Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

biçok arkadaş sormuştu diğer satıcılarda neden paypal yok diye,

nedeni çok belli....

9 dolarınız hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde güle güle yeyin (gerçi yeye bitmez orası ayrı, hahaaaaaaaaa)....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazi Zombie Army 2 -- 24 Temmuz 2015; 19:36:16 >
  • Ya satıcı çakal diyorum inanmıyorsunuz yedirebildiğine işte durumu çakanlara pozitiflik gitmesin falan filan diye hemen iade geçiyor ;)
  • öncelikle altını çizmek istiyorum, hiçkimse hiçkimseyi hiçbirşeye zorlamadı, ne yaparsanız kendi sorumluluğunuzdadır....

not:konu silemediğimden dolayı şikayet ettim, kimseye iylik yapmıcan, vatana millete hayırlı uğurlu olsun,

sizlerde en kısa sürede silinmesi için şikayet edin,

bana ait olan diğer mesajları şikayet edebilirsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazi Zombie Army 2

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9978C176-E

bu arada aklında şüphe olablar yada keylerin nerden geldiğini merak edenler için bikaç görsel....

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

arkadaşlar doğmamış çocuğa don biçmeyin, neyin ne olduğunu zaman gösterecek,

madem 9 dolar sizin için devlet meselesiydi hiç bulaşmasdaydınız o zaman,

yaptıklarınızın sorumlulukları size aittir....

9 dolar devlet meselesi değil de adam kaç bin kişiye sattı kimbilir. ADam 9 dolar verdi diye sesini çıkartmasın mı ? 1 yıl veya 2-3 ay sonra bloklanacağının bilgisini veriyor arkadaş bunda bu kadar çemkirecek ne var.

Zaten konunun başlangıcında gerekli uyarıyı yapmışlar, risk durumu hep vardı. Bir üye microsoft ile irtibat kurunca gerekli bilgilendirme yapılmış. bu anlamsız mesajlarınızı anlamıyorum kimsenin konu sahibine bir şey dediği yok.

Almaya devam edip mağdur mu olsunlar. Hala almak isteyen var ise hiç olmazsa bu durumu bilerek alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 24 Temmuz 2015; 19:54:01 >

• quote:

öncelikle altını çizmek istiyorum, hiçkimse hiçkimseyi hiçbirşeye zorlamadı, ne yaparsanız kendi sorumluluğunuzdadır....

not:konu silemediğimden dolayı şikayet ettim, kimseye iylik yapmıcan, vatana millete hayırlı uğurlu olsun,

Hocam kimse size olumsuz birsey soylememis ki. Bu konuyu acana veya neden aldirdiniz diye yakinan yok. Herkes kendi sorumlulugunda aldigindan bir talebi olacaksa saticiyla irtibata geciyor zaten. Siz zaten belirttiniz basta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öncelikle altını çizmek istiyorum, hiçkimse hiçkimseyi hiçbirşeye zorlamadı, ne yaparsanız kendi sorumluluğunuzdadır....

Konuyu açan konu sahibi siz misiniz ? tamam sizsiniz sanırım şunu söylemem gerekir ki ürünü alıp test edip denedikten sonra bu tür konular açmalıydınız. Tamam kimse size bir şey demiyor fakat doğrusu bu olmalıydı.

Ayrıca provake edici mesajlar yazmayınız gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 24 Temmuz 2015; 19:54:17 >
  • kimseyle tartışmaya girmeyeceğim, konuyu şikayet edin....

not:keyi alıp test edip kullanmışlığım var ve halen kullanmaktayın....
  • İş yerinden birine daha aldırdım. Gerçi dedim "sen bilirsin istersen bekle. Ben deneyeyim bir müddet patlarsa" vs. diye. Şimdi keyler elimizde mi patladı
  • Msdn ile Dreamspark farklı değil mi? Aliexpress'teki Dreamspark ise o mu daha mantıklı, bu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın WaReZ.

İkisi de mantıklı değil fakat illada birisini seçmek gerekirse msdn derim dreamspark öğrenciler için + her sene öğrenci olduğunu kanıtlaman gerekiyordu edu.tr uzantılı mail gerekliydi en son ne oldu bilmiyorum.
  • Staree kullanıcısına yanıt
    O zaman 6 ay Paypal desteği de varken ben Ruslardan devam ederim. Sağolun.

Konu sahibi de belli bir bilgi ve tecrübeyle konu açmışssın. Teşekkürler. Yanılma olabilir. Zaten kim bu fiyata alabilir başka türlü. Ben maceraya devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

O zaman 6 ay Paypal desteği de varken ben Ruslardan devam ederim. Sağolun.

Konu sahibi de belli bir bilgi ve tecrübeyle konu açmışssın. Teşekkürler. Yanılma olabilir. Zaten kim bu fiyata alabilir başka türlü. Ben maceraya devam ediyorum.

