Şimdi Ara

UCZ Markette sünger Bob oyuncağı 10 lıra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar UCZ marketlerde lisanslı sünger Bob oyuncağı 10lıra benim cocuklar cok begendi 2 tane aldım. Onunde kucuk bir ekran var 20kadar masal ve Video gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 21 Aralık 2013; 11:08:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öteki resim ne iş

edit = kaldırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Aralık 2013; 11:22:49 >
  •  UCZ Markette sünger Bob oyuncağı 10 lıra

AYRICA ŞÖYLE BİR FIRSAT DAHA VAR. BBC İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ İYİ DURUYOR BAKMAK LAZIM NASIL BİR ŞEYMİŞ ACABA?

UCZ Markette sünger Bob oyuncağı 10 lıra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemillion -- 21 Aralık 2013; 11:55:35 >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Valla bende anlamadım oyuncağın resmini ekleyeyim dedim o resim cikti. Galeride oyle birseyde yok ilginc.
    Neyse Arkadas yukarıda resmide paylasmıs guzel oyuncak bizimkiler ellerinden dusurmedı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu husky köpek güzele benziyor fiyatı da iyi
  • office 2010

görüyorum orada. bu gerçekse yıkarlar orayı.
    tabi outlook falan yazmış . sadece outlook lisansı mı acaba ?
  • 20 TL alışveriş kampanyası 7 Ekim'de başlamış.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=514336101991694

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

office 2010

görüyorum orada. bu gerçekse yıkarlar orayı.
    tabi outlook falan yazmış . sadece outlook lisansı mı acaba ?

Muhtemelen, Haber Türk gazetesinin kuponlu promosyon kampanyalarından kalanları dağıtıyorlar. Resimdeki kitap, eğitim setinin bir parçası.

http://www.promosyongazetesi.com/haberturk-microsoft-office-2010-egitim-programi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 21 Aralık 2013; 21:04:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wayofway kullanıcısına yanıt
    Aynen, bunlar hep aynı gruba ait gazetelerde kuponla verilen ürünler. Yine de gazeteye bağlı kalıp almaktansa parasını verip almak (isteniyorsa şayet) daha mantıklı tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.