Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki aktif edip kuranlar ne olacak? ben win10 kurdum. dün gece bir sorun yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxser

Evet arkadaşlar maalesef bizim keyler işe yaramadı. yükseltme yaptığımızda etkinleştirme olmuyor. bizzat denemiş bulunuyorum

Evet ben de 2 key aktive olmadı... Ondan evvel aldığım bir key ise aktive oldu...
  • Ben 1 hafta kadar önce 8.1 keyi aldım, sonrasında format atıp yeni keyle kurulum yaptım. Rezervasyon da yaptım. Dün tüm gün bilgisayarı açık bıraktım sabah çıkarken 140 mb da idi windows_bt akşam geldiğimde 6 gb bulmuştu ama kurulum için hiç birşey çıkmadı. Sonra forumdaki bahsedilen bir yöntem olan aşağıdakini uyguladım, indiriliyor dedi ancak indirme değil inen dosyaları doğrulama yaptı muhtemelen, sonrasında da kuruluma başladı. Update olarak yükledim.

Key falan sormadı, ilk başta etkinleştirme yapmadı, bilgisayarı yeniden başlattım bu sefer etkinleştirdi. Denemek için açtığım oyunlarda 1 fps aldım, zorla oyunu kapattım, nvidianın sitesinden yeni sürücüyü indirip kurdum.

Şimdilik etkinleştirme iptal olmadı yarın öbür gün olursa bilemem tabi. Zaten alırken 27 tlyi gözden çıkarıpta girdim bu işe.

Komut satırını yönetici olarak çalıştırın ve direkt olarak şunu yazın (tırnak işaretleri olmadan): "wuauclt.exe /updatenow" .Bunu yazıp enter'a tıkladıktan sonra 3-5 dk bekleyin. (not: wuauclt.exe den sonra boşluk var, evet)

• Bu siteden Office 2013 alan var mı?
  • 5 saat zaman zarfında bende yükledim herhangi sorun çıkmadı ilerde ne olur onu zaman gösterir artık şimdi benim anlamadığım
    win10 tamamen bizim olacak diyolar ilerde format attığımızda ne yapacaz bize keymi yollayacaklar yoksa bizdeki mevcut keyle mi yükleyecez
  • İki tane key almıştım. İlkini sıra ile güncelledim(sıfır kurulum değildi.) ikincisini farklı bir yol izledim.

1-)https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10 bu adresten downloaderi indirdim.
    2-)Yükseltme seçeneğini seçerek yükleme yaptım.
    3-) hiç ekstra bir işlem yapmadan direk etkinleştirildi.

resimler ekte.
     ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

• Çorba oldu yine ortalık. Şimdi henüz orijinal windows sahibi olanlardan bile aktif olmadı henüz diyen var, burada 9 dolarlık key alanlardan aktif oldu diyen var, olmadı diyen var.

Şimdi tam olarak orijinal windows 8 olup sorunsuz şekilde aktifleştirme yapan var mı peki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

İki tane key almıştım. İlkini sıra ile güncelledim(sıfır kurulum değildi.) ikincisini farklı bir yol izledim.

1-)https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10 bu adresten downloaderi indirdim.

resimler ekte.

hayırlı olsun, 9.7 dolarlık keyleri mi yükselttiniz?

kimsenin aklında şüphe kalmaması için soruyorum,

son olarak bikaç şeyi kontrol etmemiz gerek yardımcı olursan sevinirim,

1 - w10keyin özelliklerine aşağıdaki script kodla bakabilirmisiniz

slmgr.vbs /dlv

2 - w10 içine gömülü keyi çıkarmak için aşağıdaki linkten yararlanırmısın lütfen,

https://www.dropbox.com/s/yr342ojdwslgqun/Lisans%20Anahtar%C4%B1m%C4%B1%20g%C3%B6ster%21.rar?dl=1

3 - keyi not edip w10 sıfırdan format atarak kurarmısın, eğer kurulumdan sonra w10 etkinleştirilmiş ise konu amacına ulaşmış demektir,

yani w8.1pro keye ihtiyaç duymadan ücretsiz w10pro kurup kullanabileceksiniz,

microsoftun herkese aynı keyi vermiş olması sizler için bir şans, çünkü kendi sattığı w8lerden yükseltme yapanlarada aynı keyi veriyor,

key sadece w10 kurulumu için, asıl önemli olan başarılı bir update geçişi yapmanız,

geçiş başarılı olursa sonraki zamanlarda microsoft o makinayı w10pro olarak tanıyacaktır,

tekrar hayırlı olsun....

