Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendede aynı durum oldu sonra altta verdigim sitedeki dosyayi indirip calistirdim aninda geldi icon.

http://www.cnet.com/how-to/how-to-get-the-windows-10-upgrade-icon-if-its-missing/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melatonin -- 23 Temmuz 2015; 13:21:08 >
  • Laptopla birlikte gelen Windows 8.1 var Single Language ve bu Windows 10 da güncellemelerin kapatılmaması yüzünden 8.1 pro almayı düşünüyorum sırf bu yüzden.
  • aldık bakalım bir tane kod 27.50 tl hadi hayırlısı şu anda isoyu indirmeye çalışıyor
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar formattan sonra kurabilirmiyim filan sıkıntısı yaşıyor. Bazı arkadaşlar ise keyi ikinci kez kullanımda telefonla aktif etmek gerekiyor diyor bunları aşmanın başka bir yolu daha var
    Sisteminizi temiz bir şekilde kurun tüm sürücülerinizi kurun ondan sonra windowsu aktif edin Acronis Tru imaj programını kullanarak siteminizin yedeğini alın ve her format gerektiğinde bu yedeği kullanın inanın formattan çok daha kolay bir daha ne sürücü kurmaya ne program kurmaya nede keyle filan uğraşmaya gerek yok
  • arkadaslar aliexpress de de 5 dolarak satıyorlar adam 181 tane satmıs ama ne kadar guvenilir kendiniz karar verin

http://www.aliexpress.com/item/PRO-NEW-8-1-8-OF-Professional-ALL-Language-7-32-64bits-KEYIII-Free-To-10/32343863179.html
  • melatonin kullanıcısına yanıt
    programı indiremedim dropbox (5xx) şeklinde bir hata veriyor başka indirebileceğim bir yer var mı?
  • Ben arkadaşa aldım bir adet 9.70 olan linkten. Kurulumu yaptı keyi girdi kurulumda normal masaüstünden aktive edilmiş görünmüyor. Telefon ile aktif et butonuda yok nasıl yapacağız şimdi. Herhangi bir çözüm yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ervenko

arkadaslar aliexpress de de 5 dolarak satıyorlar adam 181 tane satmıs ama ne kadar guvenilir kendiniz karar verin

http://www.aliexpress.com/item/PRO-NEW-8-1-8-OF-Professional-ALL-Language-7-32-64bits-KEYIII-Free-To-10/32343863179.html

Tam da ben yazıcaktım.Dün satın aldım ve bugün yüklemeyi yaptım.Yükleme sonunda windows 10 için rezerve de yaptım.Tek merak ettiğim başka bir konuda arkadaş, öğrenci sürümü satan kişilerin olduğunu söylemişti(Bu satıcı için değil başka kişiler için) bundan nasıl emin olabiliriz?

Edit: Sistemi kontrol ettim sorunsuz çalışmakta.Diğer linktekikine göre daha ucuz sadece 5 dolar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty3840 -- 23 Temmuz 2015; 20:29:09 >

• qwerty3840 Q kullanıcısına yanıt
    Başlat -> Çalıştır'a

slmgr.vbs /dlv

yazıp enter yapınca "Kalan Windows Etkinleştirme Sayısı" yazıyor. Orada ilk formatınızda 1000 yazması gerekiyormuş demiş konu sahibi üstad. Ben deneyemedim henüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam 1000 yazıyor o zaman sorun yok diyebiliriz üstteki 5 dolarlık link için diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty3840 -- 23 Temmuz 2015; 20:30:52 >
    2 katını vermiş oldum yani :s Rusya ve Çin'de korsan kullanimi engellemek icin ucuz satilan keyler ise bunlar, o zaman Aliexpress'ten almak da mantıklı. Araştırmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaslar aliexpress de de 5 dolarak satıyorlar adam 181 tane satmıs ama ne kadar guvenilir kendiniz karar verin

Arkadaşlar bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa daha ucuza alma fırsatımız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Arkadaşlar bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa daha ucuza alma fırsatımız olur

Ben aldım sorun yok hocam windows 10'u da rezerve ettim.Şuan güncellemeleri yüklüyorum.