Hocam imkanınız varsa aldığınızda durumu satıcıya mesaj olarak atar mısınız? geliştirici keyleri şeklinde
  • http://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/pdp/%C3%96%C4%9Frenciler-i%C3%A7in-Windows-8.1-Pro/productID.288899800
    Öğrenciler için Windows 8.1 Pro
    Öğrenci fiyatı
    129,00 TL
    Windows 8.1'in harika özelliklerinin yanında okul ağlarına kolay bağlantılar ve veri şifrelemesi.

Uygun öğrenciler, öğretim üyeleri ve personele yönelik bu akademik teklif, ürün satın alınmadan önce uygunluğun doğrulanmasını gerektirir ve sınırlamalara tabidir *

• O zaman satıcı direkt iade eder hocam. Hangi amaçla yazıyoruz?

• Satıcı ben ekran resmi yollamadan yeni keyi göndermiş bile. O, problemsiz oldu. "slmgr.vbs /xpr" yapınca makine kalıcı olarak etkinleştirildi diyor. Kısa süreli olsa, kalıcı der miydi peki? Belli bir süre olsa geliştirici bunu bilmeliydi. Pat diye mi sonlanıyor?

Windows 10 rezervesi de tamam. Şimdilik benden bu kadar. Emek veren herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 24 Temmuz 2015; 22:37:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende keyi ürün anahtarını değiştir ile değiştirdim. Sonra bununla slmgr.vbs /xpr kontrol ettim. Etkinleştirildi falan fişman dedi.

27 lira için ağıtlar yakacak değilim.

Patlarsa bile her taraf crack dolu çakarım bir crack yoluma devam ederim.

Saygılar.
  • Forum başından beri üslubumu bozmadım bozmayada hiç niyetim yok bazıları sinir stresten kendine hakim olamayip çingene ağzıyla ucuz cümleler kuruyor acıyorum onlara.

Key konusunda son birsey soyleyecegim isteyen alir isteyen almaz ona ben karisamam sadece tavsiye ogüt veririm gelgelelim insanlarimiz milletimiz ne aldığını bilsin keylerin neden ucuz olduğunu bilsin öğrensin istedim sonuçta bende biliyorum işi çözüp buraya yazmamayı neden yazayim ki sonuçta yakin arkadaslarim, akrabağim degilsiniz degil mi ? Kimseyede hakaret kufur genel ahlak kurallarini bozacak herhangi birseyde dediğimi dusunmuyorum. Bu konudaki son yazımdır hadi eyvallah.

Not : Olaylari her açıdan değerlendirdiğinizde yani objektif subjektif dusunebildiginiz zaman
    foruma yarariniz olur.

• Hım ilginç yani kurumsal satılan bu keyler.

Şimdi sanırım çoğumuz keyleri paypal üstünden aldık, bu sorun üstüne para iadesi istenebilir.

Ben ve diğer alanlarda keylerini kontrol ettirsin daha sonra yapılacaklar paypal üstünden iade işlemi başlatmak, bunun için gerekli ve ortak olarak kullanacağımız bir yazı hazırlarız.

Oldu bir şekilde paypal ile bu sorun çözülmedi; alım 3d olmadan ödeme olduğu için bankaya dilekçe yazarız, bu yol biraz daha bekletir ama 2-3 ay içinde ''benim kısmen bildiğim bu'' para %100 hesabınıza geçer.

Ayrıca bu işlere başvurmadan keyi satanla da irtibata geçmek lazım, sonuçta ciddi anlamda ucuz bir key ve şimdilik işimizi görüyor paypal geri dönüşü de 180 gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

bu arada şimdi windows 8.1 i indiriyorum başta windows 8.1 pro yazdı. ileri dedim .windows 8.1 indiriliyor diyor. 32 bit veya 64 bit yazmıyor indiridikten sonra 64 bit seçeneği filan çıkıyordur değilmi.

Keyler 32 64 bit farketmez. Key keydir

• Sorun olabileceğini bilerek satın almıştım. Bu yüzden iade falan yapmadım. Ama yinede satıcıya mesaj atıp sordum, "böyle böyle diyorlar, ne diyorsun" diye.
    Gelen cevap; "bir süre önce tedarikçi ile sorun yaşadık, ama şuan çözüldü. Artık retail lisansı satıyorum. Al sana da bir tane retail lisansı" dedi ve bir key daha gönderdi.
    İnanmadım tabi retail olduğuna. Eleman çerez gibi key dağıtıyor çünkü.
    Yine de microsoftu aradım, gerek olmadığı halde beni kandırmaya çalışıyorsa, para iadesi istemeye karar verdim.
    İstemediğim halde, aklınca hediye ettiği key de dreamspark çıktı. Karşısındakini aptal yerine koyanlardan hiç haz etmem.

Konu sahibi arkadaş, sana bir lafım yok. İyi niyetinle insanları haberdar etmişsin. Sağol. Ama satın alan insanlar, neye para ödediğini bilmeli.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.