Bildirim
UD Rouge karşı taktiksel yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merak etme onlar da sana karşı yeri gelince oldukça aciz kalabiliyorlar, warlock oynamadım hiç büyülerini bilmiyorum ama ilk olarak onları stealth yaptırmayacak yani sürekli damage veren büyüler atman gerek bence ilk olarak(curse oluyor sanırım) bunun yanında fear cooldownu iyi kullanmak gerek çünkü forsaken ile planların alt üst olabilir. dediğim gibi rogue yu senden uzak tut ve yavaş yavaş ölmesini sağla. -
Haklısın dostum fear en iyi silahı warlockun fakat küçük bir sorun var udler ırk olarak fear yemiyor:Dquote:
Orijinalden alıntı: diablo2
merak etme onlar da sana karşı yeri gelince oldukça aciz kalabiliyorlar, warlock oynamadım hiç büyülerini bilmiyorum ama ilk olarak onları stealth yaptırmayacak yani sürekli damage veren büyüler atman gerek bence ilk olarak(curse oluyor sanırım) bunun yanında fear cooldownu iyi kullanmak gerek çünkü forsaken ile planların alt üst olabilir. dediğim gibi rogue yu senden uzak tut ve yavaş yavaş ölmesini sağla. -
Her zaman succubus seninle olsun seni stunladıkları anda succ. ile seduce etmeye çalış tabi ama roglar işini çok çabuk görür :) ama ilk işin succ. ile seduce etmek olsun stundan kurtulduktan sora bi fear atarsın arkasından shadow bolt sonra tekrar seduce ve SOULFIRE!quote:
Orijinalden alıntı: erkoctan
Haklısın dostum fear en iyi silahı warlockun fakat küçük bir sorun var udler ırk olarak fear yemiyor:D
Alıntıları Göster
edit: yazmayı unuttum, undeadler ırksal bi spell sayesinde 10 saniye feara immune oluyor, eğer onu kullanırsa seduce halindeyken kısa casting spellerle dmg vermeye çalış. Ama dediğim gibi oyuncu iyiyse hiç karşılık bile verme arkana yaslan ve bekle bi de detect hidden diye bi özellik var warlocklarda onu hep üstünde tut buff olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 1 Aralık 2006; 17:24:00 >
-
açık söylemek gerekirse özellikle bg lerde pek seduce olan rogue görmedim :) ben en azından nadir yakalandım, ilk görüşte dediğim gibi stealth olmalarına izin verme. bir kere kaçırırsan dönüşü olmaz yola girersin, ve şunu da belirteyim her ne kadar forsaken ile fear ı silebiliyorsa da udler, ufak bir zaman kazandıracak sana emin ol, çünkü ben fear yiyince ani bişey olduğu için 1-2 sn dahi fear lı kalıyorum ama max 2 sn sonunda geri dönerimquote:
Orijinalden alıntı: Miex
Her zaman succubus seninle olsun seni stunladıkları anda succ. ile seduce etmeye çalış tabi ama roglar işini çok çabuk görür :) ama ilk işin succ. ile seduce etmek olsun stundan kurtulduktan sora bi fear atarsın arkasından shadow bolt sonra tekrar seduce ve SOULFIRE!
edit: yazmayı unuttum, undeadler ırksal bi spell sayesinde 10 saniye feara immune oluyor, eğer onu kullanırsa seduce halindeyken kısa casting spellerle dmg vermeye çalış. Ama dediğim gibi oyuncu iyiyse hiç karşılık bile verme arkana yaslan ve bekle bi de detect hidden diye bi özellik var warlocklarda onu hep üstünde tut buff olarak
Alıntıları Göster
-
o kadar kolay değil aslında ama zor da değil yapman gereken will of forsaken yani undead race sel özelliğinin bitimine kadar sağ kalmak :) bunun için spell stone kullanabiirsin, tabi daha iyi bir off handin varsa ayrı bişey :) sen asıl bizim dwarf pri lerden neler çektiğimizi bilsen :P gerçi onlara da taktik bulduk o da ayrı bi olay..quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Her zaman succubus seninle olsun seni stunladıkları anda succ. ile seduce etmeye çalış tabi ama roglar işini çok çabuk görür :) ama ilk işin succ. ile seduce etmek olsun stundan kurtulduktan sora bi fear atarsın arkasından shadow bolt sonra tekrar seduce ve SOULFIRE!
