Şimdi Ara

ucuza tv kartı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski tv kartım xp uyumlu değil bazı arkadaşlar sürücü falan verdiler ama olmuyo açıkcası böyle şeylerle uğraşmaktanda bıktım 25 30 35 ytl ye tv kartı var mı. kablo tv izleyeceğim ..düzgünce canım istediğinde izliyim yeter. çalışan bir ikinci el de olabilir belki

• merhaba konu ile pek alakalı değil ama bana yardımın olabilir. bende de kablo tv var win 98 kullanıyorum. yanlız kablo tv yi takınca tv kartıma mönitörüm çok fazla dalgalanıyor. sen kablo tv izlerken bilgisayarında böyle bir sorunla karşılaşıyor musun?
  • hmm..ya şöyle söyliyim ben windows 98 varken izleyebiliyordum .hiç bir sorun yaşamıyordum.ozamanlar monitörümde 15 crt idi..dalgalanma falan olmuyordu... neden öyle bir şey oluyor bilemiyorum... tv izlemiyorken bile kablo takılıyken(ben hiç çıkarmıyordum gerek de yok) ekranın titriyorsa acaba elektrik kaçağı olabilir mi..çünkü kablo tv lerin kablosunda biraz elektrik oluyor ve ben bir kere bilgisayarın metaline deydirmiştim sigorta atmıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2na2na -- 11 Şubat 2007; 23:49:42 >
  • sağolasın şöyle söyleyim ben sana kablo tv kablosunu kasadaki herhangi bir metal yere değdirince kıvılcım çıkıyor. sanırım ya hatta ya da bilgisayarda bi sorun şuna da bakmıştım. normal tv de kullandığımız kabloyu da dvd playerın metal kısmına değdirince onda da kıvılcım çıkıyor. sanırım benim hatta bi sorun. cevabın için teşekkürler.
  • arkadaşlar fly prime 30 fm tv kullanan var mı 45 milyon falan..daha ucuzu var mıdır yoksa bunu alıyım mı...
  • walla piyasayi arastirmak lazim. özelliklerine göre uygunsa alabilrisin
  • DVB-S istiyorsan o fiyata bulunmaz. İkinci el analog alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.