Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Orijinalden alıntı: kreat

hala 999'da düşmedi hocam.

http://i.imgur.com/yL3mRs7.png

yakalamışken aklına gelen gelmeyen ne varsa sor,

mesela senin gibi çoğu arkadaşın merak ettiği soruyu sor, bu keyler tek aktivasyonlumu,

aynı makinada 1000 rakamı düşmeden kaç defa sıfırdan (format atarak) kurabileceğini sor,

yada istersen, eğer istersen sor, neden sende 1000 değilde 999 olduğunu sor, yeni key verecekse sorma :)

yada keyleri nerden temin ettiğini sor, hahaaaaaaaaaa

neyse kolay gelsin....

not:herşeyi sormuşken, retail ofis 2013 pro satıp (paypal destekli) satmayacağını sor

:) durumu izah ettim.
    'ilk aktivasyonu yaptım. 2. aktivasyon olmadı'
    '2 yükleme mi yaptın'
    'evet ama aynı laptop a'
    'Bu key bir kere aktivasyon için tasarlanmıştır. telefon ile aktivasyon falan filan' dedi ve telefon aktivasyon adımlarını yazdı. bi de ss attı.
    'telefon ile aktivasyon başarısız oldu.Aktivasyon nasıl bir kere oluyor dedim keyle.İlerki zamanda pcmi format atarsam ne yapacağım ?
    'Lütfen yarına kadar bekle.Bugün çalışma gününün sonu.yarın bu soruna yönelik sizi bilgilendiririz.rahatsızlık için üzgünüm.'.
    'Tamam.Teşekkürler.Bekliyorum' dedim.

inş diğerlerini de sorarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

hala 999'da düşmedi hocam.

http://i.imgur.com/yL3mRs7.png

yakalamışken aklına gelen gelmeyen ne varsa sor,

mesela senin gibi çoğu arkadaşın merak ettiği soruyu sor, bu keyler tek aktivasyonlumu,

aynı makinada 1000 rakamı düşmeden kaç defa sıfırdan (format atarak) kurabileceğini sor,

yada istersen, eğer istersen sor, neden sende 1000 değilde 999 olduğunu sor, yeni key verecekse sorma :)

yada keyleri nerden temin ettiğini sor, hahaaaaaaaaaa

neyse kolay gelsin....

not:herşeyi sormuşken, retail ofis 2013 pro satıp (paypal destekli) satmayacağını sor

:) durumu izah ettim.
    'ilk aktivasyonu yaptım. 2. aktivasyon olmadı'
    '2 yükleme mi yaptın'
    'evet ama aynı laptop a'
    'Bu key bir kere aktivasyon için tasarlanmıştır. telefon ile aktivasyon falan filan' dedi ve telefon aktivasyon adımlarını yazdı. bi de ss attı.
    'telefon ile aktivasyon başarısız oldu.Aktivasyon nasıl bir kere oluyor dedim keyle.İlerki zamanda pcmi format atarsam ne yapacağım ?
    'Lütfen yarına kadar bekle.Bugün çalışma gününün sonu.yarın bu soruna yönelik sizi bilgilendiririz.rahatsızlık için üzgünüm.'.
    'Tamam.Teşekkürler.Bekliyorum' dedim.

inş diğerlerini de sorarım.

evet akla gelen ne varsa sor lütfen,

hatta bizim forumda çok popüler olduğunu,

gelip konu açabileceğini,

biçok arkadaşın alışveriş yapmak istediğini,

ama teredütlerinin olduğunu bunların tek elden giderilmesi gerektiğini belirt,

gelip burda hesap açması gerektiğini söyle lütfen,

vede keylerin neden tek online aktivasyonlu olduğunu 2 yıl önce sattığı keyle şimdi keylerin değişkmi, olduğunu,

yada 3,5 ay önce sattığı keyle şimdiki keylerin değişik olduğunu mu sor,

şeyide belirt, senden 4 ay önce key alan arkadaşın biri 2. kez online etkinleştirebilmiş de, peki bu nasıl olmuş de,

yahu gelsin giriş düzeyi ingilizcemizle bizde sorarız, yeterki gelsin,

bu arada ne sorarsan sor ofisi kesinlikle sor lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 13 Temmuz 2015; 5:46:54 >

• not:keyi satan arkadaş ilki online sonrasında tlf aktivasyonu yapın felan demiş,

kreat arkadaşımız kendisiyle görüşüyor, gerekirse bizi bilgilendirecektir,

şimdiden kendisine teşekkür ediyoruz vereceği bilgiler için,

alımlarınızı askıya alabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 13 Temmuz 2015; 5:45:08 >
  • Arkadaslar bu online aktive mevzusu kurulumu yaparken telefonumuzun son 4 hanesini girdikten sonra telefona gelen 7 haneli rakami girdigimiz bolum mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decemst -- 13 Temmuz 2015; 13:22:43 >
  • Dün arkadaşa keyfi aldık buradan.
    Windows 8 keyi ile ISO dosyasını indirdik, Windows 8 o kurduk.
    Kurarken seriali girdik kabul etti.
    Şimdi bu aktivasyon işlemini nereden yapacağız.
    Denetim masasında aktivasyon yapılacak yeri bulamadım.
    Yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince Oberyn

Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikleri açın.
    Açılan pencerede alt kısımlarda etkinleştirme bölümü var oradan etkinleştirebilirsin.