• Merhaba arkadaşlar. Dün gece Windows 8.1 pro'dan Windows 10 pro'ya güncelleme yaptım. Windows açıldı ve şifre girdikten sonra siyah ekran hatasıyla karşılaştım. Ne yaptıysam düzeltemedim.

Başlangıç onarmaya girdim ve "dosyalarımı koruyarak sıfırla" seçeneğinden Windows 10'u yeniden kurdum. İçindeki tüm uygulamalar gitti ancak tüm dosyalarım duruyor.

Windows otomatik olarak etkinleştirildi. Şu an 64 bit Windows 10 Pro iso dosyası indiriyorum. Temiz kurulum yapacağım ama şöyle bir sorun var.

Bazı yabancı sitelerde şöyle yazıyor: İlk güncelleştirmeden sonra Microsoft, makinadaki Windows 10 key'i otomatik algılıyor ve temiz kurulum da yapsanız ürün anahtarı girme ekranında "geç" deyip kurduktan sonra internet bağlantısı kurulunca otomatik Windows etkinleştiriliyor.

Buna güvenerek deneyeceğim iso dosyası inince.

Eğer bu olmazsa Windows 10 anahtarını nasıl öğreniyoruz?

• Windows 8.1 update iso ile kurulumu yapıp keyi etkinleştirdiğimde, metro arayüzü gelmeden önce Windows 10'a güncelleyelim mi diye sordu.
    Sıkıntısız direk güncelleyip Windows 10 Pro açıldı. Aktivasyon başarılı.

wmcentre.net adresinden 11 dolara aldığım keyle Windows 8.1'i etkinleştirdimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 30 Temmuz 2015; 21:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazi Zombie Army 2

quote:

İki tane key almıştım. İlkini sıra ile güncelledim(sıfır kurulum değildi.) ikincisini farklı bir yol izledim.

resimler ekte.

slmgr.vbs /dlv

2 - w10 içine gömülü keyi çıkarmak için aşağıdaki linkten yararlanırmısın lütfen,

https://www.dropbox.com/s/yr342ojdwslgqun/Lisans%20Anahtar%C4%B1m%C4%B1%20g%C3%B6ster%21.rar?dl=1

3 - keyi not edip w10 sıfırdan format atarak kurarmısın, eğer kurulumdan sonra w10 etkinleştirilmiş ise konu amacına ulaşmış demektir,

microsoftun herkese aynı keyi vermiş olması sizler için bir şans, çünkü kendi sattığı w8lerden yükseltme yapanlarada aynı keyi veriyor,

key sadece w10 kurulumu için, asıl önemli olan başarılı bir update geçişi yapmanız,

geçiş başarılı olursa sonraki zamanlarda microsoft o makinayı w10pro olarak tanıyacaktır,

tekrar hayırlı olsun....

1-) slmgr.vbs /dlv komutundan cıkanı resme ekledımç

2-) bana verilen farklı bir lisans keyi var. Siteden aldığımdan farklı. (siteden win 8.1pro keyi almıştım. onunla bu .vbs scriptinden çıkan arasındaki farklı.

3-) kurulumu bugün yapamam. :D yarın iş var. Yatacağım. ama yarın kurarım sıfırdan. Ama key soracağını sanmıyorum. Bir arkadaş demişti Windows live hesabıyla aktif ettiğini düşünüyorum bende. İnternet yoksa da o zaman telefon ile tekrar aktif edilebilir diye tahmin ediyorum. Yarına kurar söylerim...

diğer bilgisayarıma bu işlemleri yapmadım ama onda da değişiklik olacağını sanmıyorum. Son olarak 9.7 dolarlık keyden satın aldıydım ben. ve ikisinide microsoft türkiyeyi arayıp telefon ile aktif ettiydim...

ekleme: Resmi eklemeyi unutmuşum. onu da ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 30 Temmuz 2015; 22:27:20 >

• quote:

quote:

quote:

resimler ekte.

slmgr.vbs /dlv

tekrar hayırlı olsun....

2-) bana verilen farklı bir lisans keyi var. Siteden aldığımdan farklı. (siteden win 8.1pro keyi almıştım. onunla bu .vbs scriptinden çıkan arasındaki farklı.

