Şimdi Ara

Ucuza oyun sistemi topladım bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttigin gibi pc topladım 1500 tl ye bu topladıgım sistem bileşenleri birbirine uyumlu mu yada darboğaz olur mu? sistem benim cok hoşuma gitti.sistem darboğaz yapar mı? PSU yeterli mi? Bileşenler birbirine uyumlu mu? Sadece bunların cevabını istiyorum. Lütfem sistem tavsiye etmeyin bu kafamdaki soruları cevaplarsanız mutlu olurum..
     Ucuza oyun sistemi topladım bakar mısınız? Ucuza oyun sistemi topladım bakar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancer1937 -- 10 Mart 2016; 0:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncell

• YARDIM!!!
  • Buyuk harfle YAZMAYIN!!!

Soruya gelince olmamis... Apu tiplar gibi yapip degisik bir sey yapmissin. Islemciyi 860k yap daha performanslidir. Icinde gpu yok daha mantikli. Ekran kartini da gtx 950 almaya calisin cok daha guncel kart fiyat farki pek yok.onun disinda frna degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 950 VS R9 270X hangisini alıyım işlemciye gelince içinde cpu olmazsa ekran kartıyla birlikte daha mı fazla performans sunuyor. Bu işlemciyi seçtim ucuz hem bide ekran kartını adam gibi bişey alıyım diye bu işlemciyi sectim eğer gta5 gibi üst düzey oyunları r9 270x veya gtx 950 ile secmiş oldugum işlemci ile kasmadan oynatıyorsa kalsın bu işlemci ilerde değiştiririm işlemciyi idarelik kasmadan darboğaz yapmadan oyunları oynatıyorsa kalsın bu işlemci şimdilik

Asus GTX950 STRIX GAMINGhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx950-strix-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=UP

Powercolor R9 270X TurboDuohttp://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r9-270x-turboduo-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

gpuboss GTX 950 VS R9 270Xhttp://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-GeForce-GTX-950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancer1937 -- 10 Mart 2016; 17:08:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

İşlemciyi i3 6100 yap. Ana kart da msi h110m pro vd olsun. 20 30 lira verip hdmi çıkışlı pro vh de alabilirsin ama zaten ekran kartindan çıkış alacağın için onu kullanmazsin bile. Ram 8 gb ddr4 2133 mhz yap. Ekran kartını da 950 yap. Yaklaşık 100 tl farkla en güncel ürünlerden sistem toplamış olursun.

Bu sistemi alırsanız başınız ağırmaz.

• rancer1937 R kullanıcısına yanıt
    Butcen i3 6100 e yeterse onu al tabi... Ramler i3 6100 icin ddr4 olacak unutma...

950 ile 270x arasinda cok fark yok belki 270x biraz onde ama cok eski bir seri 7870 lerle ayni seri... Ben 950 alirdim. P kart aliyorsu. 2 sene so ra driver destegi kesilirse anlami kalmaz. Saf kas gucu önemli ama verimlilik daha da onemli... 950 alin. Bu saatten sonra 0 270x alinmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    i3 6100 alırsam adam gibi ekran kartı alamıcam en azından secmiş olduğum işlemci idare eder sonra amdli işlemci iyisinden alırım.
  • i3 lü ddr4 skylake tabanla bir sistem kurulursa ilerde aynı anakartla i5 6600 i7 6700 e kadar çıkabilme şansında olur yani ileriye dönük bir sistem olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.