Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben denedim key ile. Temiz kurulum yapmadım daha ama normal kurulum oldu.
    Bazı arkadaşlarımda irql ... too long gibi garip hatalar çıkmış bilmiyorum belki driver uyumsuzluğu olmuştur.

Bir arkadaşıma da yükseltme için yardım etmek istiyorum.
    win 7 home kullanıyor.
    MEdia centerdan home mu indirmeli yoksa home single language mi birinci sorum bu
    2. ise onun temiz kuruluma ihtiyacı yok.
    flash bellektende atarken sorun var. Dvd' yazıcısı yoksa. İndirilen win 10 iso dosyasına çift tıklayıp işleme devam etse. Bilgisayar formatı tamamlar mı yoksa problem olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 1 Ağustos 2015; 13:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

Orijinalden alıntı: Nazi Zombie Army 2

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

İki tane key almıştım. İlkini sıra ile güncelledim(sıfır kurulum değildi.) ikincisini farklı bir yol izledim.

1-)https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10 bu adresten downloaderi indirdim.
    2-)Yükseltme seçeneğini seçerek yükleme yaptım.
    3-) hiç ekstra bir işlem yapmadan direk etkinleştirildi.

resimler ekte.
     ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

hayırlı olsun, 9.7 dolarlık keyleri mi yükselttiniz?

kimsenin aklında şüphe kalmaması için soruyorum,

son olarak bikaç şeyi kontrol etmemiz gerek yardımcı olursan sevinirim,

1 - w10keyin özelliklerine aşağıdaki script kodla bakabilirmisiniz

slmgr.vbs /dlv

2 - w10 içine gömülü keyi çıkarmak için aşağıdaki linkten yararlanırmısın lütfen,

https://www.dropbox.com/s/yr342ojdwslgqun/Lisans%20Anahtar%C4%B1m%C4%B1%20g%C3%B6ster%21.rar?dl=1

3 - keyi not edip w10 sıfırdan format atarak kurarmısın, eğer kurulumdan sonra w10 etkinleştirilmiş ise konu amacına ulaşmış demektir,

yani w8.1pro keye ihtiyaç duymadan ücretsiz w10pro kurup kullanabileceksiniz,

microsoftun herkese aynı keyi vermiş olması sizler için bir şans, çünkü kendi sattığı w8lerden yükseltme yapanlarada aynı keyi veriyor,

key sadece w10 kurulumu için, asıl önemli olan başarılı bir update geçişi yapmanız,

geçiş başarılı olursa sonraki zamanlarda microsoft o makinayı w10pro olarak tanıyacaktır,

tekrar hayırlı olsun....

1-) slmgr.vbs /dlv komutundan cıkanı resme ekledımç

2-) bana verilen farklı bir lisans keyi var. Siteden aldığımdan farklı. (siteden win 8.1pro keyi almıştım. onunla bu .vbs scriptinden çıkan arasındaki farklı.

3-) kurulumu bugün yapamam. :D yarın iş var. Yatacağım. ama yarın kurarım sıfırdan. Ama key soracağını sanmıyorum. Bir arkadaş demişti Windows live hesabıyla aktif ettiğini düşünüyorum bende. İnternet yoksa da o zaman telefon ile tekrar aktif edilebilir diye tahmin ediyorum. Yarına kurar söylerim...

diğer bilgisayarıma bu işlemleri yapmadım ama onda da değişiklik olacağını sanmıyorum. Son olarak 9.7 dolarlık keyden satın aldıydım ben. ve ikisinide microsoft türkiyeyi arayıp telefon ile aktif ettiydim...

ekleme: Resmi eklemeyi unutmuşum. onu da ekledim
     ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

caps'te ürün anahtarı bölümünde bulunan son harfiniz t mi?

