Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonla aktivaston mu, yoksa doğrudan müşteri hizmetleri ile görüşme mi hocam? Bir de yeni keyi kurulu Windows'ta hemen etkinleştirebilecek miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staree

Banada yeni key verdi, şimdi Microsoft'u arayacağım bakalım key ne durumda.

Yapınca konuya mesaj atarsanız memnun olurum
  • Görüştüm konuştum dedikleri şey bu keylerin ürün geliştiricisi developer yazılımcılara windowsu test etmeleri için verilen keylermiş ve bu keyler süreliymiş yani 1 yıl sonrada bloke olabilir 10 gün sonrada bunu microsoft göremiyor konuştuk baya. Yani bu keyleri almamanız daha mantıklı olur.

Keylerin neden bloke oldukları da böylelikle anlaşılmış oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 24 Temmuz 2015; 14:07:41 >
  • Staree kullanıcısına yanıt
    Hmm. Bir tane aldık bakalım artık. Windows 10'a yükselirse sorun çıkmaz umarım sonra. Cevapların için teşekkürler hocam.

• Arkadaşlar dün 1.sayfadaki en üst resmin olduğu linkten 9.7 dolara paypal ile bir anahtar almıştım. Dün iso dosyasını evdeki labtop dan indirip DVD ye yazdırdım. sorunsuz bir şekide indiği için bir problem görmedim. bugün iso dosyasını evdeki masa üstü bilgisayara kurayım dedim. maalesef key active olmadı. labtaptan iso dosyasını indiriyor olmak keyi öldürmese gerek çünkü krulumu ilk kez masa üstüne yaptım. nasıl active etmeliyim veya satıcı ile nasıl irtibat kurmalıyım benzer sorunu yaşayan arkadaşlar yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxser

Arkadaşlar dün 1.sayfadaki en üst resmin olduğu linkten 9.7 dolara paypal ile bir anahtar almıştım. Dün iso dosyasını evdeki labtop dan indirip DVD ye yazdırdım. sorunsuz bir şekide indiği için bir problem görmedim. bugün iso dosyasını evdeki masa üstü bilgisayara kurayım dedim. maalesef key active olmadı. labtaptan iso dosyasını indiriyor olmak keyi öldürmese gerek çünkü krulumu ilk kez masa üstüne yaptım. nasıl active etmeliyim veya satıcı ile nasıl irtibat kurmalıyım benzer sorunu yaşayan arkadaşlar yardım lütfen

Keyi gördüğün sayfanın alt kısmında Messages var. O kısımdan satıcı ile iletişim kur.

Keyin olmadığına dair fotoğraf istiyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 24 Temmuz 2015; 14:10:35 >
  • Yardım edebildiysem ne mutlu.
    bende bugün konu 10 sayfa olmuş herkez aldı diye aldım sabah 8 de öğleden sonra bu konu çıktı ortaya neyse artık sağlık olsun diyelim. buna para vereceğimize sanalpazar'dan filan alırdık. bu arada anahtar girdiğim mail'e değilde paypal mailime bir link gelmiş ordaydı deneyeceğim bakalım çalışacakmı.
  • Hocam sanalpazarda gördüğünüz ilanda bu keylerden satmadığını bilemezsiniz, adamdan keyi isteyip kontrol ettiricem deseniz bile tabi ki vermeyecektir. Keyi satın aldınız kontrol ettirdiniz ve bu keylerden çıkarsa da iade almaz büyük ihtimal.
    artık bloke olana kadar kullanırız bloke olana kadarda artık fırsat kovalarız.
    bu arada şimdi windows 8.1 i indiriyorum başta windows 8.1 pro yazdı. ileri dedim .windows 8.1 indiriliyor diyor. 32 bit veya 64 bit yazmıyor indiridikten sonra 64 bit seçeneği filan çıkıyordur değilmi.
  • konuda böylelikle patlamış oldu @Staree bilgilendirme için teşekkürler.

Rus sitesi üzerinden satan satıcıya durumu söylesek cevabı ne olacak acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 24 Temmuz 2015; 14:36:05 >
  • valla hatırlayamadım ama 64 32bit keye tanımlı diye biliyorum key ne ise inen iso odur.

Rica ederim @umix353

Satıcıya bir şey dendiğinde cevap vermeyip satışı çekmesi ihtimaller arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 24 Temmuz 2015; 14:41:07 >
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    aynısı bende de oldu. eski kullandığın sistem ne ise onu yüklüyor. windows'un sitesinde keyine uygun windows8 sürümü indiriliyor.
  • Arkadaşlar aldığım key active olmadı satıcı ile bağlantıya geçtiğimde active olmadığına dair tam ekran fotoğraf istiyor bunu makine ile mi çekmeliyim yoksa bir şekide ekran alıntısı yapabiliyormuyuz
  • beyler ödemeyi gerçekleştirdim. fakat bildirdiğim mail adresine gönderilmedi key. paypal hesabımın bağlı olduğu mail'e gönderim yapılmış. gel gelelim paypal hesabımın bağlı olduğu mail'in şifresini hatırlamıyorum. aktivasyon maili de oraya gönderilmiş. ne yapmam gerekir ?

edit: şu an provizyonda bekliyor ödeme. lanet olası mail adresimin şifresini de bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 24 Temmuz 2015; 15:43:59 >
  • Arkadaşlar bende bu keyden satın alıp sorunsuz aktifleştirdim

update ve rezerv yaptim fakat microsoft destekten kontrol ettirdigimde key blocklu görunuyor

bu sekilde win 10'a geçemezmiyim şuan?
  • Aynen önemli bir soru. Eğer hepsi böyleyse Aliexpress'ten 5 dolara almak daha mantıklı.

• arkadaşlar paypaldan iptal ettirebilirmiyiz acaba herkes keyler block lu diyor. microsoftla görüşmelerimizde böyle bir sonuç elde ettik desek.
  • hangi satıcıdan aldınız acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.