Alıntıları Göster
-
o seni yakaladıysa ve dead coil colddownda bekliyosa şansın çok az. Dead coil varsa ve rogue biraz saf ise belki. Dead coili attıktan sonra saf rogue wofa basan roguedir :) yok basmaz ise dead coilden sonraki gelen fearda basacaktır. yavaşlatmayı açtı isen kullanabilirsin. Açmadıysan 6 sn kaçman lazım. 6 sn sonra bir fear daha (muhtemelen 6 sn içinde seni kesmiş olacaktır). İnsignia kullanma ihtimali var birde. Zordur rogueden kaçmak. Aslında güzel bi yöntem var ama engineer olman lazım. Dead coilden sonra dotları sırallıcaksın. Engineerların kullandığı bağlama trinketi var 10 sn rogueyi bağlıyo. 10 sn kesmek için bence yeterli.quote:
Orijinalden alıntı: galdor
o kadar kolay değil aslında ama zor da değil yapman gereken will of forsaken yani undead race sel özelliğinin bitimine kadar sağ kalmak :) bunun için spell stone kullanabiirsin, tabi daha iyi bir off handin varsa ayrı bişey :) sen asıl bizim dwarf pri lerden neler çektiğimizi bilsen :P gerçi onlara da taktik bulduk o da ayrı bi olay..
Alıntıları Göster
Not : UD roguelerin wof özelliğine nerf gelmeli. Warlockları bu kadar rahat kesen başka rogue yok. Bizim amuda kalkmadığımız kalıyo warlock kesmek için adamlar bi wof sayesinde kesiyorlar bu haksızlık. Zaten horde roguelerin yüzde 80 i UD.
-
+ bir de rank2 trinketi varquote:
Orijinalden alıntı: cirnak
o seni yakaladıysa ve dead coil colddownda bekliyosa şansın çok az. Dead coil varsa ve rogue biraz saf ise belki. Dead coili attıktan sonra saf rogue wofa basan roguedir :) yok basmaz ise dead coilden sonraki gelen fearda basacaktır. yavaşlatmayı açtı isen kullanabilirsin. Açmadıysan 6 sn kaçman lazım. 6 sn sonra bir fear daha (muhtemelen 6 sn içinde seni kesmiş olacaktır). İnsignia kullanma ihtimali var birde. Zordur rogueden kaçmak. Aslında güzel bi yöntem var ama engineer olman lazım. Dead coilden sonra dotları sırallıcaksın. Engineerların kullandığı bağlama trinketi var 10 sn rogueyi bağlıyo. 10 sn kesmek için bence yeterli.
Not : UD roguelerin wof özelliğine nerf gelmeli. Warlockları bu kadar rahat kesen başka rogue yok. Bizim amuda kalkmadığımız kalıyo warlock kesmek için adamlar bi wof sayesinde kesiyorlar bu haksızlık. Zaten horde roguelerin yüzde 80 i UD.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
+ bir de rank2 trinketi var
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: diablo2
evet insignia of .. :) o kolay ne de olsa fearın cooldown ı yok.. Tabi fearı dispelleyip direk intercept atan warriorlar hoş olmuyo :)
Hmm bu arada aklıma şu geldi 1-2 gün önce fear attığım rogue o kadar çabuk insignia bastıkı quick bar da usage cooldownının döndüğünü görmesem atmadım sancaktım :) acaba macrosumu çıktı bu işin çıktıysa hoş olmaz..