3-) kurulumu bugün yapamam. :D yarın iş var. Yatacağım. ama yarın kurarım sıfırdan. Ama key soracağını sanmıyorum. Bir arkadaş demişti Windows live hesabıyla aktif ettiğini düşünüyorum bende. İnternet yoksa da o zaman telefon ile tekrar aktif edilebilir diye tahmin ediyorum. Yarına kurar söylerim...

diğer bilgisayarıma bu işlemleri yapmadım ama onda da değişiklik olacağını sanmıyorum. Son olarak 9.7 dolarlık keyden satın aldıydım ben. ve ikisinide microsoft türkiyeyi arayıp telefon ile aktif ettiydim...

son olarak temiz kurulum yaptım. Ama uefi yapamadım:( GPT style değil diye hata verdi:S

neyse kurulum başarıyla yapıldı. Ve aktif edildi. Herhangi bir sorun olmadı. Kuruluma başlarken key istedi. Verdiğiniz .vbs dosyasından keyi alıp girdim. Sorunsuz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

resimler ekte.

slmgr.vbs /dlv

tekrar hayırlı olsun....

son olarak temiz kurulum yaptım. Ama uefi yapamadım:( GPT style değil diye hata verdi:S

neyse kurulum başarıyla yapıldı. Ve aktif edildi. Herhangi bir sorun olmadı. Kuruluma başlarken key istedi. Verdiğiniz .vbs dosyasından keyi alıp girdim. Sorunsuz...

hayırlı olsun, makinanız w8 keyden bağımsız w10 cihazı olmuştur,

konu amacına ulaşmıştır,

tekrar hayırlı olsun,

tşklr....

