Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anasayfada verilen satıcıdan
    http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

anasayfada verilen satıcıdan
    http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916

ben de aynı satıcıdan aldım hocam. fakat paypal hesabıma bağlı mail adresime erişemedim. şifrenin gönderileceği adrese de mail gelmedi. paypal hesabına bağlı mail adresine gelen linke tıkladıktan sonra mı ödemeyi alıyor. işcep'te bekleyen işlemlerim arasında görünüyor halen.
  • WaReZ W kullanıcısına yanıt
    yok onla ilgisi yok kredi kartıyal yaptığın internet işlemleri 24 yada 48 saat bekleyen işlemlerde (provizyon) kalıyor diye biliyorum (bazen mağzalardakide kalabiliyor). hırsızlık olaylarına karşı filan banka bekletiyor. bankayı ararsan durumu anlatırsan keyler block luymuş filan iptal edebilirler ama paypal hesabını engeller bu seferde bu yüzden olayı paypaldan çözmek lazım.
  • WaReZ W kullanıcısına yanıt
    9.70 dolar olan satıcı. Hemen hemen herkesin aldığı. Gerekirse iade ederiz. Önemli olan Win 10 olması. Edu mail var. Okul domain adresini değiştirdi. Bu problemlerle uğraşıyorum. Bedavaya almam gerekiyor. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    elimizde microsofttan bu konu hakkinda alinan bi mail falan varsa iade ettirebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decemst kullanıcısına yanıt
    blockluysa hepsi blockludur zaten. microsft la görüşmemizi göndeririz. iptal ederler herlade. iptal ettirenler olursa bende düşünüyorum aslında. bildiğin dolandırıcılık bu.
  • 9 dolara risk budur diyorsunuz ha

• microsftla görüştüm yukarıdan görüntüleye bilirsiniz. ürün windows 8.1 pro değil 8.1 msdn imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

microsftla görüştüm yukarıdan görüntüleye bilirsiniz. ürün windows 8.1 pro değil 8.1 msdn imiş.

keşke birkaç üstteki mesajları okuyup alsaymışşım. durduk yere zarara girdik.

• 444 6 787 nolu Microsoft Destek Hattını aradım ama arkadaşların dediği gibi geliştiricilere verilen keylermiş. Geçmiş olsun hepimize :)
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı. Peki o zaman yorumlar neden hep olumlu acaba? Problem yaşamıyorlar ya da umursamıyorlar. İlginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • durun ben paypal ile bir şansımı deneyim neler oluyor bakıyım
  • Maalesef ne yaptıysam benimki olmadı. Telefonla etkinleştirmeyi denedim. Ürünün sahte olduğunu söyleyip etkinleştirme yapmadı. satıcıya mesaj attım. check edip eğer olmassa yeni bir key gönderceğini söyledi bugün için ama hala dönmedi. şimdi yeni bir mesaj attım. bakalım ne olacak
  • Evet bende aliexpressten aldığım keyi microsoft destek ile sordum ve dreamspark olduğunu söyledi.İşin ilginci yüklerken telefonla aktif etmiştim ve sistem özelliklerinden sadece windows 8 yazıyor şuan da windows 10 rezerve edilmiş halde.Satıcıya mesaj attım.Bakalım ne olucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9978C176-E

bu arada aklında şüphe olablar yada keylerin nerden geldiğini merak edenler için bikaç görsel....

arkadaşlar doğmamış çocuğa don biçmeyin, neyin ne olduğunu zaman gösterecek,

madem 9 dolar sizin için devlet meselesiydi hiç bulaşmasdaydınız o zaman,

yaptıklarınızın sorumlulukları size aittir....

• Ya kardeşim ben bile alırken bir nane olduğunu biliyordum fakat geliştirici olayı hiç aklıma gelmemişti Ey forum sakinleri size soruyorum sizce microsoftun sitesinde 500 liralık işletim sistemi 5-9 Dolar olur mu ? akıl var mantık var. Ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü de mi duymadınız haydi geçmiş olsun.
  • Microsoft Destek Hattı bana keyin msdn key oldugunu soyledi.

ben windows 8.1 pro retail surumunu kayit ettirdim kullaniyorum dediğimde.

urun anahtari bilgisi degistirilse bile bilemicegini soyledi.

yani bi ihtimal kagit üstunde farkli gorunuyor olabilir.

Anlamadığım konu blocklu keyi nasil kullandığım
  • http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916

bu arada key alanlar bilir, key aldıktan sonra olumlu veya olumsuz mesaj bırakabiliyorsunuz, ve istediğiniz bir anda mesajıbızı değişebilirtsiniz,

satıcı mesajlarda ilk keyini 03.07.2014 tarihinde satmış ve olumlu bir mesaj almış,

keyi satın alan, keyde sorun yaşasa, istediği an, mesajı olumsuza cevirebilir, ama cevirmemiş,

son satış 24.07.2015 görünüyor ve olumlu mesaj yazılmış,

bir yıl bekleyin bakalım sorun cıkacakmı cıkmayacakmı, eğer cıkarsa mesajınızı olumsuz cevirirsiniz, zati olumsuz durumlarda ücretsiz 2. keyinizi alıyorsunuz....

• Gerçekçi olmak lazım. @staree'nin dediği gibi, 500 liralık program 27 TL olamaz. Mutlaka bir bit yeniği vardır.
    Ben bunu bilerek aldım. Bir anda 500 TL veremem şuan. Bu yüzden, orjinal lisans alana kadar, ne kadar idare etse kârdır diyerek verdim 27 TL.

Asıl ilginç olan, 11 küsür dolara satan satıcı, 12-13 aydır satmaya devam ediyor. Bir tane kötü yorum yok. İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 24 Temmuz 2015; 18:50:34 >
  • paypaldan iade talebi yaptim bu baya uzun surer derken satici direk iadeyi kabul etmis.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.