Windows etkinleştirilmis gözüküyor. Kurarken seriali yazdım başka herhangi birşey yapmamıştım. Sanırım otomatik etkinleştirilmis

• Dün bende lisans satın aldım.
    Şu an her şey sorunsuz gidiyor. Lisans kalıcı olarak gözüküyor. Windows 10 için rezervasyon teklifi geldi onuda yaptık.
    Umarım windows 10 sorunsuz terfi edebiliriz.
  • Aldigim 2.keyde sorun cikti windows etkinlestirmede bu key daha önce kullanilmistir uyarisi veriyor.Birde updateleri yaptiktan sonra deneyecegim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabanci_ch kullanıcısına yanıt
    Telefon ile etkinleştirmeyi deneyin hocam. Bende de az önce aynısı oldu, başka bir bilgisayarda kullanılıyor diyip aktifleştirmedi. Microsoft türkiye'nin 444'lü hattını arayıp gerçekleştirdim etkinleştirmeyi. Zaten onay kodunu girdikten sonra bu lisansı sadece tek bilgisayarda kullanıyorsanız 1'e basın diyor, basınca onaylanmıştır diyip kodu veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 13 Temmuz 2015; 21:21:29 >
  • paypal açık http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916

not:1 - alım yaptığınız keyle, windowsu kurduğunuz makinaya, w7 veya tekrardan başka bir işletim sistemi kurmayın,

2 - dediğim yöntemi kullanarak temiz kurulum yapın,

3 - ilk etkinleştirmeyi online yapabilirsiniz, 2. etkinleştirme için skypee veya tlf kullanmak zorunda kalabilirsiniz, yada diğer etkinleştirme yöntemlerini....

4 - sanal makinaya kurmayın,

5 - kurduktan sonra silmeyin w10 çıkmasını bekleyip update yapın,

sorumluluk size ait elimden geldiğince yeni bilgileride aktaracağım, (1 arkadaşlar 2. aktivasyonda sorun yaşadığını dile getirmiş),

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 13 Temmuz 2015; 21:00:22 >

• herşeyi yaptınız windows 10 rezervesinin kendiliğinden çıkmasını beklemek istemiyor, hemen rezerve etmek istiyorsanız bu konuyu inceleyin.... http://forum.donanimhaber.com/m_106502727/tm.htm
  • pc de win 7 pro demo yüklü burdan keyi alıp ona girsem aktive olurmu acaba sonrada windows10 a geçilir..
    Dreamspark öğrenci üyeliğimde var aslında fakat win10 la işler çok değişecek orada verdiği win 10 education sürüm ne kadar iş görecek hele microsoft servis olayına geçtikten sonra belli değil şu an ..
    en ucuz 7 keyimi şu anda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

pc de win 7 pro demo yüklü burdan keyi alıp ona girsem aktive olurmu acaba sonrada windows10 a geçilir..
    Dreamspark öğrenci üyeliğimde var aslında fakat win10 la işler çok değişecek orada verdiği win 10 education sürüm ne kadar iş görecek hele microsoft servis olayına geçtikten sonra belli değil şu an ..
    en ucuz 7 keyimi şu anda?

doğrudur en ucuzu w7 ama ondada playpal ödeme olmadığından alamıyoruz....
  • Formattan sonra aynı keyi kullanabileceğinizi onaylayabilirim arkadaşlar. Gün içerisinde iki defa format attım aynı bilgisayara; ilkinde sadece kurulumda keyi girmem yeterli olmayıp telefon ile etkinleştirmem gerekmişken ikincisinde telefona falan ihtiyaç olmadı. Format tamamlandıktan sonra ilk iş lisans durumuna baktım, windows is activated diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 14 Temmuz 2015; 3:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

Formattan sonra aynı keyi kullanabileceğinizi onaylayabilirim arkadaşlar. Gün içerisinde iki defa format attım aynı bilgisayara; ilkinde sadece kurulumda keyi girmem yeterli olmayıp telefon ile etkinleştirmem gerekmişken ikincisinde telefona falan ihtiyaç olmadı. Format tamamlandıktan sonra ilk iş lisans durumuna baktım, windows is activated diyordu

hayırlı olsun, w10 rezerv için konu http://forum.donanimhaber.com/m_106502727/tm.htm

• Ofis almak.istiyorum ama rt ve vl ne demek buradan alınca ISO dosyasını cekicez sanırım link gidecekler içinde türkçe dil olacak mi yada dil sonradan mi yükleniyor İngilizce ve Rusya olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

Ofis almak.istiyorum ama rt ve vl ne demek buradan alınca ISO dosyasını cekicez sanırım link gidecekler içinde türkçe dil olacak mi yada dil sonradan mi yükleniyor İngilizce ve Rusya olmasın

Bende almak istiyorum, ayın birinden sonra yandex money denemelerime başlayacağım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 14 Temmuz 2015; 9:43:46 >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim öncelikle, 10öncesinde gayet güzel bi fırsat.
    Alan arkadaşlara da bi kaç sorum olacak.Pcde dosyaları düzenledikten sonra keyi alıp format atmayı düşünüyorum lakin tekrar tekrar kullanabiliyor muyuz sonsuza kadar? Donanıma bağlı mı peki? Harddisk değiştiğinde ya da başka bilgisayara kurmak istediğimde sorun olacak mı?
    Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.
  • kaç kuruş arkadaşlar bu ? 12 dolar mı ?
  • Nonam2 hocam bende alacağım ama ben bilgisayarcıya format attırıyorum keyi alsam üzerine kursam olurmu original Lisansı'n olup olmadığını bilmiyorum @NONAM2

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.