadaşın verdiği linkten windows 8 setup indirip keyi denedim. Sorunsuz çalışıyor. Umarım ileride herhangi bir sebeple ya da windows 10 upgrade`de de sorun çıkarmaz.
  • Mesajım bulunsun. İşime yarayacak. Ayrıca elinize sağlık.
  • Bu telefon ile aktivasyon muhabbeti nedir?
    Telefon ile aktivasyon nasıl yapılır?

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon ekranında Call Support yazar ona tıklayın, ekranda Installation ID gözükecek. Microsoft Türkiye'yi arayın yöngergeleri takip ederek aktivasyon kısmına gelin, sizden ekranda gözüken o ID'yi isteyecek, tuşlayın. Sonra alttaki buton ile bir sonraki ekrana geçin ve telefonda söylenen keyi sırasıyla girin, onaylayın. Tamamdır.

• Dün laptop için aldım sıfırdan kurdum telefonla etkinleştirme bile istemedi. Şimdi eski bilgisayarım için alsam format atmadan key değiştirsem çalışır mı ? sanırım kms programlarıyla 180 günlük lisanslanmış durumda şu an. Sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.