• Worm Holes kullanıcısına yanıt
    https://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool buradan indiireceginiz programla iso dosyasını flash belleğe yazdırıp sonra flaş bellekteki stup dosyasına bastığında kurulum başlıyor ve sorunsuz olarak kuruyor yanlız stup dosyasına çift tıklayarak kurduğunda c ye format atıp sıfırdan kurmak olmuyor
  • maxser M kullanıcısına yanıt
    bunu dvd'ye veya flash'a atmadan iso dosyasına çift tıklayarak yükseltme yapabiliyor muyuz yoksa harici bir bileşen gereksinimi duyuyor mu.
    Merak ettim.
    Değil hocam. Diğer bilgisayar öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 1 Ağustos 2015; 16:15:06 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    microsoft aynı keyi mi dağıttı acaba internette bi sitede benim keyi gördüm çünkü
    cracklı bilgisayarlardaki aynı key ama bizimkilerde mi aynı bilmiyorum iki farklı craklı bilgisayarda aynı keyi gördüm ben ikiside aynı keyle etkinleştirilmişti. Belki onlar aynı programl craklandığı için öyleydi. Ama bizimkileri bilmiyorumeger öyleyse irelide sorun çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

bunu dvd'ye veya flash'a atmadan iso dosyasına çift tıklayarak yükseltme yapabiliyor muyuz yoksa harici bir bileşen gereksinimi duyuyor mu.
    Merak ettim.

İso dosyaları çift tıklayarak açılmaz hocam mutlka yardımcı bir program gerekir
    Win7 den - 8.1 den güncelleyenlere aynı keyi vermişler diye bir yazı okudum. Doğru mu bilmiyorum. Şimdilik tepe tepe kullanalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxser M kullanıcısına yanıt
    hocam crackli bilgisayardaki keyi söylebilir misiniz bir mahsuru yoksa.
    gömülü keyi nasıl öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

hocam crackli bilgisayardaki keyi söylebilir misiniz bir mahsuru yoksa.
    gömülü keyi nasıl öğrenebilirim?

hocam onları arkadaşların bilgisayarını yükseltirken gördüm gömülü keyi öğrenecegin proramı yukarıda söylemiştim ama istesen burdan indirebilirsin
    http://depo-tamindir.com/p/w/win8-pkv/win8pkv-1.4.7d-tamindir.zip
  • benim bi windows7 pc var orjinal lisans bütün güncellemeleri yapmama rağmen rezervasyon simgesi çıkmadı
  • windows 8.1 i sıfırlayıp sonrasında upgrade ettim. 2 gün kullanıp yeni ssd alıncada deneme amaçlı 15 defa format attım. hala kalan etkinleştirme 1001 gözüküyor.Lisans anahtarına gelince evet generic bir key var çoğu kullanıcıda ama makine kalıcı olarak etkinleştirildi diyor şuan için. önümüzdeki aylarda makinanın kendisine ait bir key günceller mi bilinmez. Önce upgrade ile kurulum yapın.Eğer hata alırsanız upgrade kurulumunda windows 8.1 i sıfırlayın (format atmaksızın yaralar kısmından sıfırlanıyor bilindiği üzere).Etkinleştirdikten sonra basın ofrmatı:)
  • yönetime söyleyinde konuyu w10 bölümüne ışınlasınlar, daha çok kişi yararlanmış olur....
  • Benim sorunuma bi bakarmıssınız başlık açtım yeni arkadaşlar kimse ilgilenmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypal geri gelecek mi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mcanozen

paypal geri gelecek mi arkadaşlar

+1 paypal seçeneği yok acaba geri gelir mi ?
  • Arkadaşlar bende korsan win 8 vardı yükseltme yaptım şuan sorunsuz kullanıyorum. Keylerin hala kesin işe yaradığı belli değil gibi geliyor bana.
  • Benim de bu satıcıdan aldığım ilk key çalışmadı, geri bildirim yapınca yenisini verdi, bu keyler windows 8.1 için yüksek ihtimalle kullanım süresi olarak kısıtlı fakat Windows 10'a yükseltince süre olarak veya key özelliği olarak kısıtlama yapacak mı orası belli değil işte. Bir kaç aya belli olur akıbetimiz...
  • Hocam, ben media creation tool ile 8.1 indirsem bu key çalışır mı?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.