-
will of the forsakenın cooldown u var. her fear attığında kurtulamazquote:
Orijinalden alıntı: galdorquote:
Orjinalden alıntı: diablo2
evet insignia of .. :) o kolay ne de olsa fearın cooldown ı yok.. Tabi fearı dispelleyip direk intercept atan warriorlar hoş olmuyo :)
Hmm bu arada aklıma şu geldi 1-2 gün önce fear attığım rogue o kadar çabuk insignia bastıkı quick bar da usage cooldownının döndüğünü görmesem atmadım sancaktım :) acaba macrosumu çıktı bu işin çıktıysa hoş olmaz..
Alıntıları Göster
ayrıca death coil atınca olan 3sn fear bozulamaz
dotları sıraladıktan sonra stealth ihtimali kalkar
death coil çok önemli bu arada, ki insanmışsın
neyse burda kağıt üzerinde pvp yapmayalım
karşındaki rogue a bağlı biraz da
-
kardeş rogouların bir özellikleri var mage ve warlock ları kolay öldüryo çünkü büyüsü yapmayı engelliyor bende rogou yapmıştım ama sonradan vaz geçtim ama mage ve warlockları öldürmesi kolay oluyo -
komikmiş ehehe.. bi dekmeyle hiç büyü yapamıyoruz bi daha..quote:
Orijinalden alıntı: wowarrior
kardeş rogouların bir özellikleri var mage ve warlock ları kolay öldüryo çünkü büyüsü yapmayı engelliyor bende rogou yapmıştım ama sonradan vaz geçtim ama mage ve warlockları öldürmesi kolay oluyo -
insignia of the horde/alliance için addon war otomatik dispelliyo muhtemelen onu kullanıyodur adam artı karşıdakinin ne spell ettiğini gösteren addonlarda var mesela ben priestımda deathcoil yedikten sonra bakıyorum eğer gelen spell fearsa vofu açıyorum bölece zaman kaybı olmuyor. scubus kullanmak belki sana yardımcı olabilir charm attıında vofu kullanacaktır rogue daha sonra deathcoil ve fear atarsan ancak o zaman bi şansın olabilir diye düşünüyorum varlock cdleri hakkında çok bilgim yok ama işin gerçekten çok zor ud roguelere karşı.quote:
komikmiş ehehe.. bi dekmeyle hiç büyü yapamıyoruz bi daha..
Alıntıları Göster
-
şansın yok. sil karakteri. undead warlock aç. will of forsaken seduce da kaldırıyo. ayrica rogue sınıfının pvp trinketi de seduce kaldırıyor.quote:
komikmiş ehehe.. bi dekmeyle hiç büyü yapamıyoruz bi daha..
Alıntıları Göster -
Bencede hiiç zaman kaybetmeden UD Warlock aç derim...Çünkü ilerde bu ba$ını çook ağrıtacak...Zaten Bliz tüm i$e yarar PvP büyülerine kar$ı bağı$ıklığı Horde'ye vermi$ biri stun yemez biri fear yemez...Undead Shadow Priest aramıza giriyor bir Fear(Phsyonic Scream'mi neydi) çakıyor herkes oraya buraya dağılıyor...Bizimkiler çakıyor tık yok herkes yerinde...PvP de bu kadar etkili olan bir$eyin Undead'lere racial olarak verilmesine ben kar$ıyım...Çünkü direk avantajlı olarak i$e ba$lıyorlar...quote:
Orijinalden alıntı: Polwenan
şansın yok. sil karakteri. undead warlock aç. will of forsaken seduce da kaldırıyo. ayrica rogue sınıfının pvp trinketi de seduce kaldırıyor.