• Nazi Zombie Army 2 N kullanıcısına yanıt
    ben konudan çok uzak kaldım biraz daha herkesin faydalanbileceği şekilde izah edilse daha hoş.
    windows 8.1 alan herkes 10'a başarıyla geçiş yaptı mı kimisinde hata oldu etti yani bunla karşılaşmamak için napmak gerekli hala kafa karışıklığı yaşıyorum. win 8.1 pro keyimizden farklı bir key kullanıyormuşuz 10'da onu edinip sıfır temiz kurulum mu yapacağız .
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Öce win 8.1 pro keyimizle kuruyoruz ondan sonra win 10 yükseltme yapıyoruz ondan sonra temiz kurulum yapacaksınız.
    ben daha temiz kurulum yapmadım yükseltmeden sonra benim win 10 etkinleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto77 -- 1 Ağustos 2015; 11:19:10 >
  • Windows 7 key daha ucuz, win7 key alıp windows 10 a sorunsuz güncelleyen oldu mu?
  • Arkadaşlar hala yapamayan varmı bilmiyorum ama varsa onlar için
    1-http://www.Microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 sitesine gidip kullandığınız işletim sistemine uygun (upgrade olarak) sürümü bilgisayarınıza indirin.
    Ben 64-bit Kullandığım için MediaCreationToolx64.exe dosyasını indirdim.
    2-Programı Çalıştırın.Bir süre bekledikten sonra çıkan setup ekranında "Başka bir bilgisayar için yükleme medyası oluştur" sekmesini seçip ileri diyelim.
    3-Bu kısım önemli çünkü hangi işletim sistemi sürümünü kullanıyorsanız upgrade için onu seçmelisiniz.Bunu da bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere girerek bakabilirsiniz!Ben Windows 8.1 Pro 64-bit kullanıyorum bunun üzerinden devam edeceğim
    4-Çıkan Ekran da dil Kısmına Türkçe,Sürüm kısmına Windows 10 Pro, Mimari 64 bit'i seçtim ve ileri dedim.
    5-Bir sonraki ekran'da ISO dosyası kısmını seçip ileri dedim ve bana ISO dosyasını nereye kayıt edeceğimi sordu ben, masaüstüne kaydettim.
    6-Bu kısımdan sonra ISO dosyamız inmeye başlıyor.
    7-ISO dosyası indikten sonrahttps://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool bu siteden Windows USB/DVD Download Tool programını indireceğiz ve kuracağız.
    8-Programı kurduktan sonra indirmiş olduğumuz ISO dosyamızı hali hazırda olan flash diskimize yükleme yapacağız. (Flash diskiniz komple silinecek verileriniz varsa yedekleyin) Windows 7 Usb DVD Download Tool programını çalıştırın "Browse" sekmesinden ISO yu seçin ve "Next" deyin.
    Bir sonraki adım da "Usb Device" sekmesine tıklayıp takmış olduğunuz flash disk'i seçin ve "Begin Copy" sekmesine tıklayın kopyalama işlemi bitene kadar bekleyin.Hepsi bu kadar!
    9-USB Kurulum aracımız hazır.Şimdi kuruluma geçelim.
    10-USB nin içine girip Setup.exe ye tıklıyoruz.Çıkan setup ekranında "Önemli güncelleştirmeleri al" seçeneğini "Şimdi Değil"i seçip ileri diyoruz.Birkaç şey yükleniyor :) diyor ve sözleşme çıkıyor.Sözleşmeyi kabul edip "Yüklemeye hazır" ekranı gelene kadar bekliyoruz.
    11-Can alıcı noktaya geldik.Bu ekran da saklanacakları değiştir seçeneği var ona tıklıyoruz.3 tane seçenek var temiz bir kurulum yapmak istiyorsanız 3. seçeneği yani "HİÇBİRİ" seçeneğini seçmelisiniz.Bu seçeneği seçtikten sonra ileri diyoruz ve bilgisayar ayarlamalarını yapıyor.
    12-Tekrar yüklemeye hazır seçneği geliyor ve bingo Yükle seçeneğine tıklayıp.İşleme başlıyoruz.
    13-Birkaç yeniden başlama,afili bir kurulum ekranı,kurulum bitimi ayarlar ekranın dan sonra işletim sistemimiz olağan lisans anahtarı ile aktif bir şekilde temiz bir durumda açılıyor.Size sadece işlemler bittikten sonra Bilgisayarım'ın içinden Windows.old klasörünü silmek kalıyor.
    EGER SIFIRDAN KURULMAK İSTENİYORSA
    1. İso dosyasını dvd ye yazdırın ( USB de de olması gerek ama benimki olmadı)
    2. sonrahttp://www.inndir.com/Windows-Product-Key-Viewer-37503p.html#.Vbxjvq3IW8o dan indireceğiniz Windows Product Key Viewer programı ile windows 10 un gömülü lisans anahtarını öğrenip bir yere not edin
    3. Oluşturduğumuz dvd yi takarak c yi fortmatlayıp sıfırdan kurun lisan anahtarını istediğinde bizim biraz önce aldığımız keyi girin
    4. tüm bu işlemleri yaparken internetimiz açık olsun
    5. Herşey bittiğinde etkinleştirilmiş sıfır bir windows 10 olacak
    Ben bu yöntemle yaptım
    Not : Anlatımın ilk kısmı alıntırdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 1 Ağustos 2015; 9:20:49 >

• 9 dolara aldıgım key ile Windows 8.1 pro kurmuştum ve Win 10'a rezerve şeklinde bekliyordu dün itibari ile Win 10'a update ettim herhangi bir key sormadı direk Win 10 lisanslı olarak gördü makine
    Konuyu açan arkadaşa şükranlarımı sunuyorum 9 dolara bana Win 10 sürümüyle tanıştırdıgı için
  • audi06_19 A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxser

EGER SIFIRDAN KURULMAK İSTENİYORSA
    1. İso dosyasını dvd ye yazdırın ( USB de de olması gerek ama benimki olmadı)
    2. sonrahttp://www.inndir.com/Windows-Product-Key-Viewer-37503p.html#.Vbxjvq3IW8o dan indireceğiniz Windows Product Key Viewer programı ile windows 10 un gömülü lisans anahtarını öğrenip bir yere not edin
    3. Oluşturduğumuz dvd yi takarak c yi fortmatlayıp sıfırdan kurun lisan anahtarını istediğinde bizim biraz önce aldığımız keyi girin
    4. tüm bu işlemleri yaparken internetimiz açık olsun
    5. Herşey bittiğinde etkinleştirilmiş sıfır bir windows 10 olacak

güzel bir anlatım olmuş, hazırlayanın ve sunanın ellerine sağlık....

not:USB den sıfır kurulum oluyor, yalnız ben usb'yi w7 tool'la değil w10 indirirken oluşturmuştum, sonrasında w10.iso için tekrardan indirdim :))

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.