Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2 hafta önce key aldım ilk defa dün akşam Windows yükleyip etkinleştirme yapıyım dedim ancak etkinleştirme başarılı olmadı, iade etmek için nasıl bir yol izlemek gerekli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Sorun olabileceğini bilerek satın almıştım. Bu yüzden iade falan yapmadım. Ama yinede satıcıya mesaj atıp sordum, "böyle böyle diyorlar, ne diyorsun" diye.
    Gelen cevap; "bir süre önce tedarikçi ile sorun yaşadık, ama şuan çözüldü. Artık retail lisansı satıyorum. Al sana da bir tane retail lisansı" dedi ve bir key daha gönderdi.
    İnanmadım tabi retail olduğuna. Eleman çerez gibi key dağıtıyor çünkü.
    Yine de microsoftu aradım, gerek olmadığı halde beni kandırmaya çalışıyorsa, para iadesi istemeye karar verdim.
    İstemediğim halde, aklınca hediye ettiği key de dreamspark çıktı. Karşısındakini aptal yerine koyanlardan hiç haz etmem.

Konu sahibi arkadaş, sana bir lafım yok. İyi niyetinle insanları haberdar etmişsin. Sağol. Ama satın alan insanlar, neye para ödediğini bilmeli.

Az önce leblebilerden bana da yenisini yolladı ama paypala ödeme itirazı yapmıştım zaten. İtirazı geri çekmem için key gönderiyor :)) . Bende microsoftu aradım bana öğrencilere verilen keylerden olduğunu ve windows 10 yükseltilmeyeceğini de söyledi.

Gelen mesaj

"Hello friend. Some time ago I had problems with the supplier. Now it is solved and I will send you a replacement Retail key. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEBAL -- 25 Temmuz 2015; 12:35:46 >

• ben de aldım sıkılmayın bu kadar win 10 yükselmez,key elimizde patlarsa paybal dan 180 gün var bi itiraz para iyi de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Arkadaşlar bende keyi ürün anahtarını değiştir ile değiştirdim. Sonra bununla slmgr.vbs /xpr kontrol ettim. Etkinleştirildi falan fişman dedi.

27 lira için ağıtlar yakacak değilim.

Patlarsa bile her taraf crack dolu çakarım bir crack yoluma devam ederim.

Saygılar.

- aynen size katılıyorum.
    - bende dün aldım keyi, daha denemedim.
    - gittiği yere kadar gider diyip aldım, ne kadar giderse o kadar kar...!!!

- bence 1 sene bile gitse süper fazlasıyla parasını çıkarmış demektir...

- microsofttan 1 senelik güncelleme alabilmek bile 28 liradan fazla para eder. Windows updateler açıkken, Artık Windows cracklerinin 3 ay bile dayanmadığı şu sanal dünyada...

- şu an aramızda en eski kim? Ve ne kadar süredir bu key ile güncelleme alabilmekte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderak -- 25 Temmuz 2015; 15:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz zamanında dedik bunlar dreamspark keyidir, tez zamanda patlar dedik,

ms online mağazasında öğrencilere 130 liraya retail w8.1 pro keyi satılıyor, alıp kullanın, w10 pro ya da yükseltirsiniz.
  • nereden sorguluyoruz bu keyleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

Konuyu daha önce görseydim uyarırdım, keyler söylendiği gibi Allah'a emanettir, isteyen kullanabildiği kadar kullansın.

Birçok şart ve kısıtlamalarla geliyor o sürüm de burada anlatılmışhttp://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/html/pbPage.StudentStoreTermsandConditions . Kısaca sağlam ayakkabı denemez , buna 129 tl vermek yerine dreamspark industry pro sürümle yola devam etmek daha mantıklı olur .

Kimse darılmasın gücenmesin arkadaşlar bu işin lamı cimi yok malesef. Tam sürüm , sınırsız ömürlük bir windows sahibi olup ekosisteme dahil olmak ve ardından gelecek yeni tekliflerden faydalanabilmek için tek yol : Retail sürümün parası neyse bastırıp almak. 500 tl ye satılan bir ürünün 9 dolar olması olanaksız bir şey . Yalnız konuyu açan arkadaş da ben mesuliyet almam demiş zaten . Buradan alan insanlar da durumun farkın da 9 dolarlık risk deyip windows 10 şansını zorlamak için almışlar ama muhtemelen ellerinde patlayacak.

