Şimdi Ara

Ucuza oyunlar, yazalım, paylaşalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanet olası reklamlar bende yazıları engelliyor, o yüzden aşağıya çekiyorum yazıyı...

Aklıma bir fikir geldi arkadaşlar. Biliyorsunuz ki orjinal oyun kullanan biri olarak burada sürekli, daha doğrusu elimden geldiğince 'ucuz' oyunları sizlere söylemeye çalışıyorum. Özellikle kampanyalar. Bugün yine böyle iolay başıma geldi, dedim bari paylaşayım forumla, herkes nasiplensin. Düşüncem ise şu; ucuza bulduğunuz oyunlar, xbox, PS, nintendo fark etmez, hangi platform olursa olsun paylaşın, haber verin gidip alalım Mümkünse de üst konu olsun. HAtta ve hatta bu başlığa mahsus, varsa öyle bir sistem, herkesin benim bu mesajıma girip editleme hakkı olsun. Böylelikle kimse başlığı metrelerce uzatmadan, ilk mesajdan (yani bundan) oyun listelerine eklesin gördükleri oyunları.. Ayrıca başlığı tüm platformlara da koyalım. Pc, xbox, ps, nintendo fark etmesin yani.. Mümkün mü böyle birşey? Ne dersiniz??

Evet bugün Kanyon alışveriş merkezindeki TEknosaya gireyim dedim, bi baktım aral ithalat, kendi ithal ettiği oyunları sepete koymuş, 19.99'dan satıyor. HEmen bi fahreneit kaptım, belki bi ara PZ3'ü de kapabilirim. Fiyat süper bence. Demin oynadım, inanılmaz güzel bi oyun. Saldırın diyorum.. Daha kısa süre öncesine kadar 120 ytl idi...HAtta oyundan 19ytl aldı kasadaki eleman Demem odur ki, burda takip etmeyen, piyasayı bilmeyen arkadaşlari çin paylaşım olmuş olur. Oldukça güzel, arşivlik oyunlar ucuzlamaya başladı gerçekten.. Sepette çok oyun vardı, ben aklımda kalanları yazayım, siz de ekleyin. Umarım benim mesajımı sırf bu başlık içinden edit etme imkanı our çünkü ben takip edemeyebilirim açıkçası sürekli..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Oyun adı - Platform - Fiyatı (ytl) - Satıldığı yer

Fahrenheit (indigo prophecy), -------------------------- PS2 ---------19.99 -----------Kanyon-Teknosa-Aral Sepeti

Project Zero 3- (Fatal Frame3)The tormented --------------PS2----------19.99----------- Kanyon-Teknosa-Aral Sepeti

Hitman: Contracts -----------------------------------------------PS2---------19.99------------ Kanyon-Teknosa-Aral Sepeti

Midnight Club 3: Dub edition remix ------------------------------PS2--------- 40.00 ---------- Cevahir - D&R (Bundan çok az kaldı)

Black --------------------------------------------------------------- PS2---------40.00---------- Cevahir - D&R

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdilik aklımda kalanlar bunlar.. Umarım katılım olur, umarım işe yarar, umarım sadece kendi kendime gelin güvey olmuyorumdur

Not: Araya 'tire' çekmeden boşluk bırakamadım kelimeler arasında, dip dibe oluyo liste yoksa. Beceremedim, varsa çözebilen bve doğru düzgün yapabilen buyursun yapsun, benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 3 Temmuz 2007; 3:21:47 >

• Sadece İstanbul mu?

Ankara da isterük Adv. Abi..
  • Ankaralı olanlar Ankara yazar, Isparta'lı olanlar Isparta, Zimbabwe'den olanlar Zimbabwe yazar 'satıldığı yer'e, olur biter
  • Ben yarın bir ortalığı dolaşıp geleyim, her kapıdan "DH'den gönderdiler" diyerekten geçeceğimi umuyorum.

• Dolaş dolaş, şapka tak ama, hava çok sıcak... İyi çalış

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Dolaş dolaş, şapka tak ama, hava çok sıcak... İyi çalış

Neyse:

Geçenlerde Ankara Real'deki TeknoSA'nın içerisinde "X-MEN LEGENDS" oyununun 29 liraya görmüştüm. Ama değişmişte olabilir.

• Bence bu başlığa ikimizden başkası katılmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bence bu başlığa ikimizden başkası katılmayacak

tezini çürüteyim
  • Yaw keşke şu god of war 1-2 de ucuz olsada alsam.. Şimdi vermek istemiyorum o kadar para. oynayamadım da daha
  • gow1-2 ikisinide sadece 5 milyona aldım yani 2 oyun 5 milyon hemde ilk geldiğinde aldım gowıı yi ama hiç bir sorun çıkmadı oyunu bitirdim.gow1 ide 3 hafta önce aldım onuda bitirdim ondada hiç sorun çıkmadı bursada oturuyosan söyleyeyimnerde olduğunu.
  • arkadaşlar izmit merkezdeki teknosa da ARAL ın üçlü ps2 oyun paketi vardı 99 YTL
    içinde PES 5 , The URBZ: Sims in the City , Hummer Badlands vardı hummer oyunu ile ilgili fikrim olmadıgı için almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 3 Temmuz 2007; 14:19:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

gow1-2 ikisinide sadece 5 milyona aldım yani 2 oyun 5 milyon hemde ilk geldiğinde aldım gowıı yi ama hiç bir sorun çıkmadı oyunu bitirdim.gow1 ide 3 hafta önce aldım onuda bitirdim ondada hiç sorun çıkmadı bursada oturuyosan söyleyeyimnerde olduğunu.

Arkadaş heralde orjinal oyunu kastediyor. Seninkiler orjinalmi 5 ytlye varsa godfather alırım 1000 tane ggden satarım zengin olurm he
  • quote:

Bence bu başlığa ikimizden başkası katılmayacak

katılıcaz adventure bundan sonra mağazaları daha dikkatli gezeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

gow1-2 ikisinide sadece 5 milyona aldım yani 2 oyun 5 milyon hemde ilk geldiğinde aldım gowıı yi ama hiç bir sorun çıkmadı oyunu bitirdim.gow1 ide 3 hafta önce aldım onuda bitirdim ondada hiç sorun çıkmadı bursada oturuyosan söyleyeyimnerde olduğunu.

Arkadaş heralde orjinal oyunu kastediyor. Seninkiler orjinalmi 5 ytlye varsa godfather alırım 1000 tane ggden satarım zengin olurm he

Orjinal diyorum tabiki :D Ps3 'de oynamak için, ps2 im yoktuda içimde kaldı.

• Katılanlara teşekkürler

Bu arada o gow'lar büyük ihtimalle korsandır, yoksa o fiyata nerdee Arkadaşlar, orjinal oyunları paylaşalım lütfen..

Gow1'i bundan 15 ay evel falan D&R'dan 39ytl'ye almıştım. sonrasında heryerde 29 ytl'ye kadar düştü. Şu an biraz zo bulunuyor ama ucuz olması lazım hala.. Gow 2 ise zor, 120 falandı, beklemek lazım..

D&R başta olmak üzere Teknosa, belki eP center ve bilimum toysrus benzeri oyucakçılarda ucuz oyunlar bulunabiliyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.