Alıntıları Göster
-
bide ally lerin ırk özelliklerini kontrol edin isterseniz,horde imba ally ezik değil.quote:
Orijinalden alıntı: Dragon_Rider
Bencede hiiç zaman kaybetmeden UD Warlock aç derim...Çünkü ilerde bu ba$ını çook ağrıtacak...Zaten Bliz tüm i$e yarar PvP büyülerine kar$ı bağı$ıklığı Horde'ye vermi$ biri stun yemez biri fear yemez...Undead Shadow Priest aramıza giriyor bir Fear(Phsyonic Scream'mi neydi) çakıyor herkes oraya buraya dağılıyor...Bizimkiler çakıyor tık yok herkes yerinde...PvP de bu kadar etkili olan bir$eyin Undead'lere racial olarak verilmesine ben kar$ıyım...Çünkü direk avantajlı olarak i$e ba$lıyorlar...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: killerdevill
bide ally lerin ırk özelliklerini kontrol edin isterseniz,horde imba ally ezik değil.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: killerdevill
bide ally lerin ırk özelliklerini kontrol edin isterseniz,horde imba ally ezik değil.
Fear ile diğerlerini bir tutuyorsan daha tartı$maya bile gerek yok...Fear ile diğerlerinin kullanım sıklığı zaten açık...Undead Shadow Priest 5 ki$inin arasına giriyor herkesi bir kö$eye dağıtıyor...Bizim Shadow Priest'ler geliyor tık yok herkes yerinde halen...Kısmen ben Paladin olduğum için beni çok ilgilendirmiyor ama Ally Priest ve Lock'lara çok büyük dezavantajı var bence...
-
bir de şimdi cloak of shadow geliyor 1 min cooldown ve actıgında 5 saniye boyunca tüm büyülere %90 resist şansı ve o an üzerindeki tüm dotları siliyor, wotf + trinketle birleşince lockun attıgı 3 fear dotlar yalan. fear atmaya çalışırken yatan locklar olacak :Pquote:
Orijinalden alıntı: Dragon_Riderquote:
Fear ile diğerlerini bir tutuyorsan daha tartı$maya bile gerek yok...Fear ile diğerlerinin kullanım sıklığı zaten açık...Undead Shadow Priest 5 ki$inin arasına giriyor herkesi bir kö$eye dağıtıyor...Bizim Shadow Priest'ler geliyor tık yok herkes yerinde halen...Kısmen ben Paladin olduğum için beni çok ilgilendirmiyor ama Ally Priest ve Lock'lara çok büyük dezavantajı var bence...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dragon_Riderquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Dragon_Rider
quote:
tamam anlaşıldı size bide undead lazım,shamy yetmicek
undead in wof u nerflesinler.
bu arada o 5 kişi veya 10 kişi herneyse,hepsi birlikte fear alanının içinde durupda içlerine shadow priest sokuolarsa tebrikler.zaten pyshic scream çok kolay bozulan bi büyü,yani tek vuruşta bozuluo.gerçi o grup da hiç akıl yoksa ortalarına geçen bir warlock bile alan fear atabilir,ben av de felan çok yaptımama sacrifire felan olması lazım.
ya ne diyeyim ki wotf çok güzel bi özellik gerçekten,ud lere büyük bi avantaj sağlıyo doğru ama ally lerdede gnome ların buz kırma,human %1 sword crit elflere shadow meld dodge vs. vs. var.
-
Açılışı o yapacaktır illaki. Sen seduce yaparsın, wotf açacaktır hemen deathcoil atarsın ve biraz uzaklaşıp(wotf dan 5 sn sonra) tekrar seduce yaparsın. Sonrası bilinmez... Cd lerini seni kesmek için acımadan kullanacaksa şansın yok diyebilirim :( Bir Gnome Lock olarakdan acına ortağım. Keşke horde olsaydım.quote:
Orijinalden alıntı: killerdevill
Alıntıları Göster
GG Blizz
Benzer içerikler
- wow private servers
- 3 harfli nickler
- wow türkçe yama
- wintrader ne demek
- wow kaç bölüm
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X