Microsoft tarihinde değil 9 dolara 90 dolara bile Retail key satıldığı görülmemiştir . Microsoftun bugüne kadar sadece 2 defa kıyağı olmuştur. Birincisi Windows 7 satın almış olan kullanıcılara 8'i şimdi tam hatırlamıyorum ama 70 ya da 80 TL gibi bir fiyattan vermişlerdi kampanya ile . İkincisi de windows 10'un 7 ve 8.1 sahiplerine ücretsiz verilecek olmasıdır ki bu en büyük kıyağı olmuştur zaten .

Bu iki olanağı sağlamasının arkasında da geçmiş yıllardaki gücünün sallantıda olması vardır . Yoksa son kullancıyı çok sevdiklerinden değil . Ekim 2009 tarihinde windows 7 çıkış yaptığında ilk satın aldığım orijinal windowstu 233 TL paşa paşa bastırıp aldığımı belirteyim. 2009 ekonomisi ile 233 TL yi bugüne uyarlarsanız çok para ediyor ..

Microsoftu da savunmuyorum kimse yanlış anlamasın . Son kullanıcıya bu kadar pahalı lisans satması ( en azından Türkiye gibi ülkelerde kolaylık sağlamaması ) kabul edilir değil . Ama adam yapmış satıyor yapacak bir şey yok .

Kusura bakmayın yanlış alıntılamışım @emre1393

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 25 Temmuz 2015; 21:44:14 >

• 130 liralık lisansda sadece adam başı 1 adet alabilirsin kısıtlaması var, onun dışında başka kısıtlama yok. öğrenci olmak yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staree

Banada yeni key verdi, şimdi Microsoft'u arayacağım bakalım key ne durumda.

Hocam yeni keyi nasıl alıyoruz?
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    hocam ben 2 tane aldım. İkiside sorunsuz çıktı. şuan win 10 rezerve edildi diyor. Ve bekliyorum. keylerin Allah'a emanet olduğu doğrudur. Lakin ben 2 tane aldım. 2side sorunsuz çık tı. Başarıyla aktifledim / rezervledim...
  • Ben de dün bir key aldım. Sorunsuz çıktı. akifleştirdi ve rezerve yaptı. sıkıntı çıkmadı,
  • merhabalar, burda bunları yaplaşmam uygun mudur bilmiyorum ancak gittigidiyor ve sanalpazarda orjinal windows 8.1 pro ve windows 7 pro satıyorum. gittigidiyordan profilime bakabilirsiniz arkadaşlar. ilgilenenler;

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/LicenseShop/

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Licenseshop__u360797

• quote:

Orijinalden alıntı: vdt87

merhabalar, burda bunları yaplaşmam uygun mudur bilmiyorum ancak gittigidiyor ve sanalpazarda orjinal windows 8.1 pro ve windows 7 pro satıyorum. gittigidiyordan profilime bakabilirsiniz arkadaşlar. ilgilenenler;

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/LicenseShop/

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Licenseshop__u360797

Hocam onları 2.el bölümüne açmanız lazım buraya değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi ne yapıyoruz? Key alımına devam mı yoksa bütün keyler patlak mı?

http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1766659

Bundan alacaktım.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    bende almayı düşünüyorum son durum nedir alınır mı ? öğrenci sürümleri geçmiyor malum 10'a
  • hiç yüklseltme alabilen varmı arkadaşlar
  • babanızın (onlar kendilerini biliyotr) sizlere son kıyağı, tekrar baba bir konuyla karşınızdayım, buraya kimseyle sidik(hakaret küfürleşmeye) yarıştırmaya gelmedim,

bu konuyu ben açtım, açma amacım insanları ucuz yoldan w8.1pro key aldırarak bedavadan w10pro sahibi yapmaktı,

yanlış yerlere çekildi, konu baltalanmak istende, neyse onu geçiyoruz,

w8(8.1) keyle ücretsiz w10 sahip olma ve sıfırdan kurulum,

konu aşağıdadır

http://forum.donanimhaber.com/m_108569233/tm.htm
  • Evet arkadaşlar vmcentre 'dan windows 8.1 alan arkadaşlar yükseltme yapabildiniz mi ? nedir durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam ben 2 tane aldım. İkiside sorunsuz çıktı. şuan win 10 rezerve edildi diyor. Ve bekliyorum. keylerin Allah'a emanet olduğu doğrudur. Lakin ben 2 tane aldım. 2side sorunsuz çık tı. Başarıyla aktifledim / rezervledim...

yükseltme yapabildiniz mi ?
  • Ben yükseltme yaptım şimdi temiz kurulum yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.