@nihattr

Olsun hocam ucuz bir şey sonunda kafaya takılacak şey değil.

Bir tane Win 7 almayı düşünüyordum. Bakalım, hayırlısı. :) Satıcılar sorunsuz ise büyük ihtimal benzer keylerdir o zaman.

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 8.1 Pro kurdum, ama etkinleştiremedim. Kurulumda kabul etti. Kalan etkinleştirme sayısı 1000 gözüküyor. Problem mi var?

• yalnız şöyle bir durum var, 9.7 dolarlık keyleri satan arkadaş sağlam biri, sorun yaşayan biçok arkadaşa ücretsiz 2. key sağladı, 5 dolarlık satan arkadaş bunu yaparsa, yani sağlam satıcıysa kaçırmayın derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazi Zombie Army 2

yalnız şöyle bir durum var, 9.7 dolarlık keyleri satan arkadaş sağlam biri, sorun yaşayan biçok arkadaşa ücretsiz 2. key sağladı, 5 dolarlık satan arkadaş bunu yaparsa, yani sağlam satıcıysa kaçırmayın derim....

Bende kararsız kaldım hocam, bir arkadaş sorunsuz şekilde yüklediğini söyledi ama.Belki yarın ikinci kamikazeliği ben yaparım da aliexpresste paypal yokmuş.
  • Aldığım 9.7 dolarlık key, Windows sitesinden iso indirirken problem çıkarmadı. Yüklerken de problem olmadı. Fakat aktive etme kısmında keyi kabul etmiyor.
    Key geçersiz deyip duruyor. Satıcı ile irtibata geçtim, "mesai bitti, yarın yardımcı olacağım" dedi.
    Yarın ola hayrola diyelim.

İlginç olan, telefon aktivasyon seçeneği yok. Sadece key girebiliyorum.

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 24 Temmuz 2015; 3:50:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Aldığım 9.7 dolarlık key, Windows sitesinden iso indirirken problem çıkarmadı. Yüklerken de problem olmadı. Fakat aktive etme kısmında keyi kabul etmiyor.
    Key geçersiz deyip duruyor. Satıcı ile irtibata geçtim, "mesai bitti, yarın yardımcı olacağım" dedi.
    Yarın ola hayrola diyelim.

İlginç olan, telefon aktivasyon seçeneği yok. Sadece key girebiliyorum.

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

Hocam sen ve diğer arkadaşlar okusun önemli bilgidir.

Etkinleştirme ve orijinal Windows arasında nasıl bir bağ var?

Etkinleştirme, ürün anahtarınızı donanım yapılandırmanızla eşleştirir ve Windows kopyanızın Microsoft Yazılım Lisansı Koşullarınca izin verilenden daha fazla bilgisayarda kullanılmadığını doğrular. Genellikle, önemli bir donanım değişikliği yapmadığınız sürece, Windows'u bir kere etkinleştirmeniz gerekir.

Ancak, orijinal Windows, ürün anahtarınızın kullanılıp kullanılmadığını veya engellenmiş olup olmadığını ya da Windows'u etkinleştirirken kullandığınızdan farklı olup olmadığını belirli aralıklarla kontrol eden bir işlemdir.

Bilgisayarınız Microsoft'tan isteğe bağlı indirme yapma girişiminde bulunduğu zaman orijinallik veya doğrulama denetimleri gerçekleştirilir. Örneğin, bilgisayarınız güncellemeleri indirirken Windows ürün anahtarınızın geçerli olup olmadığını denetler. Öyleyse, bilgisayarınızdaki Windows kopyası orijinaldir ve Microsoft tarafından çıkarılan son güncellemeleri alma hakkına sahiptir. Değilse, bilgisayarınız orijinal olmayan Windows çalıştırıyordur.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.